Am slăbit 4 kilograme

Am făcut-o neprogramat, pur şi simplu de nervi. Acum am o diferenţă mai mare de 10 puncte între înălţime şi greutate (50 kg la 1.60, 60 kg la 1.70, etc. Eu am 60 la 1.74). Dar, pentru că am oasele bazinului late, tot ca o batoză arăt în anumite haine.

Morala: aşa cum unii oameni se nasc şi mor graşi (eu), unii oameni se nasc şi mor loseri, orice ar face (vă ştiţi voi care 😉 )

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. Marcica belearta says:

    Am ditamai paianjenu in budă.
    Mi-o murit cocoşu Pârcălab. Cocoşu pârcălab sărea in cap la oameni da paianjenii se temeau de cocoşu pârcălab.
    Morala: aşa cum unii cocoşi mor graşi, unii paianjeni trăiesc in budă.

  2. Bambaloi says:

    Deci, ma tavalesc de invidie si stiu, sunt un loser…Doamne ajuta, mai am un pic si scap din tara asta ireala.

    • Lorena Lupu says:

      cimpoacă, mori în morţii mă-tii dacă îţi imaginezi că-ţi public căcaturile la adresa nevestii-tii. du-te-n pula mea de impotentul pulii.

      o regulă pentru căcaţii ca tine: cum tratezi femeia, aşa o ai.

      o tratezi ca pe un cur, se poartă ca atare. e uman, logic, de la sine înţeles. nu-i datorează nimeni pe lume temenele pulii tale de ratat şi nici în alte ţări nu vei găsi sclave proaste care să te lingă-n cur necondiţionat.

      • garcea says:

        auzi ce zice cimpoaca: ba sa mori tu in mortii ma´tii´n public ca nu a bagat el nici un comentariu.
        Bine el a zis mai finut da´am zis sa nu se piarda mesaju´ subliminal.

  3. mastic says:

    Formulele acelea pentru masa corporala nu sunt bune.
    Important la batoza ar fi cum toarce, nu cum arata.

  4. db says:

    Vreau si eu, dar pe mine nu mai mai enerveaza nimic semnificativ! Cat despre oasele bazinului late, mai bine asa decat cu bazin ingust – ti se mareste bulbexul ca si cand ai fii gravid. Trebuie sa te imbraci insa cu grija, sa exploatezi efectul clepsidra.

  5. Turambar says:

    Doamne, ce grasa sinteti! Batoza, nu altceva!

    Tz tz tz. Femeile astea…

    :rofl: :p

  6. Deny says:

    Cocosii grasi nu se fac friptura? Sau ii tii de prasila? Lol!

  7. ILUZIA says:

    calculul asta inaltime / greutate este valabil doar pentru peste 1.70, fiind ceva standardizat de moda (ma rog se poate realiza la orice inlatime dara nu mai este estetic )

  8. goodman says:

    in cultura mea, oasele late ale bazinului inseamna cur futabil. e de bine.

  9. Oasele bazinului late indica fertilitatea. Zeitele si figurinele preistorice au bazinul lat, exagerat de lat. Chiar si-n zilele noastre exista culturi africane la care bazinul lat si obezitatea sunt de dorit.

    http://www.crystalfigurines.net/images/uploads/14593.jpg
    http://www.blm.gov/pgdata/etc/medialib/blm/id/cultural/wilson_butte_cave/wb_prehistoric.Par.42445.Image.-1.-1.1.gif

    Goodman, de exemplu, s-ar fi simtit ca in sanul (curul?) lui Avram in jungla africana sau in pestera Coliboaia…

  10. Isa says:

    Bai, nene, tu esti grasa? Eu, femeie voluptuoasa si senzuala ca tine, n-am mai vazut. Or mai fi dar n-am vazut eu. Face to face, zic.
    Morala: tu esti femeie iar grasele sunt grase.
    Imi pare rau, Damo

    • Lorena Lupu says:

      dama plânge într-un colţ acum. 😀

      • Dama cu pandalii says:

        Balenele se simt balerine pe lîngă tine. Eşti cît o batoză. Decît să te ocolească omul, mai bine te sare. Eşti atît de grasă că oamenii de știință au estimat că ascunzi în țesutul adipos cam jumătate din rezerva de hidrocarburi a planetei. Noroc că nu mergi în mîini, altfel urmele tale ar fi un fel de walk of fame. Din cauza ta, Dorin Cocoș e pe cale să piardă titulatura de regele parcărilor. Cum? Le construiești locuind acolo, după trei patru luni, te muți.
        După ce s-a întîlnit cu tine, Chuck Norris şi-a anunţat retragerea.

      • Eu nu cred ca exista multe femei care sa fie satisfacute cum arata, fie ele Miss Universe sau Angelina Jolie. Eu ti-am vazut pozele si daca tu sustii ca esti grasa (1) nu erau pozele tale, (2) erau retusate, (3) erau mult prea vechi, (4) ai un caz usor de TDC (tulburare dismorfica corporala, sau Body Dysmorphic Disorder).

        TDC poate avea consecinte foarte grave, chiar fatale in cazurile mai severe. Eu am vazut unele cazuri de TDC unde persoanele pareau scapate din lagarele de concentrare naziste.

        • Lorena Lupu says:

          ăsta fiind comentariu la remarca “tot ca o batoză arăt în anumite haine”

          ooooooof, ce ţi-e şi cu creierul ăsta. :((

        • Nu, asta fiind comentariu la “aşa cum unii oameni se nasc şi mor graşi (eu)”.

        • De data asta cred ca nici tu n-ai detectat ironia, Lorena…

          Da, tre’ sa semnalez zilnic, ne-ai devenit o tulburare obsesiv-compulsiva la toti.

          • Lorena Lupu says:

            care ironie, sărmanule?

            asta e latura ta cea mai detestabilă.

            citeşti un text, vezi suprafaţa, dai un comment de o morgă ireproşabilă şi un penibil crunt vizavi de ACEA SUPRAFAŢĂ.

            omul îşi mai smulge o dată părul din cap.

            iar tu vii şi, deşi comentariul e sus, acolo, să-l vadă toţi, în deplinătatea penibilului său, începi să negi intenţia vizibilă pentru toată lumea din respectivul comentariu.

            ceea ce e mai de căcat decât să recunoşti onest: “da, bă, sunt prost. la şcoala mea de retardaţi enunţul “ana are mere” se referă strict la o fată numită ana, care are nişte mere. atât”. ar fi cinstit şi poate lumea te-ar compătimi.

            dar nuuuu, tu hop: BA TU N-AI REMARCAT ce nu era oricum de remarcat. ceea ce te face nu doar prost ci şi stânjenitor de ridicol. all in one.

        • Vasazica daca zici ca-i alb si eu zic ca-i alb, nu-i bine. Daca zic ca-i negru, iar nu-i bine. Daca zic ca-i gri, tot ratat. Imi gasesti cusur la orice zic.

          Dracu stie, poate ca ti-ar placea sa-ti spun ca te-as futa’n cur si grasa si slaba, asa, ala goodman (nu sarii in sus, e numai un exemplu) – ca pe ala nu vad ca l-ai despicat in patru si l-ai examinat cu microscopul.

          • Lorena Lupu says:

            pentru că ŞTIU că e o glumă. goodman comentează f. serios când e cazul de serioase. iar pe astea le zice aşa, într-o doară. se observă.

            aşa cum se observă şi faptul că tu pricepi doar că eşti criticat, fără să înţelegi exact ce ţi se reproşează. de aceea am presupus că ai 15 ani. e reacţia tipică de adolescent căruia i se schimbă vocea. “aveţi ceva cu mine!”

  11. Rahan says:

    Imbucurator este ca ai facut-o neprogramat. Asa s-o faci si d-acum incolo.

  12. Marghioala says:

    Hai mai lasa’ma si cu protejatu’ tau goodman. Macar asta asa e el ca mai mult nu poate si e pasnic daca nu te strofoci aiurea sa’i explici ceva ce el vede’n felu’ lui. Ala se chinuie sa para pe langa prost si vulgar. Si chiar e redundant.

    • garcea says:

      zi si da mine ceva, trai ti ar famelia, orice, da´mai degraba de rau sa para ca exist si io pa lumea asta hai te rooooog

      • Marghioala says:

        Nu, nu, nu. Stai cuminte. Nu tre’sa ne imprietenim.

        • Lorena Lupu says:

          marghioalo, ce dublă măsură ai tu pentru alţii şi pentru tine. şi pe goodman îl apărai de zor până ai avut parte de el berechet şi ţi-ai închis comentariile pe blog. right? right.

          acum mă fuţi la icre cu ăsta. dar ia ia-l tu la tine.

          când o să îţi ia orice postare, să scoată căcaturi irelevante din ea şi să dizerteze ştiinţific pe marginea lor, zi de zi, încercând să-ţi arate ce dăjtept e el, dar total paralel cu textele tale, ratând sistematic esenţialul, aştept să te văd după primele două zile (nu mai mult!) cum îi iei neamul, morţii şi răniţii în pustiu,

        • Marghioala says:

          Ce’am invatat din asta? Sa’i lasi. Ca al’fel nu te lasa ei. Nu stiu sa’l fi aparat pe goodman ca toti sufera de tripla identitate. Da’ fac abstractie de interventiile lui si o sa se plictiseasca la un moment dat. La fel e si baiatu’ asta. Il bagi in seama, se baga’n seama. Io nu mai iau pe nimeni la mine ca n’am chef sa slabesc, ma simt foarte bine’asa, multumesc.

        • Lorena Lupu says:

          faci o pulă, nu abstracţie. ţii comentariile închise pe blog de nu ştiu câte luni. aşa să te tot dai expertă în comunicare. 😉

  13. Marghioala says:

    Ma, tu ai blogu’ asta si’n alte scopuri. Io’l tineam pentru distractia personala si’atat. Cand n’a mai fost distractiv, sanatate, pot sa ma distrez si sa comunic si al’fe, nu ma simt obligata sa tin un blog ca sa dovedesc ca ala e bou si eu si mai vaca. Si pentru ce sa ma agit? Vreau sa comunic, comunic atunci cand mi se scoala mie.

    • Lorena Lupu says:

      pepuşe, wake up and smell the coffee. nici eu nu am vreo plăcere în a demonstra oamenilor că-s boi. şi pe mine mă interesează în primul rând să mă distrez. şi niciodată nu-i spun vreunuia să-şi împuşte mama dacă nu-mi dă motiv.

      dar, dacă vezi că unu-i enervant cu spume, ai măcar atâta decenţă şi nu-i lua apărarea. ca ăla să se simtă confirmat şi să capete un nou nivel al tupeului.

  14. Marghioala says:

    L’am urmarit si eu doar ca n’aveam loc sa dau un comment si intr’adevar e greu de ignorat. Da’ cum am zis, eu mi’am permis sa’mi inchid blogu’ cand am vazut ca se umple de cacat. Tie nu prea’ti convine din motivele tale si totusi ai procedat cam la fel din cate vad. Da’ nici sa te’apuci sa faci cuiva educatie on’line nu tine. Macar asta nu e marlan desavarsit, i’am zis in cuvinte simple sa nu insiste, a fost decent si s’a potolit.

    • Marghiola, eu inteleg ca vrei sa fi neutra si nu esti deloc indragostita de mine, dar mai slabeste-o pe Lorena putin ca nu prea este in apele ei si mai face o criza cardiaca de ramanem fara nici o distractie. Nu vezi cum a trantit usa la “Suntem o familie de întreprinzători” de era sa sara din tatane. Saracuta, pare ca nu intelege ca la un blog deschis nu vin numai marii filozofi ai veacului sau mahalagiii ei preferati.

  15. Rahan says:

    Nici n-o sa ai de ce. Deocamdata cochetez cu pusul posturilor anonim. In rest nu tin cu nimeni. Doar ma mir de unele specimene de p-aici. Sanatate la ficat!

  16. Rahan says:

    Pana la urma ce faci, te lupti cu ei?

  17. goodman says:

    “aschia nu sare departe de trunchi”

    sa verificam:
    mama studentului la colegiul de sanatate publica din state are tite ca merele. da, dupa ce am futut-o m-a servit cu un mar. deci 33.33333% adevarat.
    sotia lui bogdan are titele in forma de para. da, dupa ce am futut-o mi-a oferit o para. inca 33.3333% adevarat.

    tragem linie, adunam, avem confirmat 66.66666%.

    pentru un ontopic corect stiintific trebuie s-o fut pe marghioala. daca dupa ma intreaba “doreste domnu’ sa
    serveasca si niste alune?”, atunci pot spune ca afirmatia e 100% adevarata.

  18. pe cine pula int ca ai slabit? pe mine says:

    ba eu sug pula

    • Lorena Lupu says:

      păi băi vită proastă, dacă nu te interesează că am slăbit sau m-am îngrăşat, de ce pizda mă-tii îmi accesezi blogul, futu-ţi rasa de cerşetor de content gratuit? nu te interesează că am slăbit? x din colţ, futu-ţi morţii mă-tii.

  19. Bravo goodman, deductia logica a fost superba. Poti sa devii statistician la ministerul obsedatilor sexuali.

  20. Partea proasta este ca 3 x 33.33333% =/= 100%, dovedind ca ai exact 0.00001% sanse sa redevii normal fara nici o interventie medicala sau tratament de soc.

  21. Somn usor si vise placute.

  22. Lorena, mie unul nu-mi place tonul tau: “unii oameni se nasc şi mor loseri, orice ar face (vă ştiţi voi care)”.

    De ce “va stiti voi care” si nu “ne stim noi care”? Pentru ca tu excluzi posibilitatea, reala sau imaginara, c-ai putea si tu sa fii un loser ca toti ceilalti.

    Neaparat ca ma vei ataca cu nemila si cruzime si de data asta, dar orice ai zice nu schimba faptul ca te crezi cu o treapta mai in sus decat noi toti. Tu, desigur, faci parte din cercul olimpic privilegiat si perfect, o divinitate auto-adoptata cu un drept necontestat sa faca decrete absolute si fara drept de apel.

  23. nedormitul says:

    gura! tu nu auzi că nu pot să dorm?

  24. Marcica belearta says:

    Bă, nedormită-s.
    Da măcar o zis frumos de urât incă soţu meu sau iar tre să schimb relaţiile cu el de pe facebook in văduvă?

  25. Ostap Bender says:

    nedormitule, daca te cauta cineva sa te trezesc?

  26. Lorena Lupu says:

    ok, that does it. cu acest nou “căuta-v-aş noduri în papură şi stârni-v-aş antihazul”, cretinul nostru se duce direct în ban.

    băi, există proşti şi proşti.

    există prostul naiv şi hazliu, după cum era bogdan înainte să-şi dea seama că era prostul blogului şi să îşi dea poalele peste cap. există prostul haios prin istericale, cum era mewsette.

    dar tu eşti prostul încrâncenat şi duşmănos. ăla care urăşte atât de mult oamenii şi viaţa pentru că el e prost şi nu le înţelege, încât trebuie neapărat să vină exact cu căcatul cel mai nepotrivit. mereu. dar nici măcar asta nu e spectaculos, ci are monotonia unui creier uscat şi fără o sclipire de inteligenţă autentică.

    nu, bă, nu-s loseriţă, ca dovadă că la treizeci de ani am realizat cât alţii în şaizeci, şi încă fac zilnic din căcat bici, dacă e nevoie, şi mai şi trosneşte.

    şi cu asta, ai intrat în ban. latră-ţi tâmpeniile acolo, singur, până te plictiseşti.

  27. goodman says:

    loreno, marghioalo,
    care parte din “cuvantul CAINE nu musca” n-ati inteles-o?

  28. bogdan says:

    Dragă Lori,

    Ți-aș răspunde la insulta de mai sus, însă sunt prea ocupat ca să citesc ce a mai scris amica mea Sorina pe blogul ei, ea scrie incomparabil mai bine decât tine.

    • Lorena Lupu says:

      dar asta nu te opreşte să treci periodic, neinvitat, să mai cerşeşti nişte atenţie. poate-poate îţi mai dă unul nişte pulă să sugi.

      şi nu, nu e o insultă, e o realitate, dovedită cu vârf şi îndesat pe aici. eşti prost de bubui.

      btw, data trecută, amica ta se plângea că o trolează cocălărimea de aici de pe blog.
      dacă tu vii să-i mai chemi nişte muie pe cap, zi-i să te învinuiască pe tine, nu pe mine. să zică aşa: “cocalarul prost care mă parazitează, bogdan, insistă să mănânce căcat pe blogul lorenei lupu. prin urmare, toţi oamenii sătui de prostia lui bogdan vin să mă înjure pe mine. bogdane, vezi-ţi în morţii mă-tii de treaba ta şi nu-mi mai aduce oameni nervoşi pe cap.”

  29. Sorina says:

    Dragă Bogdan,

    ţi-am mai spus să nu te mai amesteci în adunătura asta. Nu mă asculţi, suportă consecinţele.

    P.S să știi că Goodman are pula mai mare și fute mai bine decât tine.

    • Lorena Lupu says:

      goodmane, termină cu obiceiul ăsta odios de a te da drept alţii, că te banez, jur. trolează în nume propriu, nu în numele altora,

      dar, culmea ştiţi care e? verificând după mail şi ip, constat că Sorina însăşi mi-a lăsat un comentariu:

      Sorina
      punctcontrapunct.wordpress.com
      ************@yahoo.com
      95.76.136.220
      Submitted on 2010/09/26 at 8:53 pm
      Îmi place cum povesteşti. E, totuşi, ceva actoricesc în stilul tău literar. Ceva pe care l-aş situa între stilul artistului păpuşar şi cel al artistului pantomim.

      ceea ce e foarte tare. deci, bogdane, mai suge-o odată.

  30. bogdan says:

    În trecut, Lori, ai mai scos și tu câte un text bun.
    Și, vorbind de inteligență, blogul tău acum bubuie de inteligență.

    • Dama cu pandalii says:

      Bă, da’ așa cu voluptate vorbești despre inteligență, mai ceva ca mine cînd an orgasm de la george clooney. ia zi, ți-ai pus poster cu inteligența pe ușa din dos a dulăpiorului de haine?

      • Lorena Lupu says:

        băi, bogdane, reiau.

        de ce îţi doreşti tu atât de tare atenţia mea şi a lumii de pe blogul ăsta? măcar Sorina şi-a exprimat nemulţumirile şi a tăcut. şi-a văzut de viaţa ei. tu de ce tot vii să te bagi în seamă? ce speri? că vom zice: oh, ne-am înşelat, nu e prost?

        foarte bine, scrie-i contrarecenzia aia lui boeriu şi mai vedem. dar, până la proba contrarie, dovezile de până acum te clasifică la categoria “magna prostia cum laude”.

        poţi lua diploma şi să pleci cu ea, poţi face contestaţie cu materialul solicitat de comisie (contrarecenzie) sau, poţi, ca prostul, să te tot dai cu capul de gard. Tu ai ales varianta 3. Eu ce să-ţi fac?

  31. Marcica belearta says:

    Lorena hackeră, bogdan iar ii trist, garcea s-o spulberat, nedormitu doarme, goodman ii obraznic, unu lăboi nu ii cimpoacă, adevăratu şi inega labilu cimpoacă nu-i deloc, pe mie nu m-o lămurit nime cum să il resurectez pe cucoşu pârcălab, paianjenu crecă se multiplică, că s-o cam borţit, eu nu mă pot căca deci m-am ingrăşat cel puţin un kil, ce spermatozoizi incerţ mai caut io aicişa?

    • Lorena Lupu says:

      dacă zici tu că nu e cimpoacă, nu o fi. pe mine, după stil, m-a convins sută la sută. înseamnă că ai şi tu hateri, sau are cimpoacă prieteni, nu mi-e foarte clar.

  32. Marcica belearta says:

    Mă urăşte lumea că-s frumoasă şi dăşteaptă şi divorţată şi imi da bunica trei plăpumi zestre.

    • Dama cu pandalii says:

      Ești frumoasă un căcat. Io ce-s? Și ești și fandosită din aia cu plăpumi și draci laci. Cu forțele tale nimica nu poți să faci.
      Bă, bărbaților, Marcica e din aia care vă toacă banii, toată ziua taca taca la cap și pe urmă vă dă un șut în cur! Frumoasă my ass!

  33. Rahan says:

    Ma gandesc a cui e vina. A mea nu, deci nu dati. Aproape indiferent de subiect, de cat de curat sau nu scrie Lorena totul se termina cu injuraturi.
    Nu spun ca nu e amuzant. E.
    Intrebarea mea este: A cui e vina?

  34. bogdan says:

    Maricico, dacă ești proaspătă divorcée, te pot duce în Caraibe, la recuperare.

  35. Marcica belearta says:

    Bă, damo, dacă manci din borşu meu de fasole te băşeşti a levănţică o grămadă şi te caci caşmir de merinos.
    Minte, domnilor, numa eu vă respect.

    • Dama cu pandalii says:

      @Urîtă cu spume
      Eu tot timpul mă băşesc levănţică, şi dacă mănînc căcat. Să-mi fie de bine! Şi mărg în os cînd vrea caşmirul meu.

  36. paul simon says:

    Un blogger din-asta dur isi cumpara, normal, o femeie gonflabila. Ajuns acasa, se uita la data fabricatiei: “8 decembrie 2007″.
    – Offff… Iar o sagetatoare…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading