marius.bortea@kamikazeonline.ro

Aceasta este adresa redactorului-şef de la Kamikaze. Şi e important ca omul să ştie când i se atribuie vorbe.

Eu am fost la multe şedinţe ale diverselor redacţii la care am colaborat. Şi nu ţin minte NICIODATĂ ca vreunul din subiectele abordate să fie: “ce prost şi frustrat e comentatorul X sau Y”. Iar când am banat oameni pe site-uri, i-am banat pentru că ăia erau a) foarte injurioşi b) foarte agramaţi şi off-topic.

Orice om obiectiv îşi dă destul de repede seama că nedormitul e o persoană coerentă, informată, care de cele mai multe ori comentează avizat. Şi, da, dacă zice de un text că e prost, textul ăla chiar e prost. În rest, fiecare e liber să baneze şi să păstreze pe cine vrea. Dar strivirea intelectualilor şi acordarea de credit proştilor era caracteristică mai degrabă comunismului decât “libertăţii de mogul” cu care se laudă revista păstorită de dl. redactor-şef.

De aceea, ideal ar fi să-i trimitem toţi mailuri domnului Borţea, să-l întrebăm:

a) ştie că a făcut astfel de afirmaţii despre oameni pe care nu-i cunoaşte?

b) Bogdan Ciuhu (nedormitul) e coleg pe Blogary cu onor. Ducu Hâncu şi onor. Răzvan Cucui. I-a consultat pe aceşti domni înainte de a-şi exprima o părere atât de radicală despre persoana în cauză?

c) e în regulă să i se folosească numele în astfel de împrejurări şi să se arunce (IAR) numele revistei în derizoriu? oare merită?

Insist, mie îmi place Kamikaze. Pe reportaj, interviu, opinie, au materiale fenomenale. Dar ar fi minunat să înveţe a sorta şi să se debaraseze de “umplutură”.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. mantzy says:

  Ce țață proastă ești, mă, Lori, totuși. :))

  Ce-a zis omul? Că Nedormitul e prost și frustrat. E prost, frustrat, coerent și informat. Nu mi se pare că aceste calități se exclud una pe cealaltă. Așa e bine? Na, că putem fi de acord.

  Cît despre faptul că dacă zice Nedormitul că ceva e într-un anumit fel, atunci așa e, asta mi se pare cam trasă de păr. Mai ales că vorbim despre un băiat care pare în stare să zică orice doar ca să capete nițică pizdă. Deci permite-mi să mă îndoiesc nu doar de capacitatea lui de a discerne între bine/rău bun/slab (mă îndoiesc chiar și de a mea, de fapt de a tuturor, spre deosebire de tine, care ești mereu ferm convinsă), ci și de obiectivitatea dumisale. Păi, dacă-i zic acum c-a scris o fată din redacție articolul ăla tabără cu like-urile și recomandările și ne explică cît e de genial (aici seamănă cu tine, de aia vă și luați apărarea pe bloguri). Dacă-i pun și-o poză cu Roxana sau Alina le face el însuși cîte un blog, doar ca să aibă un loc unde să-și poată exprima fanatismul și susținerea oarbă.

  De fapt, ca să închei: problema lui nedormitul e că este prost și frustrat. Iar a lui Borțea că are toleranță redusă la proști frustrați. De ce atîta supărare? Eu, cu toleranța mea arogantă și absolută, îi înțeleg pe amîndoi. Și nu i-aș fi dat ban lu Nedormitu, doar că, din păcate pentru el, Borțea e redactor șef. Ghinion.

  • unu la mână: la mârlănie cu mârlănie: ţaţă proastă-i mă-ta.

   doi: vezi că iar n-ai argumente. băşcăul nu e informaţie, e doar băşcău. din caterincile tale de beizadea de mic oraş devenit ad hoc redactor nu rezultă nici o clipă că nedo ar fi prost, ci că tu ai o problemă gravă cu omul.

   trei: un prost nu poate fi coerent. ca dovadă: uite cât te chinui tu să fii coerent şi nu reuşeşti. iar faptul că Borţea te tolerează (deşi nu reuşeşti să legi cauzal două idei) dovedeşte că ba da, e mai mult decât tolerant cu proştii.

   în continuare nu am înţeles de ce a fost banat un om pentru că a comparat un articol sinistru de prost cu un articol la fel de prost din caţavencii. nu a înjurat, nu a folosit termeni licenţioşi. nu a zis de tine că eşti prost, a zis despre text că e prost. da, a avut perfectă dreptate în acel comentariu.

   Nu e o problemă, eu nu-i voi da mail lui Borţea, am pe undeva nr. lui de telefon (sau dacă nu-l mai am, am de la cine să-l cer) şi îl voi suna. Că nu pot să nu remarc că omul nu a confirmat propriu-zis, cu gura lui, faptul că ar fi zis aşa ceva.

   Şi nu în ultimul rând: un text penibil e penibil, indiferent cine îl scrie. Mi se pare mai fair atitudinea “da, frate, mi-a ieşit un text catastrofal de retard” decât “ce prost e ăla că mi-a zis”.

  • nedormitul says:

   @mic cocalar provincial
   probabil că o să crăpi de ciudă, dar nu mă pot abţine, aşa că o să-ţi spun adevărul. m-am întîlnit cu lorena, şi am putut să stăm tete-a-tete ca doi oameni normali, am povestit relaxat lucruri interesante, nu pulămpizdă şi manţog. ne-am simțit bine, cum ar veni.
   asta e pentru tine, nu trebuie să îi zici neapărat lui borțea tot ce auzi de la mine.

   • aoleu, acum o să vină ăla cu “v-aţi simţit bine, hăhăhă, ţi-a supt-o, hăhăhă”.

    iată paradoxul: vine Manţog, un tip care
    -nu se poate raporta la o femeie decât ca la o potenţială chestie de care se ţine în timp ce face sex
    -care are impresia că “lorena e urâtă” e contraargument pentru “lorena e reporter bun”

    să ne explice că nedormitul (un om care chiar nu ţine cont de sexul interlocutorului atunci când comunică) ar face orice să capete pizdă.

    😀

 2. Licuriciul says:

  Mi-a placut aia cu capacitatea de a discerne intre bine si rau. Sunt unii care vad lucrurile numai in alb si negru, din pacate viatza si oamenii sunt in general gri din punctul asta coloristic de vedere…

  • cu cine vorbeşti tu despre capacitatea de a discerne între bine şi rău, licuriciule? cu unu’ a cărui singură bucurie e să calomnieze cu bună ştiinţă oameni inteligenţi?

   cu unul care a supt bani din pula lu’ Vântu, apoi brusc, când a venit Andrici cu bani, Vântu a devenit subit “huoooo”.

   unul care a supt bani din pula lu’ City FM, apoi când i-a luat Sport FM înapoi, a început să-i calomnieze public pe City FM.

   eu îi recomand lui Borţea să-şi păzească spinarea: când beizadeaua Manţog va avea o ofertă mai bună, sigur Kamikaze va fi următoarea “huoooo”.

   • Licuriciul says:

    Io nu-l condamn, gaseste tu mogul de media la care sa lucrezi fara sa-l injuri pe ascuns. A refulat si el cand a plecat de la ei, alora oricum nu le pasa.

    • dacă te dai vertical şi corect, retezi abuzul din clipa în care realizezi că ţi se întâmplă (OPŢIUNE FERMĂ).

     sau dacă ai ales să te complaci (A FOST OPŢIUNEA TA FERMĂ S-O SUGI PRIN BATISTĂ), măcar taci dreacu’ din gură şi nu înjura oamenIi care au avut aceeaşi opţiune cu a ta.

 3. bogdan says:

  Sunt de acord că nu e în regulă cu cenzura de pe kamikaze, dar problema este că și pe Madam Blogary se cenzurează, știu asta de la cineva care acolo a fost cenzurat pe motive ideologice.

  Da, sunt de acord și cu faptul că în presă pana se plătește deseori pentru partizanat, însă nici Nedormitul nu este o floare pură, el este unul dintre lingăii lui Băsescu. Blogul Blogary, blog de propagandă pedelist, care se învârte în jurul conceptului de stat minimal în vreme de criză, este unul antiromânesc (http://bogdanjournal.wordpress.com/2011/10/14/madamele/). I-au și dat Nedormitului ăia, pedeliștii, un os ca răsplată pentru lins, în iunie, postul de consilier al lui Lăzăroiu, fostul ministru al Muncii.

  Lorena, ai remarcat și tu la un moment dat că textele Nedormitului au devenit insipide, lipsite de umor. Probabil asta se datorează și înregimentării politice într-un loc unde umorul nu este una dintre valori, altele sunt valorile acelui loc.

  • danboeriu says:

   hai mai du-te-n pulă de idiot. tu lingi cadavrul lui ceauşescu şi vii să baţi obrazul celor care nu vor să se scalde-n căcat ca tine. marş, mă, muist ordinar.

   • bogdan says:

    De când dai tu, Onaniule, lecții? 🙂 Te-ai înhăitat cu Nefututul? Vrei să ajungi în Bucale ca el?

   • bogdan says:

    Fiule, mă dezamăgești, te-a crescut prost maică-ta, iubita mea din tinerețe. Uită-te la tine cum ai ieșit. De aia te aduni cu toţi labagii ordinari.

    • epo says:

     mai baga un ‘i’,ca-ti sare asta-n cap.pe aceasta cale,tin sa-i cac muma-n gat marelui critic.pentru ca-i prea prost,da.

    • bogdan says:

     Mersi, măi papagalule.

     Erată:

     “Fiule, mă dezamăgești, te-a crescut prost maică-ta, iubita mea din tinerețe. Uită-te la tine cum ai ieșit. De aia te aduni cu toţi labagii ordinari.”

     devine:

     “Fiule, mă dezamăgești, te-a crescut prost maică-ta, iubita mea din tinerețe. Uită-te la tine cum ai ieșit. De aia te aduni cu toţi labagiii ordinari.”

    • bogdan says:

     Scuze pentru “papagal”. A fost o neînţelegere.

     Îmi pare rău, Dan-Liviu Boeriu, fiul meu, nu e critic, e cronicar, unul sportiv, eu aşa ştiu.

    • danboeriu says:

     du-te, bă, în pizda vieti de mă-ta, care n-a fost în stare toată viaţa ei să înveţe să scrie. o sugătoare de puli de nomenclaturişti.

    • bogdan says:

     Boeriule, spune-i maică-tii că mi-e dor de ea. Aş vrea să ne mai vedem, au trecut ceva ani de când nu am mai văzut-o.

 4. bogdan says:

  ”Mai ales că vorbim despre un băiat (Nedormitul) care pare în stare să zică orice doar ca să capete nițică pizdă”

  Asta se verifică. Nedormitul are o istorie în acest sens. E de ajuns să dai o căutare cu google după nick-ul lui. De exemplu: http://treibadica.blogspot.com/2009/03/delete-this-blog.html

  • Ce mai faci tu Bogdanel? Tot haos ideologic la tine in cap? Ne explici tu noua cum sta treaba cu cenzura? Daca ar fi dupa tine tu si pe tine te-ai gaza, de destept ce esti. Pe seama ta se pot face bancuri. Esti nationalist tembel si nostalgic comuist (cica socializt), adica nazi.
   Hai sa zic totusi un banc cu tine: bogdanel, hahahaha.

   • danboeriu says:

    :))))) nu, stai aşa, că am aflat de ce e el plângăreţ după comunism: aşa l-a educat vaca sinistră de mă-sa. şi ştii de ce? pentru că ei, vacii gestante de mamă a lui bogdan, i s-a părut firesc în vremea comunismului ca ea, o bovină cu 4 clase, să aibă salariul cât un medic care a făcut 18 ani de şcoală. aşa că, acum, când i s-a spus că pizda ei merită mai puţin, pentru că e o chivuţă proastă, fără şcoală, a dat-o pe melancolii de curvă obosită. pe care le-a transmis, evident, cretinului de fiu.

    • Astia-s “decreteii milka”. iar acum sunt toti “la vache qui rit” la orice banc de 2 lei tip romania mare si plang la filmulete cu bendeac in rol de nicOLAIE ceausescu.

    • danboeriu says:

     ambiţia lui de a da cu bâta-n baltă are ceva simpatic, totuşi. eu n-am mai văzut om căruia proprietarul blogului (lorena, în cazul de faţă) să-i spună de n ori (şi să-i demonstreze, cu LINIUŢE şi PE PUNCTE) că e crâncen de idiot şi el, totuşi, să revină obsesiv. şi cu aceleaşi chestii răsuflate şi penibile.

  • Acum mi-am futut timpul sa-ti citesc ultimele capodopere de pe blog. Te-a apucat plansul la Bendeac in rolul lui Ceausescu? Un om cu neuronu’ intact nu zice asta nici in gluma. Ai un dinte impotriva statului minimal? Daca esti o putoare intretinuta de statul social se intelege, iar daca lucrezi la privat chiar esti tembel. Sunt convins ca statul minimal fura mai mult decat statul social. Fata de ce scoti tu din tine Madame Blogary e Kant.

  • bogdan says:

   “Sunt convins ca statul minimal fura mai mult decat statul social.”

   Surprinzător, aici suntem o dată de acord,

  • băi, bogdan, m-am uitat pe linkul ăla. n-am văzut decât comentarii absolut normale de om agreabil. nici măcar nu le-a libidinoşit pe fetele alea, cum făceai tu pe vremuri pe blogul meu cu noemi, cu lecturăcioasa şi cu marghioala. deci? ce-ai văzut tu şi n-am văzut eu?

  • bogdan says:

   Să lăsăm amănuntele, Dan-Liviu (numele eu ţi l-am ales, sunt mândru de asta!). Cum mai merge cu cronica sportivă, fiule? Se câştigă ceva din asta sau tot notariatul de ţară e baza?

 5. nedormitul says:

  cît mă bucur că singurul care îi ţine partea tîrlanului ipocrit (grobianus nepotensis) este cel mai mare retard din blogosferă (blogosferatus retardus). iar limba cu care i-a rașchetat curul este înduioșătoare de-a dreptul. mai trebuie ca ăla să se pișe boltă în capul lui ca șampania, ca să ne dăm seama că iubirile imposibile devin posibile și în realitate, nu numai în telenovele.

 6. bogdan says:

  Lorena, mie nu-mi place Nedormitul, personajul de pe net. M-a clonat la greu (o tâmpenie, fie vorba între noi), m-a atacat de pe nu ştiu câte nickuri (altă tâmpenie). Mantzy l-a citit bine. În plus, nu-mi plac pedeliştii, în general, lingăii pedele cu atât mai puţin. Iar Madame Blogary este o chestie jalnică.

  Un lucru mai spun de Nedormitul, ca să nuanțez ce zice Mantzy de el. Cu tipele, pe net, Nedormitul are o istorie care nu prea e ok. Nu ştie să pună problema şi e agresiv, în general, că vrea asta, că aşa îi iese, asta e. „La trei badică” – şi nu numai – le-a hărţuit pe unele, destul de urât. Și pe aici se găsesc chestii asemănătoare de-ale lui.
  Poate comportamentul Nedormitului ar putea fi trecut cu vederea dacă acesta ar avea vârsta lui Manty, 25 de ani, numai că Nedormitul e un măgădău trecut de 35 de ani. Clonat, hărțuire, la vârsta lui? Ce dracu’!

  Zice el, mai sus, că nu mă susține decât nu știu cine, parcă adevărului îi trebuie mai mult de o persoană pentru a fi rostit.

  Am avut şi eu, e adevărat, „libidoşeniile” mele, cum le spui tu. Cu toate acestea, nu cred că am sărit peste cal cu Noemi, care mai scrie câteodată pe la mine, şi nici cu lecturăcioasa. Am avut un scăpare cu Marghioala, nu a fost cu intenţie.

  Știu că îl simpatizezi pe Nedormitul. Însă, sunt unii care nu îl simpatizează, îl consideră mic, şi printre aceştia mă număr şi eu.

 7. MILF says:

  bai lorena, io am impresia ca tu nu-l suporti pe nedormitul. ca ai o strategie bolnava sa-l faci de cacat mereu. altfel nu-mi explic de ce tre’ sa-l pui in situatia asta jenanta si umilitoare luandu-i apararea. e la fel de penibil ca daddy cool luandu-i aparearea lu’ manti, numa’ ca acolo exista o circumstanta – domnul fiind totusi tata, care copilu’ ramane mereu copil pt. parinte.
  deci, din toata faza asta, nedormitul iese paracios impotent, iar tu – tovarasa educatoare.

  • bogdan says:

   E normal să iei apărarea unui amic. Şi eu m-am băgat pentru unii dintre amicii mei, uneori pe drept, alteori mai puţin pe drept.

  • nedormitul says:

   @milf
   deci dacă altcineva şi nu lorena mi-ar lua apărarea, atunci argumentele ar fi valide. iartă-mă că ţi-o spun în faţă, cred că eşti tîmpit/tîmpită (găseşte pe cineva valabil să-ţi ia apărarea).

   • epo says:

    da’ mai da-te-n toti mortii tei de nefutut imberb.daca nu esti in stare sa evaluezi decent nici macar situatia asta,esti irecuperabil.
    avea dreptate olteanu’,esti incredibil de prost ; scuipa-ti-ar 5 camile slobozu-n gat.

    • nedormitul says:

     dacă orice cretin se găseşte să invoce decenţa, atunci lumea asta e cu curul în sus.
     nu, nu mă dezic de lorena. decent era ca borţea sau cine a vorbit în numele lui să evalueze situaţia – este articolul ăla prost sau nu?
     dacă tot e să invoci decenţa, tare aş dori să îmi spui ce știi despre procesul baronului manţog, amînat, răsamînat şi plimbat la o sută de instanţe, pe motiv (unul din ele) că n-a reușit să-și angajeze avocat. cînd ai citit ceva despre procesul ăsta în kamikaze?

    • hai, evaluează tu decent situaţia.

   • MILF says:

    nedormitule, esti in zona zoster a logicii. ma si sperii in plm. de unde rezulta ca io vorbeam de argumente, de dreptate sau de patania ta penibila? io ziceam dacat altceva, care as jigni inteligenta la comentatorii inteligenti daca as repeta.
    pe de alta parte, acu’ abia inteleg de ce trebuia sa-ti ia cineva apararea.
    altfel, te iert, ma, ca nu stii ce faci.

    • milf, epo, uite că şi eu mă recunosc idioată. luminaţi-ne, tu, atotdăjteapta, şi tu, atotcocalarul, ce anume e în neregulă cu situaţia

     a) văd un amic insultat pe nedrept
     b) acţionez în consecinţă.

     că pe mantzy, ta-su îl apăra în mârlănia sinistră în care stăruiau amândoi. nedo însă nu s-a mârlănit cu nimeni.

     deci? (şi apropo, nedo e un domn. cu mine figurile de genul “eşti în zona zoster a logicii” FĂRĂ o explicaţie pertinentă se soldează cu un “futu-ţi gâţii mă-tii de ţaţă arogantă, figurile beşite nu ţin loc de argumente”). Asta numa’ aşa, ca să ştii.

    • MILF says:

     nedo e un domn. cu tine. si-atat.
     te faci ca nu pricepi, iar el chiar nu pricepe. zisesem eu undeva ca daca i-ar fi luat apararea altcineva ar fi fost altceva? adica am insinuat io ca ce spui tu nu e valid numa’ fiindca spui tu? ma doare-n cur de validitatea argumentelor. nu ma intereseaza ca a luat el ban nu’sh unde sau i-a pus cineva laxative-n ciorba. io spuneam ca e jenant sa-i ia cineva apararea, dublu-jenant sa-i ia o femeie apararea. cu atat mai mult prietena. cand esti prieten cu cineva nu-i tai coaiele.

     • deci dacă nu te interesează că a luat ban undeva, CE PULA MEA TROLEZI? Asta este o postare cu tema “nedo a luat ban undeva”. nu te interesează tema, taci în pula mea şi plimb-o.

      e jenant sa-i ia cineva apararea, dublu-jenant sa-i ia o femeie apararea. cu atat mai mult prietena. cand esti prieten cu cineva nu-i tai coaiele.

      asta conform universului paralel în care trăieşti tu, poate.

    • nedormitul says:

     @milf
     în lumea în care trăiesc eu, se discută rațional, nimeni nu măsoară coaiele în lung și-n lat. în lumea în care trăiesc eu, unul ca marius borța (sau cine vorbește în numele lui) m-ar fi întrebat cum îmi susțin afirmațiile. dar probabil că tu, marius borțea, manțog și alții trăiți într-o lume în care un bărbat ar trebui să argumenteze cu bîta. și, dacă e posibil, să își apere demnitatea arzîndu-i una peste bot oricărei femei care ar încerca să îi ia apărarea, numai și numai pentru că e femeie, pentru că în lumea în care trăiești tu presupun că femeile sînt niște tute.

    • MILF says:

     da, in universul meu paralel exista ceva demnitate si orgoliu.
     si presupun ca, dupa modelul tau, pot sa-i zic si io ca tampita-i ma-sa. desi el nu injura.

    • MILF says:

     nu, pt ca-l crezi suficient de inteligent si inzestrat sa se apere singur. nu sa para un paracios care s-a dus repede la o tanti care are deja un conflict cu unu’ de la kamikaze si sa rezulte o teorie a conspiratiei.
     pe de alta parte, exista ideea (nu discut validitatea ei, nedormitule) ca te linge-n cur. pe fondu’ asta, nu mi s-a parut ca-l ajuti cu postul asta.

     • aşa îţi iese ţie, mămică. ţie şi vecinelor tale senile de 80 de ani. toate experte în teoria conspiraţiei. păcat că tu ai dat în mintea lor de la 30 de ani.

      realitatea e că eu trolez regulat pe kamikazeonline, iar când văd căcaturi, acţionez. că demnitatea şi orgoliul tău se înfundă în gaura pizdei – na, e opţiunea ta. eu numesc asta laşitate şi complex de inferioritate faţă de bărbaţi, nu demnitate şi orgoliu. presupun că mai departe o să-mi zici că locul femeii e la cratiţă şi ale cuca-măcăisme de-astea.

      şi desigur, dacă tu aperi numai lume care te linge în cur, e logic să mă suspectezi de acelaşi lucru. nu mă bag.

    • nedormitul says:

     @milf
     dacă un bețiv violează o babă pînă o umple de sînge, în loc să discuți gravitatea violului, tu ții teorii despre cine a chemat poliția și natura relației dintre ăla care a sunat la poliție și babă. mi se pare mie sau universul în care trăiești tu e odios?

    • MILF says:

     fata, pa mine nu ma linge nimeni in cur. ca io nu-s asa celebra ca tine si nici nu stiu pozitii de zelist cum stii tu. io ma sterg la cur cu zewa, nu cu limbi de ziaristi sau ce-or fi ei acolo.
     poate tu nu realizezi si poate chiar ai intentii bune, da’ nu reusesti decat sa emasculezi cu atitudinea asta. din dorinta ta de-a ajuta cu prea multa pasiune il pui in inferioritate. nu c-ar conta f tare, io-ti zic numa o opinie. care am chef sa-mi dau cu parerea.
     plus ca azi am fumat suficient incat sa nu ma enerveze nimic inca vreo 2 ore de-acu incolo.

     • păi nici nu are ce să te enerveze, ar fi şi culmea să vii să enervezi oameni şi apoi să spui tot tu că eşti nervoasă.

      “nu reuşeşti decât să emasculezi cu atitudinea asta”.

      asta într-o lume a bărbatului care munceşte pe câmp, dă cu sapa, cu coasa, apoi vine acasă: făăăă, pune ciorba pe masă că te sparg.

      într-o lume în care femeile au studii universitare, ocupă funcţii de conducere şi îşi susţin punctul de vedere, un prieten care îţi ia apărarea e un prieten care îţi ia apărarea, indiferent de sex.

    • MILF says:

     bine loreno, confundam feminismul cu bunul simt. mergi tu cu un prieten barbat la o cafea, sa vina unu’ sa-i scuipe-n cana si sa te iei tu la bataie cu ala. nu cred ca un om normal ar simti mai degraba ca a fost aparat, ci mai mult ca a fost umilit. de tine.

     • un bărbat normal are în faţă, în această situaţie, un adversar real, cu care poate lupta. nedo se confruntă cu un site de pe care a fost banat şi unde nu poate riposta.

      de ce tot aduci exemple neconcludente în cazul dat?

    • mesterul says:

     da’ greu mai pricepe! o fi de la fumat sau de la natura?

    • MILF says:

     pai si ce? tu ripostezi acolo?
     lasati, nu-mi raspundeti.

     • eu ripostez în locul în care sunt mai mulţi oameni. 😀

      ce, tu când faci manifestaţie cu “huooo scumpirile”, o faci undeva pe unde trece lume, gen, Universitate, sau într-un cotlon ascuns pe unde nu trec decât doi obosiţi?

 8. bogdan says:

  Epo, sincer, am ajuns la concluzia că ăsta, Nedormitul, nu merită efortul pe care l-am depus noi până acum ca să scriem de el. Eu propun să ne vedem în continuare de serile noastre. Îl lăsăm pe el să injure, în principal gagicile, după cum îi e obiceiul, în continuare.

  La câtă reclamă i s-a făcut, măcar de ar găsi şi el pe cineva.

  • băi, tu chiar eşti un bou crâncen de prost. unde morţii tăi înjura nedo gagicile? nedo, care, dimpotrivă, este unul dintre cei mai echilibraţi români din lume? link sau îţi fut mama grav.

   • bogdan says:

    Băi, te-aş înjura, dar ar însemna să mă repet, şi nu-mi place.

    Chiar mai sus o face tâmpită pe MILF, Ia mai vezi de câte ori a fost mitocan cu Marghioala, de exemplu, şi de câte ori a înjurat sub alt nume. Ăsta, echilibrat? Glumeşti!

    Şi, în pula mea, ce e cu pasiunea asta aici de a te lua de mame? Mai abţine-te şi tu dracu’!

    • chiar mai sus o face tâmpită pe MILF, DUPĂ CE I-A EXPLICAT ÎNTÂI, CU RĂBDARE, ÎN ZECI DE COMENTARII, CUM STĂ SITUAŢIA. ŞI AIA A CONTINUAT SĂ FACĂ PE TÂMPITA.

     de câte ori a fost mitocan cu Marghioala? Ia, link.

     Şi de câte ori a înjurat cu alt nume?

     Iar situaţia e în felul următor: dacă aberezi ca un jeg ordinar, se penalizează cu muie maternă. nu-ţi convine, marş la tine pe blog. Nu, nu mă abţin. Dacă dai comentarii de cretin retard bou, îţi spun şi eu că eşti un cretin, un retard şi un bou. Nu-ţi convine? Dă comentarii inteligente, dacă ai de unde.

     • iar diferenţa dintre nedormit şi tine, bou cretin retard, este următoarea:

      -ăla, dacă îl face pe unul tâmpit sau pe una tâmpită, îi şi justifică, PE PUNCTE, de ce.

      -tu îi faci pe oameni tâmpiţi după cum ţi se pune ţie pata. şi eşti incapabil să explici de ce. PENTRU CĂ EŞTI CRETIN RETARD BOU ŞI N-AI OPINII ÎNTEMEIATE, de-aia.

    • nedormitul says:

     1. nu, m-am luat de o singură mamă, de a ta. mă refer la elena ceauşescu, a cărei poză o ţii în chiloţi, ca să n-o vadă nicu de sub pernă.
     2. nu eu am făcut-o tîmpită pe milf. se face singură prin argumentele pe care le are.
     3. dacă te dai la marghi, te omor.
     4. nu am nevoie de alt nume ca să îţi urez gută îndelungată.

    • bogdan says:

     Pe cine să omori, măi nedo? 🙂 Nu ştii cum arăt şi ce pot.

     Ia mai terminaţi, băi, cu înjurăturile şi jignirile, că aţi devenit plictisitori!

    • nedormitul says:

     arăți ca pula. cu curul lui manțog, așa, cum să zic… sînteți ca două turturele.

    • bogdan says:

     Lorena, îţi vând un pont, pentru calmare, trage aer în piept, numără până la zece, ţinându-ţi respiraţia, expiră uşor. O să vezi că o să te simţi mai bine.

    • nedormitul says:

     bogdan, îţi vând un pont, pentru calmare, scoate botul din curul lui manţog, trage aer în piept, numără până la zece, ţinându-ţi respiraţia, bagă-ţi botul la loc şi suflă uşor. O să vezi că o să se simtă mai bine..

    • bogdan says:

     Nedo, nu mai ai umor, îmi pare rău. 🙂 De ce crezi că mă simt eu atins sau jignit de prostiile tale?

     La vârsta ta, eşti penibil.

   • bogdan says:

    În plus, dacă nu m-ai amuza acum mai mult decât mă irită înjurăturile tale, pe bune, ţi-aş fi răspuns.

    Te-am lăudat prea de curând şi mi-au plăcut articolele tale politice din ultima perioadă.

    În pula mea, ce uşor e să înjuri!

    Eşti ceva mai tânără decât mine, ai multă energie decât mine :). Viaţa asta grea, cu zbaterea asta, m-a obosit cumplit, nu pot să te mai înjur pe tine, ca femeie. Mă amuzi pe de-o parte, ai şarmul tău, iar pe de altă parte, numai când mă închipui pe mine înjurându-te, mă pufneşte râsul. Hai noapte bună! 🙂

  • nedormitul says:

   @bogdan: aşa e, mai bine îi dedici o poemă curului lui manţog. apropo, cînd săruţi tu cu limba, scoate şi el tenia sau e mai timid?

   • bogdan says:

    Băi labă tristă, Nedormitule, tu chiar ai vrut să mă scoţi din „silenzio stampa”.

    Unu, asta cu pupatul în fund de la unul care e în partea de jos a gorniștilor lui Băsescu e superfluă, doi, faptul că i-am dat dreptate în privința ta olteanului nu e pupat în fund, trei, ăla e oricum isteț față de tine, care ești prostul și labagiul satului, patru, dacă ăla ți-a spus, pe bune, că ești un prost cu bătături cât cartofii în palmă, ce pula mea ne iei cu procesele baronului manțog? Băi, tu ai rămas cu mintea pe Madame Blogary?

    În pula mea, noi nu putem să-ți dăm un post de consilierul pulii pentru marile tale dezvăluiri politice, în schimb putem să te punem să ne freci veceurile.

    • Shhhh, shhh.

     Soft kitty, warm kitty,
     little ball of fur,
     happy kitty, sleepy kitty,
     purr purr purr.

     Agu gu gu?

    • nedormitul says:

     mă, pupat e cînd îi pupi curul frățește. ce faci tu acolo se numește sărut. french kiss cu ce-are el în cur la ora aia. te-ai ascuns la dracu-n praznic la o postare de acum 100 de ani ca un turnător odios gata să își ofere serviciile la secu împotriva unui vecin care, poate, are cu o mașină mai mult ca tine.
     care e legătura dintre blogary și discuția de față? ce gaze îți bășește curul lui manțog în nas de delirezi în halul ăsta?

    • bogdan says:

     Meriţi o lămurire după ce te-am futut atâta în gură. În primul rând, există un top al postărilor, deci nu aveam cum să mă ascund, eu oricum nu clonez şi nu semnez sub o mie de pseudonime, ca alţii de peste 35 de ani ca vârstă, doi, am dat căutare cu google pentru blogul olteanului şi m-a aruncat la postarea aia, mai veche, am crezut că e cea mai recentă, nu m-am uitat la dată.

     Îţi vând un pont, dacă Anton e în călduri, toarce, poate ai parte de ceva sex. Poate vă daţi muie unul altuia.

     Securist, eu? Păi ce faci, îi nedreptăţeşti pe idolul tău, Marinarul Chiombaliu, şi pe alţii din jurul lui?

    • nedormitul says:

     mulţumesc, mă lămurisem mai demult: problema ta este de natură clinică.

   • bogdan says:

    Apropo, cum e să o iei la labă cu poza lui Băsescu sub pernă, băi papagal somnambul?

    Când ţi-o da-o şi ţie una de milă?

    Hai dă-te în pula mea, că mai am şi alte treburi în seara asta!

 9. MILF says:

  asta-i culmea acuma. mi se impune cum sa trolez. nu-ti convine ce discut io, nedormitule, paraste-ma la lorena sa ma baneze.
  in fabula ta tu esti baba? ce plm de comparatie e asta? mi se pare mie, sau muza voastra e in coma alcoolica in seara asta?

  • ideea fabulei lui e că unui om i s-a făcut o nedreptate, INDIFERENT DE SEX. nu ţi se impune cum să trolezi, ţi se tot explică, răbdător, că baţi câmpii. dar na, poate ai de gătit o tocăniţă şi de spălat nişte ciorapi masculini şi te reţinem.

  • nedormitul says:

   deci, deşteapto, eu n-am pîrît pe nimeni. dimpotrivă, a fost invers. asta ca să ştii succesiunea evenimentelor.
   pe de altă parte, realizez că oricît aș explica, pentru o ţaţă pe marginea şanţului adevărul poate fi ignorat din start. dacă ea vine de-acasă cu opiniile ei, e musai să se întoarcă cu ele intacte înapoi.

   • MILF says:

    bine, nedreptatito care esti tu nedreptatita. si violata. n-ai priceput nimica. ramaneti voi cu idealurile voastre si adevarurile voastre. daca pana acuma n-ai priceput ca adevaru tau nu pare veridic in situatia asta, ca pare mai veridic ca tu ai fost un paracios, atunci asta e. si daca tu de-aci pricepi ca te jignesc, asta e bis.
    ma retrag sa-mi comand tocanita, ca m-a-nvatat lorena ca e naspa sa stau la cratita.

    • nedormitul says:

     da’ mă piş cu boltă pe ce ţi se pare ţie că e adevăr şi ce nu. repet, în loc să îţi pui problema dacă gestul lui borţea sau al cui a fost în locul lui este unul ok, creieraşul tău nu poate procesa decît identitatea reclamantului. nu mi se pare că mă jigneşti, constat doar că judecata ta este limitată pînă la un punct identificabil. dincolo de punctul respectiv, vidul absolut, dumnezeu cu mila.
     poate nu am fost clar – în crîşmele în care umblu eu, oamenii se respectă, nimeni nu scuipă în blidul nimănui. oamenii din lumea mea acceptă forţa unui argument şi opinia, fie ea subiectivă, a interlocutorului (apropo, dobitocul de manţog se îndoieşte de obiectivitatea mea – dacă îl vezi, spune-i să nu se îndoiască. nu sînt obiectiv deloc, dimpotrivă, îmi asum subiectivitatea, şi mă mîndresc cu ea).
     în concluzie, trăim în lumi diferite, iar pe mine nu mă deranjează cîtuși de puțin acest fapt.

 10. Mister Doooh says:

  Am trait s-o vad si pe asta! Nedormitul, amazoana virgina a lu Muhaia al Bleenary ot Blogary, se plinge ca “a intrat la moderare”.

  Tovarasul Dulea se rasuceste in mormint de indignare.

 11. Mister Doooh says:

  “Pina la Popescu-Dumnezeu, te maninca Dulea!”

 12. Mister Doooh says:

  Consiliului Culturii şi Educaţiei Socialiste e Suzana Gidea. Ministra a educatiunii si invatamintului, mare om de cultura si savanta. Un soi de Cati Andronescu predecembrista.

  Sefa ierarhica a tovarasei Gidea era tovarasa Codoi. Dar deja e prea mult pentru mintiucicile voastre tinere, nepervertite de greaua mostenire

 13. mantzy says:

  Nedormitule, ce-o tot arzi cu unchi-miu, tristule? Crezi ca mi se rupe mie pula ca zici de unchi-miu? Nu traim in acelasi oras si vorbim o data pe an, mai rau m-ai rani dac-ai zice de Charlie. Io inteleg ca de mine n-ai ce sa zici, pentru ca esti in inferioritate clara (eu stiu chestii jenante despre tine pe care daca le dezvalui stii foarte bine ca te umilesc de-ti dai singur ban de pe toate blogurile), dar totusi ar merita sa incerci macar sa te legi de mine, ca un barbat adevarat (chit ca nefutut) ce esti.

  Repet, Nedormitule. Nu uita, basinos batran, ca tu nu ma ai pe mine la mana cu nimic. Poate doar cu chestia (jenanta, dar am recunoscut-o) c-am lasat-o pe Lorena sa-mi suga pula. Pe cand daca ma apuc eu sa povestesc… Ohohoho, cred ca pana si mediocra asta de Lorena se pisa pe tine in public.

  • mantzy says:

   PS – nu uita ca tu esti lingau la partidul lu unchi-miu, nu vitzavercea. In loc sa-i faci statuie si sa pupi in cur mai cu talent ca sa avansezi profesional, tu te multumesti sa pupi in cur blogarite pe care poate o sa le tii de mana, dupa 2-3 ani de concubinaj virtual. Nu te-ai orientat bine, tataie. Ai si tu o varsta, incearca sa-ti faci un rost. Si mai lasa dracu internetu, bou’ baltii, ca la varsta ta oamenii au preocupari mai serioase, nu crezi?

   • mantzy says:

    PPS – va dati seama ca daca ar face copii Lorena cu Nedormitul (peste 10 ani, cand cedeaza zana rugamintilor si-l lasa sa-i bage ciucurelul inauntru), le-ar face bietii copii lor program de stat pe internet?

    “Nu, tati, ai stat deja 20 de ore astazi pe net, e prea mult! Du-te la serviciu, tati, te rugam! Ne e foame! Vezi ca-ti pun parola pe Windows!”

    “Hai, dragu tatii, mai lasa-ma juma de ora sa mai dau 23 de comentarii, ca uite ce zice astia, ca-s prost, frustrat, nefutut , ratat, lingau si penibil”.

    “Pentru ca esti, tati, pentru ca esti”

  • băi, vită idioată, s-o lămurim.

   tu eşti un mitoman, ai dovedit-o public de n ori. ceea ce spui tu că e adevăr e cea mai ordinară minciună. mereu. “am lăsat-o pe Lorena” etc. = patru luni de cerşit zi de zi pe mess: “Lorena, vino la mine”, o noapte când Lorena avea chef de sex fugar şi fără implicare, te-a lăsat s-o iei de acasă, să-i faci un cunilingus şi s-a îndurat de tine la întoarcere, din milă. ŞTII ŞI TU ASTA, JEG MINCINOS. apoi Lorena a încetat să comunice cu tine privat.

   apoi: e clar că eşti cel mai nefutut retard din istorie, din însuşi modul în care tragi de istoria asta, de un an întreg, deformând-o după cum îţi convine ţie.

   şi da, credem că tu l-ai banat pe nedo, băgându-i lui Borţea vorbe-n gură, altfel nu ţi-ar dârdâi curul aşa. Şi dacă nu e vorba de unchiul tău, explică-ne şi nouă următorul miracol: la cât de retard ţi-e umorul, cum de te ţin ăştia şi nu te-au concediat de un secol? Cine te ţine în braţe?

   • mantzy says:

    Da, Lori, eu sunt. Eu ti-am dat limbi, eu i-am dat astuia ban, eu sunt bogdan, eu sunt Milf, eu castig de 5 ori cat tine pentru ca am pile, etc. Pula mea, de fapt sunt singurul care zice despre voi ca sunteti idioti. Restul lumii are o parere foarte buna despre voi.

    Dar asta cu cunilingusul le intrece pe toate, aici ai plusat prea mult si se va prinde lumea ca minti. Ti-a dat tie cineva limbi vreodata, ca sa ma acuzi pe mine de asa ceva? Macar lasa-l pe sarmanul asta, c-am auzit c-ar fi misto de tipa.

    • nu, nu eşti bogdan şi nu eşti milf. şi nu mă interesează nici cât câştigi (cu un unchi baron local toţi am câştiga porceşte, nu e o problemă, ne mulţumim cu cât ne aduc creierele noastre, e suficient şi aşa).

     În rest, îţi mulţumim pentru confesiune. Şi să negi cu atâta neruşinare o chestie pe care ştii şi tu că ai făcut-o dovedeşte că poate e mai mult decât teribilism infantil. Poate e o problemă patologică. Încearcă un psihiatru.

 14. mantzy says:

  Dar serios, cel mai grav lucru la paranoia voastra (ca vad ca asa vorbesti, la a-ntaia plural) este ca aveti impresia ca oamenii inteligenti va apreciaza. Va inselati, crede-ma. Eu si Bortea nu suntem singurii din redactie care rad de voi si care cred chestiile alea despre voi, dupa cum ti-am mai zis. Nedormitule, tati, cand iti spun trei ca esti prost te duci si te culci (cu capu pe carte).

  • da, vorbesc în numele a două persoane: nedormitul şi eu. suntem doi, e verificabil. când e vorba de două persoane, se utilizează îndeobşte pluralul. poate mai puţin în Oltenia.

   Iar tu ar fi cazul să vorbeşti în numele tău. Ok, tu, un tip incapabil de un articol cu cap şi coadă, ai o părere proastă despre noi. Thank God, nasol era să ne lauzi!

   În rest: când membrii redacţiei tale îmi vor spune, ei cu guriţele lor, că au o problemă cu mine, te voi crede. Deocamdată îţi ştim “calităţile” de denigrator şi mitomania, chiar credem că ai minţit halucinant de mult despre noi şi i-ai îndoctrinat cât ai putut, dar chiar şi aşa: când ai încercat să mă denigrezi public, propriii tăi colegi te-au futut în gură. Asta ar trebui să-ţi spună ceva.

   • Şi explică-mi următorul lucru: tu încerci, prin băşcău şi ironii, să ne induci ideea că ai fi nevinovat. Atunci de ce te afli la această oră pe acest blog, spumegând în halul ăsta? Ce motive ar avea un om nevinovat să se dea aşa în stambă?

 15. bogdan says:

  Mai eşti supărată, Lori? Ţi-a trecut?

  Manţog ăsta are sânge în el, la o adică îl doare undeva de Borţea şi de unchi-său. Este un tip independent.

  Într-un duel unul la unul, nu te iei de unchiul celuilalt, cu care celălalt nu are nicio treabă. Iar când unchiul e baron local la PDL și tu ești lingător acolo, cu atât mai mult. Iar când faci asta și mai este și o diferență de vârstă de aproape 15 ani între lingător și celălalt lucrurile sunt de-a dreptul ilare.

  O avea defecte Manțog – am și eu destule – dar are sânge în el. E un puști care promite.

  L-ai apărat pe Nedo, e prietenul tău, e OK asta. Numai că Nedo nu este floarea care ar fi trebuit să fie ca să merite asta 100%.
  Oi fi eu mai mult sau mai puțin comunist, dar asta nu ar nici legătură cu linsul pe care îl practică Nedormitul.

  • alouuu, băi:

   deci:

   -1) am înţeles că nu concorzi la simpatii politice cu nedo. dacă te opreai aici nu-ţi luai înjurăturile pe care ţi le-ai luat. DAAAR e o ţară liberă, în care omul e liber să simpatizeze politic chiar şi cu cei aflaţi la guvernare. fără a fi insultat pe site-uri de reviste pentru asta.

   -2) manţog e un puştan egoist de bani gata. beizadea tipică. referinţele la unchiu-su slujesc strict pentru a sublinia caracterul de puştan răzgâiat de bani gata, căruia i se pare natural să deformeze realitatea după bunul plac şi să pună vorbe în gurile altor oameni, să facă rău cui vrea el, pentru simplul fapt că poate.

   Faptul că vezi altceva acolo unde toate astea sunt atât de evidente ne ilustrează cu brio capacitatea ta de discernământ şi face toate înjurăturile care ţi s-au adresat să pară absolut justificate.

  • nedormitul says:

   iar tu, visu-clitorisurii-dunării, te contrazici. am fost banat de pe kamikaze tocmai pentru că nu am lins. daă trăgeam niște muțunachi di ăia și mă văitam că vaaaaai ce-am rîs, acum poate zicea borţea de mine că ce tip mişto sînt. sfatul meu e să renunţi, chiar nu-i faci nici un serviciu lui cucurigu ăla de mai sus.

   • bogdan says:

    Băi, atâta timp cât se cenzurează pe Madame Căcat, nu înțeleg de ce te plângi atâta. Am un amic care mi-a spus că a fost cenzurat acolo pe motive ideologice, eu îl cred când spune asta. Eu oricum nu aș scrie pe mizeria aia.

    Doar atâța poți, ”visu-clitorisurii-dunării”? Cam puțin. Uite, nu te mai înjur, aștept ceva mai ca lumea. La vârsta ta, puțin, puțin de tot.

    Ăla chiar e cocoș, nu ca voi cei de la Madame Blogary, outoare.

  • bogdan says:

   Puștiul a zis că nu are nicio treabă cu unchi-său. Beizadea? Dacă era beizadea avea merțan și nu stătea la revistă, era numai prin cluburi, cu pițipoance. Pentru o beizadea scrie cam prea bine

   Ce a spus despre Nedo (fără referirile colaterale) a spus bine. Puștiul promite. Are niște articole despre social chiar bune, vorbește de exemplu de impozitarea progresivă, nu de statul minimal, ca alții.

 16. bogdan says:

  Iar cu politica eu sunt un gică contra, pesemne, dacă s-ar instaura socialismul, aș deveni un luptător înfocat pentru instaurarea democrației de tip vestic.

 17. nedormitul says:

  m-am săturat să mă explic în fața idioților. îmi asum opțiunile politice fără să dau nimănui raportul. dacă nu vă convine, mergeți în pizdele mamelor voastre, dați-vă cu capetele de pereți, faceți ce vreți.
  ceea ce am făcut eu a fost să remarc absenţa din paginile revistei a unui personaj politic altminteri destul de generos ca subiect. mi s-a răspuns cu o avalanşă de furie cum rar mi-a fost dat să întîlnesc. atît am dorit să semnalez.

 18. goodman says:

  atat decat: cat de idiot poate sa fie cineva incat sa-si consume nervi, energie si timp cu un cacat cu ochi ce-si consolideaza “argumentele” cu “tu felattio – eu nu cunnilingus” ?

  • ….şi nici măcar consolidarea asta nu corespunde adevărului istoric?

   nu, ştiu, poate că suntem noi idioţi. dar cât de idiot poate fi cineva să plătească un astfel de căcat cu ochi şi să-i tolereze toate măgăriile?

 19. Ce balcaniadă!
  Am urmărit şi argumentele şi da, argumente au fost. Am urmărit şi înfoierile, turbările, datul din colţ în colţ şi da, au fost şi astea destule. Am rîs de vreo două-trei ori în hohote, cred că de-asta îmi şi pare bine că am citit.

  Dar am dat şi de mai-mult-decît-penibilul, să te lauzi că ţi-a supt Lorena pula. Dacă ar putea exista vreo scuză pentru asta, este exact ce spun Lorena şi Nedormitul despre personaj: un puşti cretin, răzgîiat, ţinut în palme de apropiaţi sus-puşi.
  Nu cunosc nici un bărbat cu toate cele la purtător care, într-o situaţie în care este pus la colţ, sare şi zice: “du-te bă de aici că tu mi-ai supt pula”. Cum să te lauzi cu aşa ceva, mai ales cînd eşti persoană publică?

  Şi tot mă conving că bîlciul românesc e cel mai comic din cîte am cunoscut pînă acum. Pentru că e haotic şi fără nici un pic de principii, acolo.

 20. dadatroll says:

  Eu nam bagat un coment aici casa duc oameni la blogu meu ca vad ca astai postare din aia de compact.

 21. bogdan says:

  Cu ce nu sunt de acord cu Manțog este faptul de da nume ale celor cu care ai fost sau de a da anumite detalii. Majoritatea fostelor mele sunt căsătorite. Una are chiar un puști drăguț de grădiniță, am fost colegi de facultate și am rămas amici. Poți face rău dacă nu îți ții gura. Dar sper să învețe asta, are timp.

  • mantzy says:

   Nu fi fraier, eu nu dau si n-am dat niciodata nume. Sa arate Lorena postul de pe blogul meu (sau textul) unde am spus ca mi-a supt pula (cu nume). Ea s-a dat singura de gol. Nu-i asa, Lori?

   • mantzy says:

    Si da, s-a dat de gol pentru ca asa a vrut ea. Pentru ca i-a placut :))

   • da, pe dracu. eu am dispărut de pe blogul tău ca orice făptuitor de one night stand care şi-a terminat treaba, iar tu ai început să dai postări cu “Lorena a comentat la Bărbosu, fute-o, bă că face oral nu ştiu cum” şi alte cocălăreli similare. Ştiiiiu, ştiu că vrei să mai ai nişte views prin arhive, să-ţi arăt comentariile în care le povesteai trolilor tăi ce sex oral face lorena, dar n-ai să pupi.

    Trebuia pur şi simplu să mă laşi în pace după aceea şi toată lumea ar fi fost fericită. Dar ce nu fac goana după trafic şi nevoia de atenţie din om.

    • şi măcar dacă ai fi povestit o chestie corectă, aşa cum a fost, jur că te-aş fi lăsat în pace. dar nu, mitomania ta a ales să le servească labagiilor o versiune denigratoare, teribil de depărtată de realitate, în care eu eram pe post de curvă muistă. pentru că aşa îţi atingeai două scopuri într-unul:
     unu) păreai mai bărbat în ochii labagiilor porn-addict virgini care te citesc
     şi doi) discreditai un om mai inteligent decât tine.

     Iată două plăceri pentru care a meritat să sacrifici adevărul, nu-i aşa, little one?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger