Instinct primar cu aromă de praz

Omul meu din Craiova nu e singurul primar infractor, dar e singurul care a stat efectiv la bulău. Nu e singurul care a stat sub pat la revoluţie, dar e singurul care recunoaşte că a făcut asta. Nu e singurul care îl urăşte pe Băsescu, după ce l-a iubit, dar e singurul care scrie pe blog cu o eleganţă de personalitate publică: „Să-mi sugeţi PULA cu toţii, în special Băsescu, Mititelu, DNA, ş.a.m.d.” Oamenii răi ar zice că „pula” e scrisă cu majuscule, să pară mai mare, dar eu încerc să-l înțeleg, așa cum e.

Read the rest at Vice Magazine: INSTINCT PRIMAR, DUBLA 7 – Vice la zi

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. goodman says:

  ăl mai prost om din lume e olteanu’ !

 2. lezbianu obosit says:

  am un colaborator care e oltean. detine o vorba nostima. ce praz belesti? e pe post de hau du iu du. oltenii sunt speciali.

 3. Mihai Zabet says:

  macar nu este ipocrit ceea ce eu consider ca fiind un plus 🙂

 4. Mihai Zabet says:

  macar nu este ipocrit mare lucru in zilele noastre 🙂

 5. semiolteanu says:

  Eu sunt doar pe jumătate oltean. Cum procedez?

 6. bogdan says:

  Omul, Antonie Solomon, este reprezentativ pentru o parte bună a îmbogățiților de după pseudorevoluția din decembrie 1989, pentru cei care înainte erau delicvenții bișnițari ai regimului, ”protocapitaliștii oprimați”, rapace și inculți (din această categorie mai fac parte Gigi Becali și, de ce nu, și Silviu Prigoană). Din cauza aceasta, a reprezentativității lui Antonie Solomon pentru o bună parte a îmbogățiților de după decembrie 1989, articolul din Vice are valoare istorică, peste niște ani, în caz că va exista un regim de extremă – dreapta sau stânga – articolul aceasta ar putea fi introdus în cărțile de istorie ca să se arate ce vremuri trăim noi acum.

  Pentru o altă mare categorie de îmbogățiți reprezentativ se poate spune că este tatăl lui Irinel. Și în această categorie indivizii sunt rapace și nemiloși, diferența este că ei sunt mai spălați, au studii, au fost plecați pe dincolo, au fost încadrați înainte la Externe, Dunărea sau DIE. La majoritatea nu le place să iasă în față (cu cât știu mai puțini de ei, de averile lor și de cum și le-au făcut, cu atât mai bine), spre deosebire de cei din prima categorie, din care fac parte Solomon și Becali, sunt pumn de fier în mănușă de catifea.

  • batman says:

   cum a facut avere ta’-su lui irinel , sau cu ce s-a ocupat ?

   • bogdan says:

    Oficial, cea mai profitabila afacere a lui Irinel e Promotion Group International SRL, reprezentantul in Romania al firmei franceze Alcatel. IN NUMELE TATALUI Conform declaratiilor unor apropiati ai familiei Columbeanu, creierul acestei afaceri profitabile este tatal lui Irinel, un om influent cu relatii in strainatate. Ion Columbeanu este fost functionar al tuturor guvernelor Romaniei din vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, pana in anul 2002. Ajuns acum la varsta de 70 de ani, Ion Columbeanu a fost sef al protocolului in executiv, fiind numit la un moment dat si secretar adjunct al guvernului. Una dintre obligatiile sale de serviciu era sa pregateasca mapele ministrilor pentru sedintele de guvern, lucru care ii asigura prietenia si ajutorul celor mai importanti oameni din stat. Ion Columbeanu a preferat sa conduca afacerea in telecomunicatii din umbra, lasandu-l in fata pe fiul lui, Irinel, care absolvise facultatea de Electrotehnica. In scurt timp, fiul fostului functionar al guvernului a devenit unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri romani.

    Articolul intreg, interesant – http://stiri.acasa.ro/monden/secretul-averii-lui-irinel-columbeanu-123155.html

 7. sibiu says:

  ar trebui sa stea la racoare multi primari si fosti primari de pe la noi, el a avut “ghinion”, altii au fost mai descurcareti

 8. asdf says:

  De ce tii mana asa in poza aia din dreapta?

 9. asdf says:

  ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 10. Demigod says:

  Basescu e de vina pt tot ce e rau in tzara asta, inclusiv pentru faptul ca primarii infractori o mai infunda!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: