Lavric e problema cu care ne confruntăm zi de zi

Mare scandal mare şi în presă, şi pe Facebook, că s-a descoperit ce aberează Sorin Lavric, un şefuţ din partidul ăla e extremist naţionalist apărut de nicăieri şi înfipt direct în Parlament:

Niciun bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea. Cine vrea filosofie nu o va găsi în capul femeii, dar în schimb va găsi cufundarea în athanorul labios”

Pe scurt, eu şi lavricii de teapa mea vedem în femeie doar un conglomerat random de celule în jurul unei găurici umede.

Da, ăla e un jeg de om, ar merita un sortiment de Raid special pentru el, dar problema reală ştiţi care e, stimaţi spectatori?

Că tipologia asta de jigodie se întâlneşte peste tot. În birouri. În mic antreprenoriat. În comisii care finanţează proiecte. În departamente de HR. Pe social media. În agenţii de publicitate.

Şi nu în ultimul rând, în viaţa privată, unde îşi otrăveşte cu mentalitatea asta dezgustătoare femeile din familie, fiicele, cunoştinţele, vecinele, rudele.

Mizeria asta umană doar a ENUNŢAT ÎN SCRIS această infecţie. Dar nenumăraţi alţi gigei o gândesc, acţionează pe baza ei, se libidinoşesc la tine, caută să îţi denigreze munca şi realizările, îţi sabotează proiecte, îţi alungă colaboratori, lansează zvonuri mincinoase despre tine şi caută nonstop să te reducă la acel statut, de conglomerat random de celule în jurul unei găurici umede.

Lavric nu e boala. Lavric e doar un simptom. Boala e la nivel de societate, şi va trebui combătută. Cum? Simplu.

Noi, femeile, nu ne vrem căutate de acest tip de lavric (îmi place cum sună, ca un regionalism de limbric). Selectăm cu cine ne înconjurăm. Dacă un  mârlete are impresia că tu, femeie fiind, te califici la un tratament mai puţin respectuos, sau la şanse profesionale diminuate, îi dăm jet.

În secunda când toate femeile vor denunţa, pune la punct şi izgoni lavricii, aceştia se vor reeduca sau vor dispărea.

Cât timp le cântaţi în strună, sau, cum spunea altă virguliţă proastă la mine pe perete azi, îi “ignoraţi” (se ştie că,pentru genul ăsta de lătură umană, tăcerea ta înseamnă teamă şi supunere), le sugeraţi că merge figura.

Şi poate ne mobilizăm peste patru ani să ne ducem naibii la vot.

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

10 Responses

 1. ana says:

  pana la urmatoarele alegeri, limbricul asta va fi in parlament si va putea propune legi. iar nevertebrate de-astea – care ar trimite femeia la cratita si la facut copii – sunt si la psd, pnl si pmp.

 2. Ratacind pe net says:

  Dubios e ca am vazut o gramada de muieret in jurul liderului in seara in care se anuntau alegerile. Plus marea avocata care face scandal. Cum se inconjoara ei de atatea femei?
  Prin urmare ar fi ca variante:
  1. Alea sunt proaste de behaie
  2. Limbricul scrie pentru un anumit target. Stie ca sunt distrusi nef…ericiti si ii da populimii ce vrea sa auda ca sa primeasca voturi

 3. flo76 says:

  Recent am urmarit povestea slujitoarei.Nu poti tine o dictatura oricare ar fi ea daca nu transformi victima in calau si invers.Femeile de langa musiu sunt la randul lor ori una ori alta ori doar profitoare ..

 4. flo76 says:

  Pai eu zic ca le-a introdus in lupta pentru ciolan .Le-a oferit oarecum sansa de a fi acolo cand nimeni nu dadea doi lei pe partiduletu asta.

 5. Radu says:

  Pentru ca George Simion nu e Lavric.
  Hai sa vedem cate femei intra in parlament cu AUR si cate cu PNL, USR, PSD, UDMR, proportional vorbind.

 6. ana says:

  pot intra multe, depinde si ce gandesc. am citit un interviu cu doua dintre ele, nu erau deloc deranjate de declaratiile lui lavric, erau de acord ca femeia trebuie sa stea la cratita, sa faca copii si sa asculte de barbat. s-au pronuntat pe putine teme, in rest au zis ca trebuie sa vada ce spune ”capitanu”

 7. Radu says:

  Si in USR conteaza ce gandesti, ca daca gandesti ca Nicusor Dan, ti se arata usa.
  Lavric nu e vreun “capitan”.
  “Capitanul” pe care-l cunosc eu a lucrat mereu foarte bine cu femeile, de la egal la egal; niciodata nu s-a combinat cu vreo femeie cu care lucra, desi femeile alea-i cam mancau din palma, niciodata nu l-am auzit zicand ceva urat despre o femeie doar pentru ca e femeie, nici macar la disdutii dupa cateva pahare.
  Oamenii aia sunt mai degraba conservatori si nucleul vechi, nu pocnitorile adunate pentru votul nebunilor sunt destul de moderati.

 8. ana says:

  ”capitanu” e manevrabil, are impresia ca e pe cai mari, dar nu-l duce prea mult mintea, nu pare sa aiba mai mult de 500 de cuvinte in vocabular, il vor manca acei conservatori care vin din cpf.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: