Marii familiști AUR își dau arama pe față

În retorica AUR, apare frecvent familia tradițională în straie albe (obligatoriu straie, hainele sunt occidentale, decadente și depravate), care apără cu o umbrelă copilașii de curcubeu, în ideea că, vezi, Doamne, singura amenințare la adresa moralei ar fi comunitatea LGBTQ.

Se omite convenabil amenințarea reală la adresa moralei, a siguranței și a inocenței copiilor: masculul heterosexual netufut care, spre deosebire de persoana queer obișnuită, mai și vine la pachet cu ideea la fel de tradițională că toate femeile universului i se cuvin, că ideea de consimțământ e un termen progresist inventat de Șoroș și că e perfect în regulă să îmbeți și să droghezi minore, dacă altfel nu le convingi să-ți cedeze.

Scriu această postare pentru că o adolescentă de 17 ani a reclamat, cu certificat IML doveditor, că a fost violată într-o tabără de vară AUR de niște gigei care au îmbătat-o, AUR țipă tare că nu e adevărat, că poliția a venit și a constatat că aia mică era amețită praf, dar în linii mari de acord, dar fata spune că nu-și amintește nimic, iar cocinele din comentarii sunt din nou pline de bărbați care, desigur, afirmă că toate adolescentele sunt niște mici c***e, cî ba da, a vrut, ba da, și-a cerut-o, ba da, i-a plăcut și ba da, toate sunt niște cățele în călduri.

Iată adevăratul pericol pentru care ar trebui să existe o umbrelă. Preferabil una de oțel.

Motivul pentru care fata era atât de amețită în timpul nopții, și plină de sânge și amnezie a doua zi, e unul mai simplu decât ați crede. Și nu, nu e faptul că toate sunt cățele în călduri. Se numește date rape drug, și e, exact cum îi spune numele, un tip de drog care se strecoară în băuturică atunci când adolescenta e ocupată să-și facă un selfie. De obicei, e pe bază de benzodiazepine, și efectul e că persoana devine amorțită, somnoroasă și confuză, cam cum raportează polițiștii că au găsit-o pe fată, își pierde controlul asupra musculaturii și, practic, poți face cu ea ce vrei. Evident, în această stare, consimțământul e imposibil de oferit, pentru că aia e ideea drogului: să anuleze voința victimei.

Majoritatea acestor droguri sunt lipsite de culoare și miros, iar persoana care le consumă nu sesizează nimic suspect decât a doua zi, când se trezește că e în locuri în care nu știe cum a ajuns și e plină de sânge pe care nu-și dă seama cum l-a pierdut.

Evident că toți acești comentaci învinuiesc victima, o fată naivă de 17 ani, și nu pe violatorii care au făcut deliberat aceste fapte.

Dacă fata voia experiențe fierbinți, dragi gigei, NU le căuta la un eveniment al partidului care umblă cu tradiționalismul, morala și familia în gură.

Evident că Simion neagă tot, pentru că retorica AUR, tradiționalistă fiind, încurajează acest raport de putere între bărbați și femei. Raportul din vechime. Bărbatul, deținător al puterii absolute, cu zero responsabilitate și asumare pentru faptele comise. Orice mârșăvie comisă pentru a exploata corpul unei femei e în regulă. Vina e strict a femeii, pentru că e „ispititoare”. Și, desigur, veto pe educație sexuală, pentru că, dacă avertizezi copilele legat de boli venerice, pericolul sarcinii și droguri de întâlnire, nu mai ai acces atât de ușor la ele.

Acesta e viitorul AUR. Enjoy!

Îți plac articolele de opinie? Susține site-ul în singurul mod care contează cu adevărat.

***

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe TikTok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

8 Responses

  1. Ion says:

    La 17 ani ar fi trebuit sa stii deja ca barbatii sunt porci si ca nu e bine sa te joci cu fundul gol pe langa pula sculata. Adica, daca esti frumoasa si iti place sa afisezi asta si daca mai esti si foarte sociabila, ai sanse foarte mari ca porcii sa inteleaga ca admiti ca poti fi fututa. Ca ei sunt porci permanent in calduri cu pula sculata si vor sa te futa, este de la sine inteles. Ceea ce trebuie sa stie orice fata, este ca barbatii ar fute orice si doar frica de puscarie le tine in frau pornirile animalice. Si daca au impresia ca pot scapa de pedeapsa, nu mai tin cont de nimic, consimtamantul femeii fiind oricum in coada listei.

    • Ruxandra says:

      Exact expresia “ar fute ORICE” e miezul acestei mentalități scârboase, abjecte, ieșită dintr-o hazna (adica mintea unuia care crede ca e ok) în care s-a deversat kkt timp de secole. Sa futa atunci un scaun sau o sticla de 0,5. Poate mai corect ar “pe oricine”, pt ca nu vorbim de obiecte, ci de ființe umane! FIINTE UMANE – ca mama ta, sora, prietena, etc.

    • R says:

      Barbatii in general nu. Cam 1 barbat din 20, conform unui studiu american care nu imi e la indemana acum, da. Cea mai buna chestie pe care o poti face pentru siguranta ta ca femeie e sa observi care din anturajul tau is aia, daca exista (e fain ca uneori chiar ti-o spun cu gura lor) si sa fii cu garda sus pe langa ei. Pe langa restu de 19 din 20 care nu-s animale, e perfect ok si chiar recomandat sa te bucuri de frumusetea si sociabilitatea ta.

      Dar da, fix “inocenta” asta traditionala le face pe fete victime sigure. Habar n-au cum sa recunoasca animalele astea, ba mai sunt si crescute intr-un spirit de altii decid ce trebuie sa faci sau sa nu faci tu, deci is surde la o gramada de “red flags” la care una pe care nici ma-sa n-o luat-o in brate cand ea nu voia o sa se zburleasca instant si automat, habar n-au sa bea, daramite sa-si dea seama cand au luat-o pe aratura inexplicabil de mult pt cat au baut, is albe si nevinovate si prada perfecta pentru ai 5% care au impresia ca 100% is ca ei. Avea Lorena o posta a redactiei cu o fata pocaita care trecuse prin niste experiente ingrozitoare, tocmai nevinovatia ei o facuse vulnerabila…

    • Adriana Ro says:

      Băi puță, la 17 ani ar trebui să crezi că totul e roz și minunat și oamenii sunt buni și altruiști, nu că bărbați sunt porci. Și cum propui să afle că-s porci, dacă educație sexuală nu se face? Îi spune mă-sa ce porc e ta-su? Sau propui să poarte burka, toate, că dacă poartă doar alea frumoase e ca și cum și-ar desena o țintă pe corp? Dacă se îmbracă în haine lălâi (ca să nu afișeze că e frumoasă) nu-i bine, dacă nu vorbește cu toți și nu le zâmbește nu-i bine, dacă o face nu-i bine, nu vă e rușine? Nu sunteți în stare să prostiți pe cineva nici pentru un ons și aveți tupeul să veniți cu „ar fi trebuit să”? Mironosițe impotente ce sunteți! Ar fi trebuit să li se administreze tuturor inhibitori în momentul în care se află la mai puțin de 20 de metri de o fată sau femeie care nu a semnat un acord în trei exemplare legalizat la notar să i-o tragă, e bine?

    • Alexia says:

      La 17 ani nu “ar fi trebuit să” nimic. La 17 ani e minoră, adică un copil. În schimb, leprele care au violat-o sunt bărbați adulți, cu discernământ, responsabili în fața legii. Ideea că un copil ar fi trebuit să știe, să facă, să dreagă, în timp ce unor adulți nu le putem cere nimic fiindcă “sunt porci” e vomitivă.
      Nu-și pot ține în frâu pornirile, zici? Există soluții. Tratament medicamentos. Sau castrare chimică.

    • Lorena Lupu says:

      De ce e de la sine înțeles că sunteți gunoaie abjecte și detestabile?

      Cum ar fi să vă folosiți puterea cu care vă lăudați, și faptul că sunteți ființele raționale ale universului, cum vă lăudați, și să ALEGEȚI să nu mai fiți gunoaie abjecte și detestabile?

      Which is it, jigodiilor? Sunteți ăia raționali sau simpli căcați cu ochi infinit de josnici care nu vă dați în lături de la nimic și totul e scuzabil PENTRU CĂ LUMEA AR FI TREBUIT SĂ ȘTIE SĂ SE FEREASCĂ DE VOI???

  2. Tatal Cis says:

    Ion tu esti evident un ratat si ai scos la iveala feminista din mine. Daca te uti pe site o sa vezi ca m-am mai contact cu Lorena pe diverse teme deci nu pot fi acuzat de wokeism and stuff.

    Puisor, un barbat adevarat (ca mine, chiar daca Lorena imi zice ca sunt incel) nu ar fute orice si dupa ce se dezvolta si ajunge la un punct de inteligenta, statut, networking, financiar, educatie, cultura generala isi alege femeile. Nu depune efort sa “futa”, pur si simplu este el si femeile sunt atrase catre el. Trebuie sa fii redus mintal ca la 35-40 (cum am inteles ca erau cocalarii aia), cand practic incepe viata ta profesionala sa ia avant, sa alergi dupa femei, sa stai sa dai dm-uri pe insta. Am auzit ce a zis fata aia si a zis foarte clar ca ea era virgina, ca nu e proasta si ca daca si-ar fi dorit sa fie cu baieti putea sa fie si sunt suta la suta ca nu dorea sa isi inceapa viata sexuala la eveniment la AUR.

    Toata aceasta moda cretina (promovata de retarzi gen Andrew Tate & Co) de a fute orice misca, va avea repercursiuni majore intrucat va expune pe termen lung. Cum avem cazuri de viol de acum 15-20 ca era el vedeta, plina de bani, excitat si ardea tot ce prinde pe unde mergea. De unde stii tu ca tipa cu care ai facut tu sex pe la vreun happening nu era traficata de vreunul sau mai stiu eu ce ? Sau ca pur si simplu venise aiure acolo si a fost un pic drogata. Dupa aia stai sa devii de dreapta gen Russel Howard sa iti gasesti niste fani pe segmentul ala ca poate scapi de bulau.

    Trebuie sa iti tratezi relatiile intime asa cum iti tratezi relatiile de afaceri, de networking, de “politics” si etc. Ai intra in relatii de afaceri cu oricine ai intalnit la club seara ? Nu. Si asa ajung idiotii sa dea explicatii pentru ceva de acum 15 ani pentru ca s-au bagat in niste situatii in care nu ar fi trebuit sa fie de la inceput.

    Asa ca nu fute orice si daca ai un baiat de 17 ani, explica-i chestiile astea. Ca poate ii face ceva de genul lui fimea si o sa vezi cum reactioneaza un barbat adevarat cand fata lui pateste ceva de genul.

    Word ! @Lorena – si tot nu mi se pare ok ca Daniela sa faca OF fiind gravida.

  3. e.o. says:

    Cine face trafic cu asemenea substanțe ar trebui să suporte să fie folosite pe el.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading