Mărturisire naivă

O văd din depărtare. N-o cunosc. O cunosc cu fiecare por al pielii, şi mă îmbib de puful ei fin, simt că îmi cresc mii de degete infinite, ca unei caracatiţe gigantice. Îmi ies degete din frunte, din nas, din genunchi, din talpa piciorului. Degetele mele explorează, pândesc şi adulmecă, degetele mele lasă amprente de foc şi de mătase, ele vor să vadă, să audă, să ştie. Mi-e foame. Mi-e sete. Nu mi-e nici foame, nici sete, pentru că ea nu este soluţia vreunei nevoi elementare, mi-e poate altceva, nici eu nu ştiu ce. Oare nevoia impetuoasă a simţului tactil are şi ea un nume? Şi dacă nu are, de ce nu îl inventăm?

O simt, o am aici, acum, aşa. Catifeaua unei clipe de plenitudine. Delicateţe de o clipă. Rotunjime dulce. Parfum abia perceptibil, nu îţi dai seama dacă e în mintea ta, sau îţi invadează cu adevărat nările. Ţi-e frică să mergi mai departe, pentru că nu ştii ce te aşteaptă, şi parcă ţi-e teamă să afli. Sau ţi-e groază că o să se termine prea repede.

Dar e acolo. Cu acel puf suav, care îţi mângâie buzele întredeschise. Îţi vine să îţi înfigi dinţii în ea, dar nu o faci. Nu vrei să vatămi miracolul clipei. Te mulţumeşti să te îmbeţi olfactiv, tactil, gustativ. Să cobori în miezul dulce al acelui paradis de carne şi magie. Până la sâmbure.

—————-

Şi astfel, am mâncat prima piersică a acestui an.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Cristian says:

  Lorena, interesanta piersica matale, dar parca e prea simpla. Io as prefera un avocado.

 2. Lorena Lupu says:

  Da. frate, eu sunt de la ţară şi îmi plac lucrurile simple. 😈

 3. cleomf says:

  Un apetit erotic, heh. 🙂 Al meu e barbar, hap-hap si-a ramas samburele.

 4. ocserver says:

  mmmmmmm…. asta da “piersica”….. desi…piersicile… ce sa spun, apartin “sexului slab”….

 5. Lorena Lupu says:

  piersicile aparţin cui le are. 😉

 6. ocserver says:

  geeeeeez, imi suna a un fel de de…… piersica….

 7. Lorena Lupu says:

  Cine n-ar vrea? 🙂

 8. thecreatrix says:

  nimic nu se compară cu nectarinele alea voluptoase și combinația aia trandafirie de roșu cu portocaliu, they make me think of girls.

 9. Status pe mess, la o prietena: If you don’t like my peaches don’t shake my tree.

  Mda… Mi-ai facut pofta. Si acum mi-a adus aminte Cristian si de avocado… yeah, mi-ar prinde bine un sandvis cu avocado si sunca…. OK. Am I hungry?

 10. DulceDeea says:

  Foarte bine gradat suspansul senzualităţii. O creşte lentă, hipnotică, un urcuş care cuprinde, asimilează, provoacă. La fel ca un preludiu pentru cel mai intens şi mai durabil orgasm – cel cu splendoarea lumii.

  Ador felul cum faci trecerea din cotidian în magic. Da,totul e în minte şi dincolo de ea. Cum te sustragi din simpla voluptate a simţurilor într-un nesaţ care le depăşeşte şi care jinduieşte după contopire în miezul lumii. În ceea ce ai numit atât de expresiv “miracolul clipei”.

  Splendidă senzualitate metafizică 🙂

  Felicitări, Lorena!

 11. Trexel says:

  prefer rodiile. mancate incet, cu rabdare, bob cu bob. il iei pe limba si il strivesti de cerul gurii. apoi il sugi. te mangai interior cu el. iar rodia? moare incet cu rabdarea mea de gat. dupa ce se incalzeste vrea mai repede. striga la mine sa o mananc. iar eu, rabdator, aleg bob cu bob, il iau cu limba si il strivesc incet de cerul gurii. apoi il sug. ea urla. cand simt ca nu mai poate o iau pe toata in gura. boabele se strivesc unele de altele intr-un orgasm general de simturi ingemanate.
  ie tare bune rodiile

 12. Bogdan says:

  Mai are persici? 😀

 13. tot ea says:

  Daca ai cumva o noua iubita, te invidiez fff tare . Tocmai am cunoscut recent 2 tipe. Pe una nu o plac dar as vrea s-o (as fi vrut sa scriu “fut” dar s-ar putea sa deranjeze la ureche asa c-o las la ) dragalesc .Pe cealalta o plac tare dar nu e reciproc sentimentul mi-a spus ,desi a lasat sa se inteleaga ca nu o deranjeaza perseverenta mea in continuare. Toate acestea in timp ce iubitul meu se pare ca o sa ma paraseasca. Trist ,nu ? Dar adevarat.
  Nu ai facut altceva decat sa-mi faci sa-mi doresc sa vina vara mai repede, sezon de tot ales- cules piersici 🙂

 14. coramica says:

  Stii ce imi place la tine? Cum scoti o adevarata pictura de cuvinte din orice lucru, cat o fi el de banal: o cafelutza, o piersica, orice.Din acest motiv iti citesc blogul.

 15. Marius Zărnescu says:

  (spam)

 16. CornelT says:

  da da da …piersica…imi place sa gust una fara puf…. 🙂

 17. glumetu says:

  jailbait! 🙂

 18. coramica says:

  Mi se pare sau “tot ea”s-a cam indragostit?

 19. tot ea says:

  Nu ti se pare .E tru. Dar e neimpartasit deocamdata . E tru tru …mijto da tot .Tot ea s-a indragostit dupa ea 😛

 20. coramica says:

  Si ea…se bucura?

 21. ciri says:

  slideurile fug, prin fata ochiilor cu viteza,nelasind imaginile sa desconspire, in totalitate…PIERSICA. Superbe imagini,senzatii pe masura.

 22. tot ea says:

  Of…coramica .Nu intelegi nimic.:) Eu m-am indragostit si e neimpartasit. M-am exprimat clar din prima. Deci s-o bucura mocnit pt ca nu e interesata din pacate pt mine.
  Normal ca simti un gol mare in stomac cand vezi ca tu te topesti ca o inghetata si cealalta parte e sloi de gheata. Gustul infrangerii e acru si nimeni nu il vrea.Cred ca o sa imi revin si asta e… E doar ca rar mi se intampla sa ma indragostesc dupa vreo “ea” asa de profund ca acum. Deci coramica, tine-mi pumnii pt reciprocitate in viitor 🙂

 23. Eu simt la fel cand ma apropii de un cheescake. Sau de triple chocolate cake. Sau frisca.
  Marea mi se pare senzuala si scary, o admir doar de la distanta. In padure ma pierd. Pe coaste stancoase ametesc si ma simt hipnotizata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: