Melania, tocurile şi un caz aparte de prostie bubuitoare

Pe mine mă ştiţi. N-am comentat în viaţa mea cum se îmbracă nevestele de preşedinte, dacă Brigitte e sexy sau nu, genunchii lui Carmen şi altele asemenea.
În schimb, când am văzut-o pe Melania Trump, această chintesenţă a ţopismului piţiponcăresc est-european, defilând în ditamai zona afectată de uragan, cu case devastate, oameni nenorociţi pe viaţă şi aşa mai departe, în stilettos, am zis: da. Au şi americanii Udrea lor. Numai Udrea a fost atât de piţipoancă ţoapă încât să se ducă cu tocuri la inundaţii. Şi numai Udrea, aflată în turneu de “eu sunt Jenny from the Block” prin Bucovina, a comis această aberaţie a feşănului:

Femeia est-europeancă are pornirea asta nespus de penibilă, de a ignora complet realitatea din jur şi a defila cu tocuri interminabile la cota 2000 cu telecabina, pe plajă la Gura Portiţei, într-o vizită la rubedenii la Telega, pe uliţa de bolovani care urcă abrupt şi la deal, şi la vale sau în zona vulcanilor noroioşi.
Mă rog, manoloblahnikii ei distruşi aiurea, problema ei.
Când însă eşti faţă în faţă cu grupuri de populaţie sărăcite sau afectate de dezastru, penibilul devine nesimţire. Nesimţirea gherţoiască de a defila cu BMW-ul la orfelinat, sau când gen faci acţiuni caritabile. E o lipsă de empatie elementară, combinată cu o formă de sfidare: “uite, bă, săracilor, ce am eu şi n-aveţi voi”. Neam prost parvenit.

Bun. Şi se găseşte una, pe care o voi defini drept categoria feministă proastă. Ce înseamnă feministă proastă? Înseamnă vita care începe să ragă opresiune când e vorba de bun simţ omenesc elementar valabil la ambele sexe.
Şi feminista aceasta proastă mă face troacă de porci, că cum pula mea, eu nu cred că feministele au voie să facă ce vor ele cu corpurile lor?

Huh? Ce legătură are a face ce vrei tu cu corpurile tale cu a nu sfida săracii cu avuţia şi a nu purta tocuri unde nu se cade?

Tocul, pasămite, e parte componentă din corpul femeii. Dacă dai jos tocul de pe femeie în mocirlă şi-i salvezi pantofii de 1.000 lei de o moarte prematură, i-ai violat dreptul la ţopism elementar de râsul curcilor.

NOT. Da, faci ce vrei tu cu corpul tău. Da, te îngraşi, slăbeşti, faci sex, faci copii când vrea vaginul tău. Dar dacă îţi pui ochelari de soare în ditamai ploaia torenţială şi tocuri prin băltoace, respectiv branduri pă tine de faţă cu oropsiţii, eşti o ţaţă. Exact cum un bărbat care ar face astea e un cocalar gherţoi. Sorry for the bad news.

Şi ar fi mişto să rezervăm feminismul pentru cauze care chiar contează. Nu să apărăm cu el comportament impardonabil pentru oricare dintre sexe.

Şi bineînţeles, feminista proastă a zburat din lista mea cu boltă. Du-te-n pula mea de idioată. Nu lupt eu pentru drepturi egale cu toţi gherţoii planetei ca să vii tu să justifici ţăţismul ca drept fundamental al femeii.

UPDATE: S-a dat o dezminţire, că tipa a purtat de fapt adidaşi. Bravo ei. Trebuia să fie fotografiată cu adidaşi şi în comunicatele oficiale. Dacă tu mi te arăţi purtând tocuri în mocirlă, şi eu reacţionez la tine purtând tocuri în mocirlă, e strict vina ta că te comunici drept purtător de tocuri în mocirlă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. Carmen says:

  Nu cred eu ca si-a ales Melanitza singura tinuta.

 2. Stefan says:

  Poza aia cu tocurile e facuta la Washington, nu in zonele de inundatie

 3. Radu M says:

  Eu am votat cu Trump. Si daca o tine tot asa, o sa votez cu el si peste 4 ani.
  E trist cand vezi atata media pornita impotriva lor, cum incearca frenetic sa demonstreze ca e incapabila guvernarea republicana. Liberalii sunt disperati si nu stiu cum sa mai muste. Au ajuns sa se ia de pantofii Melaniei. Si binenteles, spre bunul lor obicei, sa nu spuna adevarul complet.
  Tocurile n-au fost purtate in Texas, ci la Washington.
  Eu nu cred ca a gresit cu ceva femeia si cred ca este demna de titlul de prima doamna a SUA.

 4. morbo says:

  Feed the troll, do not feed the troll…do not.
  Macar nu e romanca melania asta. Ar fi fost cireasa de pe tort pt imaginea romanilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: