Mit redpill 2: Nu vă atrage să vă facem pe plac

Bine ați venit la seria „demontăm mituri redpill”. O serie care se scrie singură, pentru că, după episodul 1, cel cu mitul femeilor atrase de ticăloși, au venit alți băieței să ne spună ce ne place și ce nu ne place, de zici că ghiceau în cafea sau ceva. Păcat că automatul nu dă zaț, de aceea ghiceau pe lângă. 😀

Mitul de azi zice așa: „femeile nu sunt atrase de bărbați care le fac pe plac.”

De unde vine mitul?

Ca și în cazul primului mit, se întâmplă ca unui domn să i se pună pata pe o doamnă sau domnișoară care nu e atrasă deloc de el. Doamna sau domnișoara e educată să fie grațioasă pe subiect și îi sugerează fin că nu e cazul.

Problema cu categoria – și de bărbați, și de femei! – care nu pun deloc problema reciprocității este că nu pot accepta că un nu e un nu, și nici faptul că „nu mă atragi” e un răspuns valid. Și atunci, încep să insiste.

Cei care funcționează pe model zgârcenie – cerșetorie de atenție trec la insulte și hărțuire, cei care funcționează pe model „totul e de vânzare în viață” încep să arunce cu bani fără număr, în ideea că, exact ca la Sephora, de la o sumă în sus treci la card auriu și statut VIP și atunci personalul e obligat să-ți facă o felație de cum intri în incintă.

Numai că, atunci când vine vorba de atracție sau chiar iubire, acestea nu se pot forța. Nici cu înjuratul, nici cu opulența. Da, se pot mima, dacă tipa e money – motivated, dar pe termen lung, nu se pot forța.

Și băiatul rămâne cu droaie de eforturi făcute și cu buza – și numai – umflată. Și nu înțelege că problema nu e că i-a făcut pe plac doamnei, ci că doamna NU ERA ATRASĂ in the first place.

Și atunci se duce pe forumul de lab… ăsta, redpill să spună: Nu faceți pe plac la femei, că uite.

Și ăsta e un mit extrem de toxic pentru relații care chiar ar putea avea potențial.

Alt gigel cunoaște o femeie. Cu care chiar are chimie și sentimente reciproce.

Dar el a reținut de pe forumil de red pill să nu-i facă pe plac, că își pierde aia atracția. Și o tot enervează cu mizerii și încăpățânări, până ajunge aia la concluzia că are de a face cu un mare bou și, cu tot regretul pentru ce părea a fi compatibilitate, își bagă piciorul și pleacă. Va înțelege gigelul că e vorba de propria lui atitudine insuportabilă care a alungat un partener valid? Nu. Feminismul e de vină.

Când o femeie TE PLACE – subliniez, când TE PLACE, CÂND VREA SĂ FIE CU TINE, CÂND SE BUCURĂ SĂ TE VADĂ, din suflet și nu din vârful buzelor – singura cale sănătoasă ESTE să-i faci pe plac. Altfel, nu ai bază să pretinzi să-ți facă și ea pe plac ție, și deschizi un drum al frustrărilor și iritărilor reciproce, care duce doar la drumuri separate în viață.

Problema nu este că îi faci pe plac. Problema e când bați la uși închise cu lacăt și crezi că le deschizi cu bani. Hint scurt: mnu.

Mai ziceți mituri redpill, că îmi place seria.

***

Dacă apreciezi această rubrică, poți susține la rândul tău site-ul în singurul mod care contează. Aici.

***

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe TikTok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

  1. Doru Florin says:

    Eu care imi sparg singur lemnele manuind toporul cu o singura mana, ma plimb(am) desculț prin zăpadă, mărșăluiesc kilometri lungi fara sa gafai etc etc (si sunt si modest..uneori) m-am lovit mereu de „femeile care adoră bărbați puternici”.

  2. Dee says:

    Cand vad cum cavalerismul este taxat drept ‘being a simp’, Imi vine sa ma retrag in munti.

  1. December 8, 2023

    […] golani” (aici) și „refuză cât mai des femeia, în tot ce vrea, dacă vrei să te placă” (aici). Da, știu, ambele sună extrem de stupid. De aceea e grav faptul că zeci de mii de gigei cred cu […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading