Muppets şi Perez Hilton

Uneori, oamenii iau decizii voit retarde. Total lipsite şi oarbe la argumente logice, pur şi simplu parcă din plăcerea de a sfida bunul simţ. Aşa şi Academia Americană, care a decis că Muppets nu vor cânta la Oscaruri, că uite nu vrea pula noastră, punct.

Chit că songul lor “Man or Muppet!” era nominalizat la Premiul pentru cel mai bun cântec”.

În apărarea păpuşelelor simpatice a sărit chiar bloggerul glossy Perez Hilton, care a iniţiat o petiţie online destinată Academiei: “Lăsaţi-i pe Muppets să cânte”. Petiţia a adunat 30.000 de semnături în câteva ore şi s-a lăbărţat pe tot internetul, încât am primit-o şi eu în mail.

Şi sunt de acord – să cenzurezi Muppets e o dovadă de prostie penibilă. Autoritate prost înţeleasă, frunte teşită şi pulă sub cinci centimetri. Deci, mereţi pe blog la Perez Hilton, ochiţi petiţia, e chiar prima din dreapta sus, cu muaca broscoiului Kermit şi daţi o iscălitură.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Gheara says:

  @goodman:

  Bulache, mi-am descoperit modelul in viata . Stii cine e? Seghei Mizil. :)) Serios. Si el are obiceiul sa isi arate curul , ca si mine :)) . Cu dedicatie mai jos. Deruleaza de la 1:45 minutul. Iar la minutul 3:45 Serioja arata curul la public. :))

 2. dadatroll says:

  Eu nam citit numaidecat primele doua propoziti si mam prins cai vorba despre alegera lui Obama.

 3. Gheara says:

  Fantezii cu ciorapi de nailon :))))

 4. bogdan says:

  Mă uitam cu încântare la Muppets când eram copil. Proful meu de matematică din Caragiale din clasele IX-X le zicea Mapecs, prilej de mare mişto (în afara orelor).

  Lorena, am văzut filmul recomandat de tine, „La piel que habito”, de Almodovar. A fost o „experienţă de artă”, la sfârşit am avut aceeaşi senzaţie ca aceea după ce se termina, la Ateneu, o compoziţie de Mahler, senzaţia că ai avut parte de ceva pe cât de frumos pe atât de straniu.

  • Gheara says:

   Mergi la Atheneu, ma? Ca si io merg. Poate ne vedem p=acolo :)) La sala radio mergi? Dar Mahler nu-mi place. Poate, poate cu cateva exceptii

   • bogdan says:

    Merg la ambele. Mergeam mai des în anii trecuţi. Eu sunt cu muzica barocă şi cu cea a anilor ’80. Bach e preferatul meu.

    Acum câţiva ani nu pierdeam niciun concert de-al lui Valentin Gheorghiu.

  • Gheara says:

   Am vazut acest film, cand a rulat atunci prima data, cred ca la cinema studio. Nu mi-a placut.Un senzualism lipsit de orice metafizica. Spaniolu ce sa-i ceri. Dar Banderas ca actor imi place

  • Gheara says:

   N-am stiuca esti din Bucuresti, ca iti dadeam niste ponturi. Bei ? :)) Sa vii la unguri sa tragem o bauta, sa bem baga-mi-as p…. La Centrul Cultural maghiar. :))

  • Gheara says:

   Ba, eu vin rosu(si ala alb e bun, dar io nu beau alb)- ca ala care se da la centrul cultural maghiar din bucuresti, vin mai bun decat asta, eu n-am baut in viata mea. Cu exceptia vinului meu de la tara, desigur, care e mai adevarat. Merg foarte des acolo, mai mult cand e vreun recital, muzica adica. Dar si in rest, la lansari, expozitii etc. Daca n-am altceva, in alta parte bineinteles. Dar e ca lumea de tot. Cel mai mult imi place la unguri.Francezii mai subtire, polonezii la fel, ba da la unguri aici, nu se exista sa nu se dea , daca nu si HALEALA, cel putin VIN. Si vin ca lumea de Tokay. Ala rosu e extraordinar. E tokay. Oameni cu bun simt, cepula mea. Indiferent ce eveniment e, pune ceva acolo pe masa . Cand a fost acum pe 23 ianuarie – ziua culturii maghiare, am baut si mancat acolo ca lumea. Joia asta, alaltaieri adica, a fost un recital de pian ca lumea, bach, beethoven, lizst , ravel. O expozitie de moloz inainte, nu ma interesa, benzi desenate a uneia. Da nici n-am ajuns bine, si-au pus pe masa, ba. ce pula mea. Nu tre mancare mare. Un fursec, un piscot, cornulete, saratele, da’ vin la greu. Ca bea boschetarimea :))

   • bogdan says:

    Băi, şi mie îmi place vinul de Tokay. Când fusei în 2008, în luna de miere, la Budapesta, am băut ceva vin d-ăsta. Acasă am adus o sticlă de Tokay scumpă, cu mai multe stele, că asta e pe stele.

    Unde e Centrul Cultural maghiar şi cum afli programul evenimentelor? Poţi intra fără invitaţie? Nu sunt tentat atât de potol, cât de muzica clasică.

    • Gheara says:

     E pe Gina Patrichi, fosta Orlando. De la Piata romana prima statie, dar e mai aproape de la victoriei

    • Gheara says:

     Nu, intrarea absolut libera. Deci str Gina Patrichi, dar e cunoscuta ca Orlando, ca nu s-a schimbat denumirea demult, intelegi. Ambasada Iranului e chiar la coltu strazii iar ungurii sunt chiar vis-a vis. S-au mutat erau pe Batistei inainte, pe langa ambasada americana, dar a fost revendicata vila aia, casa aia, si s-au mutat aici

    • Gheara says:

     Pe Batistei era mai frumos ca aici, dar si aici in sediul asta e o atmosfera frumoasa. e ca lumea. deci intrarea libera

     Sunt multe recitaluri la ei, muzica clasica, pe 23 a fost asa, joia asta tot asa, mai sunt si filme, dracii, diverse evenimente

    • Gheara says:

     Vai de capu meu… Ba e Tokay sigur, ca nu pune sticla pe masa, pune pahare, pune carafe, si nu sunt specialist in vinuri, nu sunt bautor de felul meu, doar la ocazii… ba, dar vin mai bun decat asta io n-am baut. Cu cateva exceptii

    • bogdan says:

     Cel mai bine, Gheară, este ca Tokay-ul să-l bei la Budapest. Ce mai oraş e şi ăsta! M-aş muta şi mâine acolo!

  • rima says:

   Ma uitam si eu cu incantare pana pe la vreo 4 ani, ma apucase plansul la documentar, papusile nu erau papusi ci oameni, m-au mintit, de atunci n-am mai vazut, ce deziluzie!

 5. Gheara says:

  sa vii ca e intrarea libera, bogdane. Cand mai e ceva, desigur nu e in fiecare zi. Uite site-ul lor. E acum de exemplu pe 15 februarie miercuri, lanseaza o carte, o putoare asa zisa scriitoare , da nu conteaza asta e un pretext. Scopul e vinul Nu, serios, acum, nu suntem betivi, nu mergem pt vin si mancare, dar asa se nimereste. Mergi pentru concert, pentru evenimentul cultural. Joi ne-am dus pentru recitalul ala bineinteles, nu ma interesa mancarea, nici nu eram sigur ca da ceva , dar nici n-am ajuns bine si ma suna pe drum unu care-mi spune: ,, hai ba baiete, ce faci, c-a pus pe masa aici :))))))))) ) .

  ASta e ,traficul din bucuresti.Bine, sincer nu cred ca vin ca ma duc la radio miercuri. Da du-te ca sa-ti faci inaugurarea. Vor mai fi diverse la unguri acolo. Da acolo sa te duci bine mancat. Ca daca nu e ceva important, nu dau mancare cine stie ce. Dau niste saratele, cornulete , pula mea. Da vin, vin la greu tata indiferent de situatie :)) Acolo n-ai alta varianta- bei pana te-mbeti :))

  • bogdan says:

   Mersi. Nu cred că pot ajunge miercuri, am o lansare de proiect săptămâna viitoare, eu sunt manager de proiect, însă, la prima chestie cu muzică clasică ajung.

   Élő Magyarország!

 6. bogdan says:

  La sala radio cum intri, Gheară? Cu bilet, invitație?

  • Gheara says:

   Eu intru gratis. Si la Atheneu si la radio. Si la opera. Apropo, la opera mergi? diseara e Boema de Puccini, sa vad daca ma duc, daca nu mi-e lene. puccini in general nu-mi place e cam efeminat, dar boema ca muzica, imi place mai mult decat alte lucrari de-ale lui. Si e distributia cam proasta. Un lautar de tenor. dupa ce acum cateva saptamani am ascultat-o cu Teodor Ilincai care are o voce extraordinara.

  • Gheara says:

   Si fii atent. Soprana pe care am ascultat-o pe 23 la unguri, Edith Borsos, a cantat duminica trecuta la opera in Mefistofele de Boito. bine, opera si muzica in sine e o porcarie. boito a scris librete pentru Verdi, dar el ca si compozitor e nul. e mediocru. nicio urma de geniu in muzica sa, un kitsch sonor . Compozitori au fost Wagner, Rossini, verdi, bellini, genii autentice, nu pigmeul asta. dar m-am dus pentru ea, eptnru soprana asta care are o voce extraordinara. Adica e soprana lirico-spinto, dar spre dramatica, soprana dramatica pentru ca poate canta inclusiv wagner. a si cantat mi-a spus joi la unguri , mie si unui tovaras , – A CANTATla budapesta in walkiria. si va canta si aici la noi, va debuta i n Lohengrin de wagner. Are o voce, niste plamani. Ea a fost si joi la unguri si i-am spus clar, si a recunoscut si ea ca muzica la mefistofele nu cine stie ce. Mai diplomata asa. Nu p[uteam sa-i zic ca mefistofele e un cacat si boito un mediocru. deci retine numele, ca e o mare voce – EDITH BORSOS

 7. Gheara says:

  Te uiti acolo pe site, si cand vii iei si program de-acolo. Si nu e cine stie ce miercuri, ma duceam pt vin, numai pot eu de ,,scriitoarea” aia. Sa vedem pe viitor cum cade, sa nu se suprapuna cu altceva. Ei inainte aveau mai mult lunea
  Tu stii maghiara? Io nu stiu. Bine, astia toti de la centrul cultural vorbesc si romana iti dai seama. mai putin sefa, care-i noua- marta fazekas asta, care apropo nu e maritata , e singura :)) daca te intereseaza. da stie engleza. i-a cazut cu tronc unui amic de-al meu :))

 8. bogdan says:

  Gheară, o să mă duc, cred, aici:

  24 februarie 2012 Concert

  Biserica Anglicană

  19.00 Concert de muzică veche – Ansamblul Flauto Dolce (Cluj)

  Membri formaţiei: Zoltán Majó, Szabó Mária, Tóth Ágnes

  • Gheara says:

   Am fost si eu de doua ori acolo, la Anglicaxna tot cu ocazia unor recitaluri.
   Pe 24, cade intr-o vineri si merg la radio, concertul pt pian de Grieg si simfonia Manfred de Ceaikovski. Vino si tu, te bag io daca e. Da sa stii ca nu sunt scumpe nici biletele

 9. Gheara says:

  Ba, poate nu trebuia sa spun ca-i intrarea libera, o sa dea navala la vin acuma toti care citesc aici :))

 10. bogdan says:

  Gheară, concerte mişto de orgă sunt la Catedrala romano-catolică Sf. Iosif.

 11. Gheara says:

  Joi a fost si la institutul francez, redeschiderea salii elvira popescu, nu stiu ce. Vineri ieri, dar joi a fost neoficial, a venit si ambasadorul francez. Da a fost cu invitatie acolo. Pe baza de invitatie. S-au dus niste haimanale pe care le cunosc. Cred ca au intrat . sa manance :)) Mi-a zis cineva care a venit joi la unguri, ca ,, hai dom;le, la 19:30 ne mutam la francezi :)) “. Nu. Io am venit aici si la recital, adica la aia in primul rand. Sunt si unii care umbla numai dupa haleala si bautura ce-i drept Daca as fi vrut m-as fi dus si la francezi. Noi de obicei intram pe oriunde gratis :))

 12. Gheara says:

  Ba bogdane, e o jale, care umbla numai dupa mancare si bautura. adica sunt multi care umbla numai dupa asa ceva. Da asta, jalea asta e oarecum din grupu nostru, mai amarata asa, o bagam si pe la concerte, ba da are o foame in ea:))))) Stii cum trage pahare dupa pahare? :)) Lua farfuria de saratele si-o desarta in punga. :)) M-am dus dracu mai incolo, ca ne face si pe noi de cacat. Cand am vazut-o cum lua de pe masa..futu-ti …. :)))

  Mai sunt vreo doi ,,boschetari” d-astia, care daca ii vezi normal pe strada zici ca sunt domni bine, oameni seriosi, unu e chiar mai in varsta. Ia cornulete si baga in buzunaru de la sacou :))) Altu ia si baga in punga direct de pe masa .:)) la pachet :))))) Imi zice mie: ,, pai cum, tu n-ai punga?” n-am . ,,pai pleci asa fara punga de-acasa ” :))))))))))))

 13. Gheara says:

  La teatru mergi? La teatru n-am mai fost demult, nu pentru ca n-as vrea, dar n-ai cand, ca se suprapune cu muzica cateva piese pe care as vrea sa le vad. putine ce-i drept, acum se joaca numai cretinitati majoritatea. desi avem actori de calitate si tineri si batrani. La odeon am avzut VIATA E VIS, si aia cu nepotu obez. viata e vis a lui calderon e o piesa de geniu, am vazut-o la odeon, mi-a placut chiar si regia, montarea, dar imi bag pula-n mama lor, e nepermis sa te bagi tu in textul original al autorului. Adica: la sfarsit baga o replica care nu exista in piesa lui calderon, da? Si denatureaza sensul,a dica jegosii sa dea ei o tenta optimista piesei vezi doamne, care nu e optimista, e pesimista. ASta m-a deranjat in rest mi-a placut. Ce-am mai vazut? Am mai vauzut multe. Ah, si nu-mi place jegu asta- eirch manuel schimdt moloz. Niste piese de cacat, lipsite de orice substanta. cacaturi bolsevice. Ca d-aia il si injuram pe marius manole, cu oscar si tanti roz, o cretinitate. si nu pot spune ca imi displace marius manole, dar nici nu ma da pe spate. Si nu ma refer la montari aici, regie etc in privinta acestor piese. Ma refer la text, la substanta. am mai vazut si pe aia cu doctorul la nottara. bani aruncati degeaba. ca la nottara nu intru gratis :)) Intru gratis la Odeon, la National, la opereta. La opereta nu mai ai ce vedea, ca lepra de Dinca a facut praf opereta. Sa duca-n ma-sa la teatrul de revista si sa joace cu Arsinel, porcariile pe care le da el la opereta. la Bulandra la sala izvor in partea asta intru gratis, la toma caragiu nu. Deci daca vrei la teatru- pot sa te bag la national , la odeon. Am un tovaras, care intra gratis la mic, la foarte mic, la toate teatrele. la mic vreau sa vad furtuna de shakepeare. si intru cu el la astea. M-am referit la care intru gratis singur, pe pula mea. ASa intru gratis la toate

 14. Gheara says:

  A, si la Metropolis intru ca pe bulevard :)) acolo am vazut aia – nebuna din chaillot. cu meda victor si crina semciuc :)))) astea i-au supt pula lu malaele sa le faca actrite. Apropo, dineu cu prosti e o piesa sub-mediocra, pacat de talentul lui Malaele

 15. Gheara says:

  Meda Victor si Crina Semciuc :))))))))))

 16. Gheara says:

  A futut la Malaele la viata lui…. :)))))))

 17. Gheara says:

  Marti, martea trecuta a fost o lansare expozitie nu stiu ce la Odeon si s-a dat si pomana. :))) N-am fost, mi-a zis o persoana care a fost. :))

 18. Gheara says:

  Da masa mare, pomana ca lumea, potol cum zici tu n-am mai prins de anul trecut la sfarsitul lui decembrie cand la sala radio s-a dat dupa concert o masa. De catre polonezi. Concertul fiind organizat cu prilejul incheierii mandatului lor la conducerea UE. ma rog, ,nu ma interesa asta, ideea e ca am mancat si am baut pana am crapat. Si ca lumea tata, nu fursecuri. Fripturi, somon, vinuri, aperitive, prajituri de toate! bine, vinu a fost o mizerie , il tin minte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: