Nokia sugeeeee…

Am avut mai multe modele de Nokia de când m-am “mobil”-at. Într-adevăr, Nokia evoluează. Învaţă chiar să memoreze ultimul mesaj.

 Într-un singur lucru nu evoluează, ‘tu-le muma-n gât de finlandezi transplantaţi la Jucu. Blocarea tastelor.

 Drept pentru care, până acum, cu modelul vechi, aveam următoarea problemă: trimiteam o mie de mesaje goale la primul număr din agendă. Ghinioniştii se ştiu. 🙂

Între timp, cum spuneam, Nokia a evoluat. Drept pentru care, în seara asta, m-am pomenit că geanta mea a trimis opt mesaje unui adrian, cu următorul text: “Draga mea, am teribil de mult de lucru azi. Cam până la opt. Nu am cum să ajung. Mulţumesc pentru invitaţie.” (mesaj trimis cu câteva zile în urmă unei amice şi memorat de noul Nokia performant.)

Menţionez, respectivul adrian e un el, nu o ea, şi nu mă invitase nicăieri. Şi oricum, ora opt trecuse…

 Cred că la primul a ridicat o sprânceană. La al doilea, a ridicat-o şi pe cealaltă. La al treilea deja nu mai avea ce ridica. La al patrulea i s-a ridicat şi părul în cap. La al cincilea a dat cu mobilul de masă. La al şaselea a dat cu masa de mobil. La al şaptelea, m-a şters din agendă…

Noroc că i l-am trimis şi a opta oară, să mă reintroducă…

(în origini.)

NOKIA. CONNECTING PEOPLE.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Isa says:

  Am revenit la blog-ul tau care-mi pare interesant.Nu am citit tot dar oricum, nu vazusem ca esti si funny.Dupa o zi mai mult decat proasta, ma duc razand la culcare, inchipuindu-mi cum te-a reintrodus dupa ultimul mesaj!=)).
  P.S. abia astept maine sa citesc “de ce iubim barbatii”

 2. alexis48 says:

  sincer eu nu am patit figura cu mesajele. doar cu pozele.. ma trezeam cu mii si mii de poze cu interiorul buzunarului meu. iti recomand calduros un telefon cu clapeta! 🙂

 3. Lorena Lupu says:

  isa: mă bucur că te-am făcut să râzi.

  alexis: propun expoziţia de fotografie: “Din minunile Nokiei: Interiorul Buzunarului Meu!” 🙂

 4. iubiresicacat says:

  Ce sa zic, nu cred ca nokia e singurul telefon cu astfel de probleme, io am un sony, si ce patisi tu cu 8 mesaje e minciunica:)), am trimis intr-o zi, tot primei persoane din agenda, cred ca vro 20 de mesaje nu goale aveau text: “k”, “kjdn”, hysdt” “sagacas”, “kaslssbvkrf”…
  Tre sa mentionez ca prima persoana din agenda ii trimit periodic mesaje, aici am expus apogeul.
  Mie mi-a vandut cineva un pont: cica sa pun primu` nume din agenda fara un numar caruia sa nu poata fi apelat, semesuit, memesuit samd.
  Recunosc ca inca nu am pus in practica metoda mai sus amintita, de lene probael, da daca o sa te ajute astept feedback.
  Regards,
  Bubul

  P.S.: aaaaa, era sa uit, nu mi-a blocat numarul, dar aplec capul, de rusine, tot timpul cand ne vedem.

 5. Lorena Lupu says:

  în primul rând, genial username-ul iubire şi căcat. parcă ar fi un titlu de parodie de telenovelă 🙂
  în al doilea rând, una e să-i trimiţi hjnfd sau jjdgt, când omul se prinde că e o defecţiune, şi alta e să-i trimiţi de opt ori o măgărie aparent coerentă.

  P.S. Încă aştept reacţiile omului. (N-a adoptat o poziţie oficială pe tema asta)

  P.S.2: am pus în aplicare sfatul tău. acum. nr unu de la mine în agendă e Aaaaah, cu numărul de telefon 000-000.000.

 6. iubiresicacat says:

  Vai dar multumim, dar lasati, nu m-am gandit la o astfel de parodie, desi s-au aprins becurile de siguranta din fundu lu creeru meu.
  Mare dilema… Cand sugeeeee Noika? De ziua ei? 😀
  Regards,
  Bubul

 7. Lorena Lupu says:

  Nokia suge ori de câte ori x trimite un mesaj involuntar lui A (că-i primul în agendă), şi de câte ori Y îşi fotografiază/filmează în neştire interiorul buzunarului/genţii/portmobilului.

  Adică suge nonstop, cu devotament şi profesionalism.

 8. iubiresicacat says:

  gata cu delemele… saved my day :))
  Regards,
  Bubul

 9. dilEMA says:

  no bine, atunci nu mai cumpăra nokia.

  te asigur că nu o să dea faliment din cauza ta şi altor câţiva.

 10. Lorena Lupu says:

  drăguţă, nu era vorba de faliment, ci de SATISFACŢIA/INSATISFACŢIA CONSUMATORULUI. Un termen destul de actual într-o economie liberă, zic eu…

 11. Gia says:

  Bag… si scot, ca eu imi epuizam creditul in 2 zile si nu intelegeam de ce. Pana am vazut ca trimiteam mesaje intr-o veselie primulului numar din agenda mea. Goale ! Tragic e ca tipul e din Anglia (evident, nu putea fi asa simplu) si acum ma crede o psihopata…
  Nokia suge la fel ca Yahoo. Am zis !

 12. urbanreality says:

  shit happens 😀 , nu sunteti singurii, eu am trimis odata asa 20 de mesaje aceleiasi persoane din agenda…

 13. monoloage says:

  ale mele suna singure agenda…deci…sunt mai evoluate…:))

 14. Lorena Lupu says:

  bine că mi-aţi adus aminte… mi se întâmplă uneori să mă sune unii şi să răspundă buzunarul. şi invers: geanta sună primul număr din agendă. sau… într-o dimineaţă la şapte mă sună Horia Nicola Ursu. Răspund, uşor mirată. Nu aud decât zgomote nedesluşite.
  M-am prins că şi el are Nokia, şi i-am închis… 🙂 (cred că Vodafone ar trebui să dea zeciuială la Nokia, pentru venituri de genul ăsta.)

 15. anaAyana says:

  |n vremurile când foloseam tot Nokia mi s-a întâmplat să trimit de multe ori sms-uri goale. Reacţia care la tine-n exemplu era cu părul la mine a fost una de genul:
  De ce mi-o fi trimiţînd mesaje goale la 8 dimineaţa? O fi un semn? Şi nu era o ea 😀

  Li hai să mă mai plâng puţin, dacă tot sunt la momentul confesiunilor dureroase. Dacă uitai să blochezi tastatura, suna imediat la ultimul număr apelat sau la primul din agendă. Iar poveste lungă, am sunat cică şi nu ziceam nimic, se auzeau maşini şi cum merg. Eram pe stradă. Faza e că persoana de la capătul celălalt a stat până mi s-a consumat creditul, a fost tare 😀

 16. anaAyana says:

  Uite de asta am trecut la Sony Ericsson, nu m-a dezamăgit niciodată!

 17. anaAyana says:

  Cea mai tare fază la care am râs era aia cu pozele făcute în interiorul buzunarului, omul nici măcar nu făcea poze iar alea negre păreau prea artistice pentru el 😀 Şi avea o grămadă de megapixeli!

 18. wiseass says:

  Uneori e de vina aparatul, alteori utilizatorul 🙂
  … care nu stie sa apese doua taste nenorocite ca sa-si blocheze telefonul!

 19. Gia says:

  De sunat singur, suna si alte marci (nu facem reclama!). Asa mi-am prins ex-ul ca merge la baute, in loc de femei :|.

 20. vizy says:

  Lorena…ce aparitie online…:))..Nokia,un nume ,o calitate,dar nu e robot,e facut de mana omului.:)))Mai nou de clujeni:))

 21. eu am avut un motorola care suna la intamplare numerele din agenda. de obicei noaptea. noroc ca nu sforai altfel imi speriam prietenii 😀 in schimb e ciudat sa auzi pe cineva ca iti respira in telefon la ora 3 dim 😀

 22. alexis48 says:

  si inca o chestie care ma dispera… butonelul ala rosu de dat jet, periculos de aproape de ala de loudspeaker. asa m-am dezvatat sa termin conversatiile cu “ok. pa pa! (bip!)… jigodia ma-tii”

 23. dadatroll says:

  A, deci adrian e un el, nu e o ea? Cum naiba de nu mam prins din prima?

 24. Lorena Lupu says:

  @anaayana: asta e o mare nesimţire: să îţi “mănânce” tot creditul, profitând de neatenţia ta. măcar ştii câte parale face individul(a) respectivă. 🙂

  @wiseass: pe bune? ne faci pe toţi proşti aşa, în grup? ţi-a trecut vreodată prin creierul “wise…” ideea că fraierii ăia de iuzări blochează de zor, şi degeaba o fac? că dracu’ ştie ce şi cum se apasă în geantă, şi aparatul începe să sune-trimită-mesaje-facă-poze?

  @gia: bun şi aşa. 🙂

  @vizy: dacă nu m-ai descoperit tu până acum, nu înseamnă că nu existam.
  faptul că sunt oameni nu e o scuză pentru faptul că oferă servicii de cacao.

  @christ: înseamnă că nu doar nokia suge. poate lansăm competiţia “The Greatest Sucker 2008”. Cu marele premiu: Organu’ de Aur.

  @alexis: loooool!

  @dadatroll: special pentru tine am furnizat explicaţia aia, că ştiam că te prinzi greu. 🙂 veeezi – te am în minte când îmi scriu postările: “chestia asta e pentru oameni, asta e pentru dadatroll.”

 25. dadatroll says:

  Sa sti ca de unele lucruri ma prind singur. De exemplu am stiut ca Jucu e un oras.

 26. Lorena Lupu says:

  iar eu îmi făceam griji… mă temeam că vei crede că e o plantă căţărătoare tropicală. 🙂

 27. winnetou says:

  nu ştiu daca era nokia, dar ultima dată am ascultat o manea la telefon (eu nu aveam nokia). Şi mai am câteva poveşti dintr-astea de prin liceu, odată când umblam dupa “suta de minute” ca să primesc dolarul de la orange, un coleg “m-a sunat”, avea nokia :D, şi aşa am făcut 100 de minute şi am şi primit dolarul.

 28. Costel Gilca says:

  :)) Sunteti mici copii. Sotia mea avea un Motorola care suna singu. Da! Pur si simplu statea linistit pe masa, isi alegea un numar si suna. APoi discutii, cu prietenii ca ii sunam si nu le raspundem. Ne-am linistit am schimbat… telefonul, nu prietenii:)

  Ce pot sa va spun despre NOkia este ca nu rezista daca il bagati in apa. IN fine, nici eu nu credeam ca nu rezista, insa Liza (bebelusa mea de 9 luni) mi-a demonstrat ca intr-adevar nu rezista daca ea il baga in gura cand saliveaza ca o dor dintisorii. M-am convins si m-am linistit…. mi-am schimbat prietenii, pt ca numerele lor erau pe telefon:)

 29. dadatroll says:

  Nu, mey, e un oras.

 30. Lorena Lupu says:

  @winnetou: deci dacă ai un duşman, cea mai bună cale e să-i faci o nokia cadou. 🙂

  @costel: subscrii şi tu la concursul “Greatest Sucker” şi premiul “Organul de Aur”?

  @dadatroll: eşti un geo-, topo- şi cartograf desăvârşit. 🙂

 31. Andrei Rinea says:

  Trolling around DadaTroll…..

  OnTopic : SonyEricsson nu iti va face asta..

  Uite ce au promis ca ne vor da : http://andreir.wordpress.com/2008/02/17/se-va-fabrica-noul-meu-telefon/

 32. Ionuţ says:

  Mai bine sinucide-l, ca aici: http://www.youtube.com/watch?v=vCgg3CZtQC4
  Şi după ce moare, să i se mai aprindă un beculeţ, ca ochiul lui Terminator.

 33. Rebeca says:

  si LG e si mai blestemat…mai toate telefoanele au un soft care poate fi dat peste cap fara sa iti dai seama de ce..am innebunit ieri cand mi-am calcat pe inima si am cumparat un LG drept cadou mamei mele si am descoperit cu stupoare ca s-a stricat doar cand am inercat sa copiez contactele de pe sim pe telefon..in fine 🙂

 34. doremi says:

  Pulica e dedublarea calma a personalitatii tale.Mi-l imaginez amuzata privind intrigat reactiile tale ….
  Cred ca sunt norocoasa.Am Nokia de 10 ani, am schimbat mai multe modele care au fost scapate, aruncate de la etaj, mozolite si nu am patit nik.E bun de pus in rama din cate pricep…….

 35. doremi says:

  sau trebuie trimis la reciclare pt lectii de supt

 36. domisol says:

  Eu sunt in general multumit de Nokia, am avut o groaza de astfel de telefoane si nu mi-au dat ocazia sa ma plang de ele.

  Astazi am avut un mic accident totusi, am primit un apel si telefonul a raspuns singur (ma rog, s-a apasat butonul de apel in timpul mersului, pentru ca daca te suna cineva tasta centrala si cea de apel nu mai sunt blocate). Oi fi luat cateva vorbe de bine dar asta este, se mai intampla…

  Ca intotdeuna vina e undeva la mijloc intre utilizator si produs, din fericire poti sa il vinzi si sa iti iei altul. Nu conteaza producatorul, conteaza modelul, daca nimeresti un model care sa se potriveasca exigentelor tale, atunci sa il stapanesti sanatoasa.

  (Iti sugerez sa folosesti unele cat mai simple, sau care au doar functionalitatile de care ai tu nevoie)

  BTW, modelele Nokia au in general auto-blocare, cauta un pic prin setari, sau roaga-l pe cinevorbeste sa ti-l regleze.

 37. Lorena Lupu says:

  De ce tocmai pe cinevorbeşte? contrar aparenţelor, nu ne cunoaştem altfel decât virtual. 🙂

 38. domisol says:

  M-am lasat prada unor aparente. Scuze daca te-am suparat cumva. Recitesc niste commenturi de-ale lui si inteleg altceva acum …

 39. Eky says:

  ba voi sunteti nebuni cum sa nu puteti boca tastele la nokia?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: