Nu e uşor să fii player

Mulţi bărbaţi încearcă să creeze o relaţie cu o femeie de care sunt atraşi. Sunt refuzaţi. Suferă o vreme, se redresează. Remarcă o alta. Sunt refuzaţi din nou. Apoi din nou. Şi, cu egoul fragilizat de atâta respingere, încep să citească site-urile de aşa-zişi playeri.

Vreau să clarificăm din start o chestie. Nici un bărbat care e cu adevărat player nu stă pe 4chan să te înveţe pe tine cum să intri în chiloţii doamnelor. Un bărbat care e cu adevărat player e ocupat. Foarte ocupat. Cu fetele, cu afacerile care să asigure stilul de trai care să atragă fetele – da, gogule, nu poţi fi player dacă tu stai în apartamentul din Berceni al mă-tii pensionare, care încă are Răpirea din serai şi Căprioara la izvor pe perete.

Un player adevărat se bucură când are timp să se odihnească puţin, şi dacă e pe net, nu e pe grupul vostru de reddit unde vă daţi unii altora idei tâmpite de hărţuit femei, idei care, în cazul pozitiv, vor deveni o poveste nasoală de relatat prietenelor, iar în cazul negativ, o plângere la poliţie. E ocupat să-şi crească businessul, să descopere pieţe şi oportunităţi noi, şi chiar dacă, să zicem, e un player asumat, va fi pe propriul cont de Instagram, unde tocmai a postat o poză senzuală la pectoralii goi şi răspunde cu inimioare la toate comentariile de thirst ale gagicuţelor.

Ăla e un actual player.

Zece trişti care spurcă femeile pe un grupuleţ de inceli, le învinuiesc pe ele de tot ce n-au reuşit ei să obţină în viaţă, apoi vin la mine pe perete să mă insulte că sunt feministă, că sunt singură pentru că vreau să fiu şi pentru că am o pisică NU sunt playeri. Dacă îţi inspiră băgare instant în π mamelor lor, nup, NU sunt playeri.

Playerul e cel care te inspiră să vrei să-l f**, nu cel care te inspiră să vrei să-i f** bocanci în bot.

Apoi, chiar presupunând că găseşti lampa lui Aladdin, iar djinnul din lampă te transpune magic în apartamentul artsy din Primăverii şi te face să arăţi ca Ryan Reynolds, şi de mâine începe oficial viaţa ta de player. Cu gagici pe care le îmbârligi, dar ştii că nu vrei nimic serios, drept care, minţi. Şi de câte ori le vezi, trebuie să mai minţi, dar în continuitate a ceea ce ai minţit prima oară. Cu gagici de care te saturi, şi de la care trebuie să înduri arsenalul de plânsete, acuze şi reproşuri aferente. Cu gagici psycho, care se răzbună şi-ţi pun kkt pe clanţă. Cu mame şi taţi de gagici care vin să te ameninţe. Cu boifrenji de gagici care te caută să-ţi promită că te jupoaie şi-şi fac geacă din pielea ta. Cu gagici care rămân gravide pentru că ai bani şi aşa te leagă, şi-ţi mai iau şi din bani.

Nu ştiu cum să zic, dar mi se pare extenuant.. Prea multă muncă pentru plăcerea a câteva minute de dat din fese.

Mai bine un labagiu liniştit şi echilibrat, împăcat cu sine, decât un fu*ador care jonglează dramele personale ale altora ca pe portocale.

Şi poţi să rămâi indiferent la lacrimi de gagici?

Abia ăla e adevăratul test de player.

Din cele mai vechi timpuri, bărbatul s-a hrănit singur cu iluzia că deţine femeia. A închis-o în casă, i-a interzis orice drept la avuţie proprie, a creat câte un păcat pentru orice puseu de independenţă din partea ei, i-a setat listă de obligaţii numite pompos “rolul biologic al femeii”. Dar, chiar şi în acele condiţii, femeia a făcut ce a vrut ea.

Asumă-ţi pur şi simplu că interacţionezi cu oameni cu priorităţi şi voinţă proprie şi asta e, refuzul nu e un capăt de ţară. Dar nu te băga în grupuri de playeri.

Îl vezi pe ăla din secţiunea mea de comentarii care rage: “Feminist-o, nebun-o, o să mori singură şi o să te găsească peste trei săptămâni, pe jumătate devorată de pisică?”

Ăla nu e mai player ca tine. Doar un băiat refuzat de multă lume, care deja moare de singurătate, nu cum o să mor eu pe viitor în fanteziile lui, ci pe bune, as we speak, şi care crede că dacă o arde pe ostilitate, trezeşte în femei instinctul arhaic al submisiunii, cum aberau tovarăşii lui pe 4chan.

În realitate, trezeşte doar instinctul arhaic al “ia hai marş la kkt de aici, terminatule”.

Ai statutul social la care să viseze femeia obişnuită? Ai aspectul fizic de aşa natură, încât să remarci că tipele se uită lung la tine pe stradă? Ai casa care să epateze şi maşina în care să fie mândre că sunt văzute? Ai abilitatea de a te detaşa interior şi de a compartimenta combinaţiile?

Astea sunt datele reale de player. Şi ceea ce îi diferenţiază pe aceştia de simplii băgători în seamă.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie. Aici.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Enjoy noua mea piesă, π.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: