O idee de afaceri

Discutam eu mai în glumă, mai în serios, cu Alexandra Florescu, fata care mi-a dat bannerul publicitar din sidebar. Şi ea mă admonesta: băi, de ce te înjuri gratuit cu toţi loserii netului? E evident că nimeni nu stă să încaseze înjurături mai mult de două replici, dacă nu e masochist sub acoperire. Ia-ţi un număr de telefon cu suprataxă, poate #6843 (MUIE), şi acolo să te sune toţi bolnavii ăştia, şi măcar te înjuri cu beneficii! Să înjuri cu atâta talent e un skill şi nu-i normal să-l împarţi gratuit cu toţi mocagiii.”

Glumă, neglumă, dar ideea nu mi se pare irealizabilă. Mi-aş putea ataşa de Skype un număr cu suprataxă. Nu neapărat pentru înjurat, că mă plictiseşte monotonia. Ci oricine are chef să sune, cu orice tâmpenie, şi bani de dat pentru asta, va putea povesti live cu mine despre orice.

Va fi o nouă formă de “susţine blogul prin donaţii”, doar că o donaţie interactivă.

Interested?

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

16 Responses

 1. jademan says:

  Da.

 2. Dargo says:

  Ai voce blonda? 🙂

  • Lorena Lupu says:

   Şi blondă, şi brună. Am o multitudine de voci. Depinde ce voce trezeşte fiecare om în mine.

  • un om says:

   pentru voce blonda apasati tasta 1 si pregatiti 99 bani pentru primele 10 secunde apoi 5 lei pe fiecare minut. Daca totusi vreti voce bruneta apasati tasta 2 si pregatiti doar astazi infima suma de 99 de bani pentru primele 9.99 secunde dupa care daca ne imprietenim/”injuram” cotinuam tot promotional cu 5 lei pe minut.
   Totusi ce faci daca vrea omul o voce suava de mascul blond?

 3. Gheorghe galani says:

  Nu cred ca vorbesti serios, caci numai masochista nu esti !. Ideea e buna, caci, astfel, vei putea vedea/invata, cat de multi maniaci sunt printre noi ! O zi buna (mai ales ca-i muncitoreaca !?) iti doresc !.

  • Lorena Lupu says:

   Nope, n-ai înţeles, nu eu sunt masochista. Că de obicei eu înjur, nu sunt înjurată.
   Şi ideea mi se pare şi mie bună, inspiraţională.

 4. xxlweblog says:

  Bai, cu injuratul nu tine, ca eu nu pot, iar tu nu vrei. De alte alea, alea, nu se face, asa ca singura solutie, ca sa-ti dau niste bani, (ca tare-mi esti simpatica) ar fi sa te sun si sa tac malc. Zgarcit nu sunt, doar ca va trebui sa astepti sa castig la loto. Pe de alta parte, ma gandesc, ca pana atunci ideea asta poate sfarsi astfel: fie te plictisesti tu, fie criza ii va face pe multi sa renunte la micile placeri, fie ca dai peste unul cu bani atat de multi, incat renunti la telefon si-l iei de barbat :D. Hai pa, si…fir intins 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: