O stare mişto

Bronşită. O tratez cu codeină şi vin roşu. Ieri la ora asta aveam febră, 37.5, azi nu mai am, ca dovadă că funcţionează de minune. Şi neapărat desene animate. Cred că n-aş da starea asta pe zece mii de petreceri fabuloase sau pe o sută de mii de oameni. Uneori, e chiar plăcut să fii bolnav, să stai în semiîntuneric şi să te bucuri de senzaţia de plutire.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Malko says:

  37.5 nu e de speriat, de fapt prin alte parti nici nu e considerata febra. iar senzatia de plutire prefer sa o am doar de la vin. de bronsita pot sa ma lipsesc.
  get well!

 2. mastic says:

  Drog la liber, ca multe altele. Nu-i nimic, fiecare traieste cum pofteste.
  Probabil cineva s-ar putea irita ca pentru unii bronsitele sunt productive, de secretii si de altele, nu de profit, si atunci sa dai un asa zis opioid cu efect antitusiv nu ar parea tocmai logic in astfel de cazuri. In unele bronsite se prefera chiar un iritativ cu efect expectorant. Unii prefera ACC in astfel de cazuri, nu doar pentru efectul mucolitic. Cert este ca daca asculti la tv si citesti asa frumos pe blog poti crede ca face bine si codeina si ACC deopotriva la aceeasi bronsita, si culmea ca unora le face bine, desi pare un nonsens de logica medicala. Ca na, fiecare medicament mai are si alte efecte, e ca la oameni, fiecare mai are si alte calitati. Oricum, acel cineva iritat poate lua codeina, sa-i treaca iritatia.
  A… spre deosebire de diazepam, un pumn sau doi zdraveni de codeina au eficacitate si fara alcool.
  Iar daca acel cineva este constipat cronic cu siguranta nu va incerca codeina in asociere sau nu cu vin rosu, cu atat mai putin cu vin negru.

 3. goodman says:

  eu stiu sa fac frectie.

 4. mama lui bogdan says:

  Ieu domnisuara scumpa Lorena decat am ancercat antro vreme electromicina si albocalmin care ma lua asea o durere an cosul pieptului care credeam ca e infart doamne fereste dar dupaia a-mi dadiea asea o stare de bine care ieu nam mai prins niciodata. Atuncea avieam cele mai m-a scuza-ti indrasnete visuri care ieu mie rusine sa le povestesc ca iar spune fimiu ca mam damblagit la batranete. Apro po tiu minte care antro iarna a venit Bogdan acasa de la liceu care lam dat la scuala sa nu fie bou a venit cum v-a spuneam cu o rana la picior care a zis ca a fugit an parc dupe o fata so ma scuza-ti prinda sai faca felu care a cazut boldoboc antro creanga mai ascutita care la jupuit la pele. Am aflat dupaia ca nu erea nicio fata decat ii trebuia sa faca ma scuza-ti caca care nu putea ajunge pana acasa asea era de tare presiunea voia sa se ascunda dupe un copac. Ca cand a venit acasa si ieu lam vazut tot sange am urlat ca din cur de sarpe care credeam ca v-a sangera pana la muarte ca porcu soacrami de ignat. Repede am vrut sai pun alifie ceva care sa se opreasca sangele dar iel nu ma lasat a zis ca noi din mosi stramosi neam pisat pe rana care e ceva patriotic nu lasam campanile farmaciste sa iea bani dupe noi pentru false medicamente care mai e si straine din capitalizm salbatec. Care din cauza ca rana erea la picior na putut sa ma scuza-ti se pise chear iel pe iea din cauza la pozitie complicata. Care e dureros pentru mine sa v-a spui a trebuit so fac ieu va da-ti sieama domnisuara Lorena care a trebuit sa ma scuza-ti ma pis pe propiu copil care iel an timp ce ieu faceam asta canta tare peal nostru steag e scris unire si alte cantece de vitejie. Mea fost tare rusine care ieu am crezut ca nu ie frumuos care rana dupaia totus sa-nchis.

 5. goodman says:

  @cine tuseste, e fata, are tzatze si face hapciu

  sanatate !

  • mama lui bogdan says:

   Multumesc domnu Gudmen care si ieu am simtomele astea decat ca cu peptu stau mai prost din cauza la vrasta care sant atragatoare decat pentru ce-i de o vrasta cu mine care ieu nu stiu cati ani ave-ti poate var placea asea un pic care am o stralucire in ochiul drept ca la stnagul am caratacta mea spus pretenul meu Nelu adimistratoru. Dumnezeu sa v-a deie sanatate si dumevoastra domnu Gudmen care noi femeele ne bucuram care ne da cineva atentie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger