Ofer discursuri și consiliere pentru politicieni români

Dacă vizita lui Zelenski în România a confirmat un lucru despre noi înșine, acesta este următorul: politicianul român e în continuare lipsit de cea mai vagă urmă de carismă, nu știe să citească câteva vorbe de pe foaie, ba chiar și respectivele vorbe sunt scrise într-un limbaj de lemn depășit încă de pe vremea când mama și tata își trimiteau scrisori de dragoste.

Pe sora voastră au curtat-o câțiva oameni politici în trecut. Și prin faptul că au curtat-o nu mă refer la încercarea de a f ceva, pentru că sora voastră nu tratează foarte amabil astfel de încercări. Mă refer la tentative de extras consiliere moca. Pentru că politicianul român e obișnuit să plătească doar când face amor, nu și când cere idei, content și sugestii.

De fiecare dată, traseul a fost așa. Sora voastră a sugerat finuț că se așteaptă să fie plătită pentru acest timp și această muncă. După care, a spus de la obraz că se așteaptă să fie plătită pentru acest timp și această muncă. Tot nimic? Sora voastră s-a desprietenit frumos de politicienii oploșiți în mesageria ei privată, care aveau bani de c***e, nu și de consiliere, drept care, speechurile lor sună cum sună și sunt scrise cum sunt scrise.

Nu, nu voi face niciodată nimic gratis pentru un politician, pentru că, la cât fură, pot să dea și altuia.

Okay.

Drept care, declarăm deschisă oferta de scriere discursuri și consiliere politicieni.

Ce ofer: pe baza unui brief, scriu discursul, scurt, mediu sau lung. Apoi, ne vedem pe Zoom sau Discord, sau pentru politicienii care trimit mașină cu șofer și dus și întors, ne vedem chiar față în față și te învăț cum să aduci la viață cuvintele de pe foaie, cum să insufli spirit, cum să urmezi logica și fluența ideilor și cum să pari că gândești.

Banii în avans, pentru că nu am încredere în politicieni nici cât negru sub unghie și vreau să mă asigur că munca mea e plătită cum se cuvine.

Ce garantez: că o să ai un discurs decent și că o să-l spui într-un mod care să impresioneze.

Pentru propuneri, utilizați birou@lorenalupu.com.

Notă: Faptul că îți scriu discursul și te consiliez să îl citești / rostești articulat și chiar cu emoție, dacă e nevoie, nu înseamnă că ne și asociem public. Dacă vrei să ne asociem public, e un contract separat.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Radu Tenea says:

    Urmeaza si un pic de sange?Adica as putea spera ca in curand vor aparea aici astfel de articole si cu numele politicienilor rau platnici? In fiecare exemplu de mai sus vad cate-o posibila poveste,pe care… chiar as cumpara-o. Oricum, eu nu votez, dar poate se vindeca si altii,daca vor consuma “pastilele” cu umor sanatos pe care le zamisliti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: