"Părerea mea despre tine"

O nouă rafală de banuri se va abate asupra lătrăilor din partea fetei care nu datorează nimic nimănui.

Există o specie absolut abominabilă de cretin cu spume, care are impresia că duci atâta lipsă de validare în viaţă, încât stai să atârni după părerea necunoscuţilor pe internet. Şi începe să te frece lung şi nesărat la melodie cu judecăţi de valoare. De obicei complet retardate. Pentru că un om care nu e retardat nu-şi permite să facă afirmaţii personale despre un om de care nu ştie nimic personal.

Şi lătrăul, chinuit de propria irelevanţă, începe un lung şir de acuze imbecile şi atacuri la persoană, în timp ce tu realizezi că genul ăsta de prost nici măcar nu se ceartă cu tine, ci cu gagicile care nu l-au iubit şi cu profesoarele care l-au umilit la tablă.

Nu mă interesează să tolerez atacuri la persoană. Nu mă interesează proiecţiile mintale ale cretinilor. Nu mă interesează să fiu trasă la răspundere pe un ton ţâfnos şi isteric de mascul nefutut.

Păreri puteţi avea despre un text sau altul. De-aia există secţiune de comentarii.
Dar pe viitor orice pisălogeală nesimţită care începe cu “părerea mea despre tine” îşi ia ban instantaneu. Ca să înveţe proştii că un om curios de părerea lor le-o cere, şi dacă n-a cerut-o, e semn că nu-l interesează.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

41 Responses

 1. alfi48 says:

  Există o specie absolut abominabilă de cretin cu spume, care are impresia că duci atâta lipsă de validare în viaţă, încât stai să atârni după părerea necunoscuţilor pe internet. Şi începe să te frece lung şi nesărat la melodie cu judecăţi de valoare…
  pe mine unul ma intereseaza doar cum sa perpetuez specia cu tine ,sa vedem ce geniu iese, sper ca nu un cretin cu spume

 2. alfi48 says:

  Nu mă interesează să fiu trasă la răspundere pe un ton ţâfnos şi isteric de mascul nefutut.
  Ma uit ca tampitu’si nu realizez: daca am fi f to face ai avea acelasi tupeu?

  • Lorena Lupu says:

   exact acelaşi. pentru că nu-ţi datorez nimic şi pentru că am 112 pe mobil, în caz că eşti cocalar agresiv, nu doar cocalar mitocan.

   • alfi48 says:

    si eu care te admiram! dar asta e viata.Poti pleca de la o neintelegere si poti sfarsi frumos.Sau nu.
    A- mai sunt si grobian si-mi plac si filmele porno

    • Lorena Lupu says:

     Nu mă interesează să plec de la nici o neînţelegere. Nu mă interesează conflicte cu necunoscuţi pe net. Mai ales cu genul care latră fără rost. Şi mai cu seamă, n-am dat nicăieri anunţ matrimonial, să sugerez că m-ar interesa să sfârşesc frumos. Ăsta e un blog de satiră. Citeşti texte, comentezi tema propusă şi cam atât. Sentimente.ro e mai încolo.

 3. alfi48 says:

  Prea multi “nu ma intereseaza” ca sa fie adevarat.
  Nu faci decat sa-ti strangulezi talentul prin
  acreala de soacra mare pe care o afisezi si care nu cred ca e reala.

  • Lorena Lupu says:

   clar, talentul meu e de-a dreptul hrănit de dobitoci care vin să mă înjure pe net şi clar, când le spun dobitocilor să nu mă înjure, e o crimă pentru talentul meu.

   şi cel mai clar, ar trebui să întâmpin un dobitoc care vine să înjure cu o dulceaţă de fată mare.

   WELL. NOT TODAY, NOT EVER.

 4. alfi48 says:

  cred ca esti nemaritata si nici nu cred ca vei fi: misandria ta e patologica ,toti sunt dobitoci,mitocani,cocalari,babuini. Si e pacat.

  • Lorena Lupu says:

   Nu, “băeţaşi”, nu e nimic patologic în a respinge insultele unui necunoscut. Patologic e să vii să înjuri pe cineva pe care nu-l cunoşti.

   Şi nu “toţi sunt dobitoci”. M-am săturat de pretextul ăsta tipic al cretinului: “Pentru tine, toţi sunt cretini”. Nu, pentru mine doar cretinii sunt cretini. Ştiu să respect buna creştere, inteligenţa, cultura, unde apar. UNDE APAR.

  • cos says:

   Este genial cum ai reusit sa umpli pagina cu parerile tale despre Lorena la un post care are ca tema exacta si si chiar titlu despre cum nu o intereseaza parerea ta.

 5. alfi48 says:

  Stiu,nu te intereseaza,toti te injura,unii cu dulceata,altii cu obida.
  In ciuda tuturor,voi continua sa te citesc,cu permisiunea ta.
  O fi un stil nou,strain mie.

 6. Călin says:

  treaba-i că dacă-i spui unui mârlan că nu te interesează părerea lui, îi activezi agresivitatea. așa că mai bine dai direct cu grenada pe dumnealui

 7. alfi48 says:

  Aici apar. Le-ai gasit pe toate,ma cherie

 8. Călin says:

  am cititără undeva o treabă faină, pe care ar face bine să o bage la cap unii destul de mulți: dacă ce ai de spus nu-i mai frumos decât tăcerea, atunci mai bine taci!

 9. alfi48 says:

  omul inteligent este inteligent si atat. despre Calin ,imi mentin parerea

  • Lorena Lupu says:

   pe care nimeni nu ţi-a cerut-o, de altfel.

   am o veste proastă. te întinzi în exces cu attention whoring-ul.

   de azi, ai limită: trei comentarii pe zi, restul se şterg. în trei comentarii ai tot spaţiul să-ţi expui opinia asupra subiectului din postare.

  • Călin says:

   și ți se pare că de-asta nu voi putea eu dormi?

 10. Tury says:

  „Omului” treb’e dat ceva să f*tă altfel o ia razna! Mna… 😆

 11. Lorena cand incepi sa scrii cu ovarele trebuie neaparat sa iei o pauza de o saptamana si pe urma sa revii… (da puncte puncte etc.) caci daca nu stii sa te strunesti o sa te trezesti fara fan base. Bineinteles ca nu mor caii cand vor cainii dar totusi, faber est quisque fortunae suae.

 12. valentin says:

  Vorba aia: câinele moare de grija altuia și prostul de drum lung 😛

 13. Johnb976 says:

  You are my inhalation, I have few web logs and rarely run out from post abagfaceegek

 14. alfi48a says:

  comentariu nr 3 si ultimul(pe ce te bazezi când imi dai dreptul la doar 3?)
  ideea pe care vrei s-o sedimentezi e total falsa:feminismul,feminitatea ar pierde atu-urile sale primordiale daca tu de ex te-ai duce sa bei singura in crasma,daca ai fuma pe strada,daca ai eructa in locuri publice sau daca ai da vanturi in autobuz.

  • Lorena Lupu says:

   mă bazez pe faptul că dacă îţi dau dreptul la mai multe, te întinzi ca brânza de oaie şi te cerţi inutil cu oamenii. Cine nu se foloseşte inteligent de libertate, e restricţionat.

   eu mă duc să beau singură, dacă am chef şi dacă prietenii mei n-au chef de ieşit. sunt un om liber şi fac ce vreau. de fumat nu fumez, iar sunete corporale nu scot, nu pentru că sunt femeie, ci pentru că sunt un om civilizat.

   mi se pare nasol să mi se impună limitări de tipul “o femeie n-are voie să (dar un bărbat da)”. faptul că ai vagin nu a fost alegerea ta, deci nu e normal să fii condiţionat de asta.

   iar atributele feminine nu mă interesează. îmi trăiesc viaţa din interior (mă interesează ce simt), nu din exterior (oare cum se vede dacă fac asta)?

   viaţa mea e prea scurtă să mă preocupe cum se vede. cui nu-i convine cum se vede, să se uite în altă parte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: