Pedofilie să fie, dar între noi!

De câte ori scrii un articol în care combați homofobia, se găsesc trei – patru tradiționaliști cu spume la gură să ragă la tine că gay sunt toți pedofili – un argument la fel de logic ca și cum ai spune că heterosexualii, care-s atrași de femei, sunt toți atrași și de fetițe prepubere. De câte ori scrii că e preferabil ca un copil să fie crescut de un cuplu iubitor, indiferent de sexul membrilor lui, decât într-un orfelinat cu hrana exclusiv în conserve, vin tradiționaliștii să ragă la tine că încurajezi activ pedofilia.
De câte ori discuți legalizarea parteneriatului civil între persoane ADULTE de același sex, sar aceiași disperați să ragă că nu pot explica copilului lor așa ceva, că dacă ăla micu vede doi băieți de mână devine și el instant gay și, desigur, pedofil, într-o încrengătură a logicii pe care tu, om predominant rațional, n-o poți urmări nicicum.

Totul până când un popă tradiționalist și colector de semnături Cpf este dat de gol ca… ei, bine, pedofil. Pedofil în adevăratul sens al cuvântului. Conform definiției din dicționar: persoană care solicită acte sexuale minorilor.

Te-ai fi așteptat ca toți disperații pedofiliei să îl pună la zid și să-l linșeze în grup. Dar nu se întâmplă asta, bineînțeles. Pedofilia e perfect normală și susținută când e vorba de taica părintele. El are voie. Curg mesajele de susținere val-vârtej.

De fapt, această lipsă de logică permează întru totul discursul tradiționalist.

Când vine vorba de avort, viața copilului e sfântă și a mamei e un rahat zburător. Dar după ce îl naști, e perfect în regulă să-l usuci în bătaie pentru că a scăpat suc pe bluziță. Nu e treaba nimănui cum îți crești tu copilul!
E imposibil să-i explici că, uite, Ionică și Marian se țin de mână pentru că se iubesc, și că iubirea e un lucru binevenit, atâta timp cât e reciprocă și îi determină pe oameni să-și clădească vieți frumoase și împlinite. Dar e perfect în regulă să te vadă venind acasă beat seara și devastându-ți soția în bătaie și înjurături.
E imposibil să-i explici noțiunea de diversitate, și că oamenii pot fi acceptați și iubiți așa cum sunt, câtă vreme acceptă și iubesc la rândul lor. Dar e perfect în regulă să te audă că toate femeile sunt curve și trebuie umilite, și apoi să intre la mine pe wall să mă facă târfă fără ca măcar să fi schimbat o vorbă cu mine.

Eu l-am făcut, eu îl omor. Îl omor umilindu-l, îl omor bătându-l, îi omor demnitatea, aptitudinea de a iubi, îi omor speranțele și visele, îl reduc la stadiul de proprietate, ba uneori, dacă am băut o țuică în plus, îl omor la propriu.

Dar, în nobil spirit creștinesc, îl omor numai după ce îl nasc, că avortul e păcat.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading