Poşta redacţiei: Absenţa marelui O

Foto: Rondell Melling / Pixabay

Periodic, oferim iubire cititorului nostru. În sensul în care el sau ea, sau chiar tu, de ce nu, ne trimi(te)ți problema voastră de suflet pe birou@lorenalupu.com. Noi citim, cugetăm și analizăm, apoi propunem o soluție sau dăm o opinie ÎNTR-UN ARTICOL PE BLOG.

Sau în consultaţie privată remunerată.

Subliniez: dacă nu vrei să scriu despre, nu-mi trimite o poştă a redacţiei cu amendamentul “dar vreau răspuns privat”, după ce am citit un întreg roman fluviu. Există două opţiuni: vrei formatul ăsta, sau îmi recompensezi timpul. Merci de înţelegere.

Scrisorica de azi spune aşa:

Bună, Lorena,

Sunt fată, am 24 de ani, am terminat o facultate foarte apreciată din Bucureşti. Nu dau numele, pentru că sunt unii pe acolo care te citesc. Eu în facultate m-am concentrat pe învăţat, mai puţin pe distracţie, pentru că îmi doresc să fiu foarte bună în domeniu, am şi ajutorul tatălui meu care lucrează în acelaşi domeniu şi am găsit un job minunat şi foarte bine plătit, de care sunt mândră.

Problema mea e acasă. Sunt de un an cu un tip mai mult decât ok, drăguţ şi serios, te bazezi pe el cu tot. Problema e că în pat nu am nici un fel de orgasm. Nu ştiu dacă e vina mea sau vina lui, şi nu ştiu cum să-mi dau seama.

Eu nu aş vrea să-l pierd pe băiatul ăsta bun, mai ales că piaţa de dating e plină de nemernici. Te rog din suflet să mă ajuţi.

X.

***

Salut, X,

Poate că soluţia e să n-o mai faci în pat. Pe masa din bucătărie ai încercat? 😀

Ok, înainte să sară comentaci antihaz să se isterizeze, I AM JOOOOKING,

Şi eu am avut primul orgasm pe la 28 – 29 de ani, şi stând să analizez de ce, cred că motivul e cam aşa. În primii ani, eram prea concentrată să ofer plăcere. Să mă asigur că e cea mai minunată partidă din viaţa celuilalt. Să performez ca un spermatozoid campion. O persoană inteligentă cu care am avut treabă pe atunci a şi glumit: Fată, zici că e cineva cu o cameră de filmat care tocmai face o capodoperă cinematografică pentru Oscarurile porno şi tu vrei obligatoriu statueta.

Avea dreptate. Eram all show, no feel, şi prin urmare, la final mă simţeam cam cum se simt membrele echipei de gimnastică după program. Am fost ok şi la paralele, şi la bârnă, şi la sol, mulţumesc pentru medalie.

Întreabă-te dacă şi tu, când faci trebuşoara, te concentrezi mai mult pe moduri în care poţi impresiona partenerul, decât pe senzaţiile pe care le experimentezi tu. Că dacă da, păi, fata moşului, avem o problemă.

Dar poate că tu nu eşti eu. Poate că eşti doar genul care a stat cu nasul în carte şi nu îşi cunoaşte cu adevărat propriul corp şi ce anume îi face plăcere. Mulţi învinuiesc doar bărbatul de absenţa orgasmului la femeie, dar realitatea e că dacă nu eşti un participant activ în actul sexual, dacă nu ştii să-l ghidezi spre ceea ce te excită şi îţi place, dacă nu îţi descoperi punctele erogene şi poziţiile în care îţi nimereşte diversele puncte sensibile din vagin, dacă nu ştii de ce tip de stimulare are nevoie clitorisul tău – unele au nevoie de mângâiere blândă, altele de o frecare mai apăsată şi intensă, de exemplu – deci, dacă tu nu ştii ce te excită şi ăla e şi el un bărbat lipsit de experienţă şi imaginaţie, care face sex cam cum a văzut în filme de specialitate, câteva sărutări, trei minute de mamelit partenera, apoi poziţia misionarului, ghinion de ambele părţi.

Ia-ţi un vibrator iepuraş cu stimulator de clitoris şi explorează-ţi de una singură propriul corp, când nu e nimeni acasă. Sau dacă nu ai intimitate, minte şi tu că ai team building cu jobul, închiriază o cameră de hotel, pune “nu deranjaţi pe uşă” şi experimentează.

În momentul în care ştii cum să ajungi la orgasm singură, o să poţi să ai orgasm şi cu Ion Iliescu, if the case.

Un alt aspect la care mi se pare că e de lucrat e senzualitatea relaţiei. Sexul nu e doar sport. Sexul e o formă de conexiune. O conexiune emoţională, dar şi fizică, iar senzualitatea unui cuplu se creează prin flirt, glume cu subînţeles, atingeri, îmbrăţişări, chiar şi în momente care să nu fie adecvate pentru intromisiune imediată. Senzualitatea e modul celor două corpuri de a dialoga între ele, de a se conecta şi de a se dori în prezenţă şi mai ales în absenţă. Şi când intră în joc şi componenta asta de dorinţă, împlinirea ei în cadrul actului duce mult mai rapid la un orgasm cu strigături.

Sper că ţi-am fost utilă,

Lorena.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie. Aici.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

10 Responses

 1. duculeata@yahoo.com says:

  Fucking run your ass off.!!

  • Lorena Lupu says:

   Dacă era abuziv sau altele, da.
   Dar sexul se repară.

   • Andreea says:

    daca se vrea…si aici ma refer ca poate ea stie foarte bine sa ajunga la orgasm singura de mult 😀 deci e foarte posibil sa fie vina lui, foarte putine femei nu stiu sa se aduca al orgasm singure.

 2. Doru Florin says:

  Înțeleg goana după persoana fără de are nu poți sa trăiești dar..
  De ce toată lumea îl cauta asa înnebunită marele O când probabil exista micul o și toate nuanțele dintre cele două?

  • Andreea says:

   pentru ca al femei ori e orgasm si e ca lumea ori nu e…si de ce ai face sex (cu atatea riscuri asociate gen sarcina nedorita si/sau boli si infectii) cu cineva daca nu iti face placere?

   • Doru Florin says:

    Scuze, vorbeam despre dragoste, empatie. intimitate și cupluri..

    • Andreea says:

     Da, și eu, ce relație rezista când unul din parteneri nu are orgasm niciodată? De ce e așa de normal și de înțeles că un bărbat va pleca de langa tine daca nu ești în stare să îl satisfaci dar invers nu putem concepe așa ceva?

     • Doru Florin says:

      Tastam aparent in contradictoriu despre doi oameni. Si daca unuia ii lipseste ceva si nu comunica cu celalalt despre asta.. cu siguranța ca cele trei virtuti necesare unei partide de sex salbatic/unei relatii sanatoase (onestitate,empatie si politețe.daca nu cumva pasajul era tradus gresit din chineza) lipsesc cu desavarsire.
      Presupun ca o tipa atat de culta putea realiza ca cel mai simplu ar fi sa ii spuna „dragul meu, apreciez ce faci dar nu ma simt in al 999lea cer la final. Te superi daca incercam altcumva?”

 3. Andreea says:

  Da ok sigur că întâi trebuie sa se discute, imediat as zice eu nu după 3 ani de relație, eu ziceam de ce se întâmplă după ce se încearcă să se rezolve problema când problema nu poate fi rezolvată în urma discuțiilor. Până la urmă dacă sexul merge prost mult timp sunt motive (poate nerezolvabile) întemeiate pentru asta. Ce vreau eu sa zic de fapt e că e anormal sa se rămână într-o relație romantica care nu funcționează sexual pe termen mediu și lung.

 4. X says:

  Hei, ce subiect… Voiam sa mai adaug ca are dreptate Lorena, sexul se repara, atata vreme cat amandoi vreti asta. Important e sa vorbiti despre asta si sa fiți deschiși unul cu altul. Adica sa fii pudic chiar nu e cazul. Cred ca e nevoie de multa cooperare si căutare, de mai mult intro probabil, cand incepe efectiv treaba ar trebui sa fii mega excitata. Eu nu m am masturbat niciodată, dar cu toate astea ajung oarecum usor la marele O, stim amandoi de ce e nevoie ca sa ajung acolo. Este o chestie de multa finețe, trebuie să fiți jucausi si pana la momentul cu dragosteala. Nu am orgasm la fiecare dragosteala, dar asta nu înseamnă ca nu mi a placut, iar el e dispus oricand sa “mă ajute” ca sa zic asa. La noi sunt alte condiții si griji, dar la voi nu se pune problema ( la varsta voastra eram pe cai mari). Acum copii, mult nesomn, deci nu mai avem toate resursele la îndemână. Spor la treaba si succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading