Poșta redacției: Cu gândul la exul

Intro: Periodic, oferim iubire cititorului nostru. Nu, Gicu, nu sub formă de sex, stai jos. În schimb, luăm o dramă personală pe care mi-o trimiteţi pe mail, pe birou@lorenalupu.com, şi găsim o soluţie, pe care oricum n-o veţi urma, dar măcar ne distrăm.

Bună, Lorena!
Nu e propriu-zis o problema ce urmează sa îți scriu, dar îmi place foarte mult cum gândești și cum pui problema asa ca as vrea sa îți aflu părerea.
Am 19 ani,si am o relație de 1 an cu un băiat minunat. Ne potrivim suta la suta și ma face mai fericita decât credeam ca te poate face o relație :))
Înainte sa fiu cu el,am avut câteva luni o relație tip prieteni cu beneficii cu un prieten bun de al meu. Acest “fwb”, să-l numesc așa, îl respectă și îl apreciază sincer pe iubitul meu (e și o diferența de vârsta intre ei doi), motiv pentru care, atunci când i-am spus că nu îmi doresc sa continuam relația de fwb, a acceptat repede situația, deși îmi scrie periodic că ii e dor să facem sex, însă fără a pune presiune.
Iubitul meu știe de trecutul nostru și nu îl deranjează că am rămas prieteni, dar sigur s-ar supăra dacă ar afla ca el încă îmi scrie pe acest subiect.

Problema este ca mie mi-a rămas un soft spot pentru fwb meu, în sensul ca nu as călca niciodată strâmb, deoarece iubitul meu nu merită asa ceva. Însă continuu sa am fantezii cu prietenul meu, deși povestea e deja veche. Menționez că am o viața sexuală foarte satisfăcătoare cu iubitul meu, dar am momente de flashback cu prietenul meu, momente care nu mi s-ar părea normale dacă le-ar avea iubitul meu cu vreo fostă de a lui. Aceste dorințe, deși neconcretizate, mă fac să mă simt foarte vinovată față de iubitul meu.
Ce părere ai? Ai vreun sfat pe care l-as putea aplica?
X.

***

Dragă X,
Sexul cu un f-buddy este de obicei memorabil. În primul rând pentru că e liber de obligații, așteptări, responsabilități, nesiguranțe și tot restul bagajului cu care vine o relație exclusivă. Pe de altă parte, o relație exclusivă oferă satisfacția umană și emoțională pe care n-o vei deriva niciodată dintr-o relație de f-buddies.

Că îți amintești cu nostalgie de cineva cu care făceai sex dement și liber de constrângeri? E uman și normal. Probabil că și iubitul tău fantazează cu foste, și cu vecina de vizavi, și cu Beyonce, și cu Tudor Chirilă, dar nu îți spune.

Ce aș reteza eu – sunt miorțăielile fwb-ului. Faptul că se mai frecangește pe lângă tine ESTE presiune. Că nu e o presiune agasantă? Nici un bărbat cu minimum un neuron activ nu ar începe să insiste la modul bovin pe lângă una care are iubit, pentru că riscă să-și ia una la mufă de să frecventeze chirurgia plastică jumătate de an să-l reconstituie ăia ca pe puzzle.

Boss, a se scuti. C’est foutu pour moi, c’est foutu pour toi, şi după cum spune înţelepciunea poporului român, o dată ce o daraveră c’est foutu, nu se mai poate desfoute. Că mulţi s-ar desfoute, dacă ar fi posibil.

Şi nu, fwb nu-ţi respectă şi nu-ţi apreciază prietenul. Dacă ar face-o, nu ar chiţăi pe la tine ce frumos ar fi să faceţi sex. Un bărbat care respectă alt bărbat îi respectă relaţiile. Să schimbăm sexele. Tu o apreciezi pe una. Te apuci să te freci aiurea de iubitul cu care are o relaţie exclusivă?

So. Taie-i piuitul definitiv pe teme de lugu-lugu fostului şi nu vei mai avea nici un motiv să te simţi vinovată. Fanteziile tale sunt treaba ta şi teritoriul tău intim de libertate.

Sper că am fost utilă,
Lorena.

***

Dacă îţi place acest blog, fii un partener la menţinerea lui.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger