Poşta redacţiei: Sunt băiat şi vreau să fac videochat

Intro: Periodic, oferim iubire cititorului nostru. Nu, Gicu, nu sub formă de sex, stai jos. În schimb, luăm o dramă personală pe care mi-o trimiteţi pe mail, pe birou@lorenalupu.com, şi găsim o soluţie, pe care oricum n-o veţi urma, dar măcar ne distrăm.

Şi misiva de data asta:

Dragă Lorena, 

Ţi-am văzut de mai multe ori reclama la videochat pe YouTube, şi m-am gândit că aş putea încerca şi eu, ca băiat. Sunt student, am 23 de ani, arăt bine. Ce şanse crezi că aş avea?

X. 

***

Dragă X.,

Dacă asta îţi doreşti, nimeni nu te opreşte să încerci. Mai ales că nu ai de înfruntat ruşinea şi umilinţa pe care le are de îndurat o fată de la familie, cunoscuţi şi vecini. “Vaaaai, am văzut-o pe Marioara pe chaturbate ieri. Tssss.” Da’ tu ce căutai pe chaturbate? “Eu dăcât mă uitam!!!”.

Dar dacă un băiat face bani din meserii de genul, lumea be like: Bravo lui, că se descurcă.

Practic, echivalentul oricărui Bravo lui. că se descurcă pentru un bărbat  e Vaaaai, cum îndrăzneşte c***a ordinară? pentru o femeie.

Mbun.

Acum, hai să vedem de ce ai nevoie.

1. Trebuie să arăţi piesă.

Vorba aia cu “bărbatul trebuie să fie doar puţin mai frumos decât dracu'” e valabilă pentru tipii provideri. Cât timp pune pâinea pe masă, multe femei sunt gata să ignore că nu arată strălucit.

Dar dacă tu vrei să fii plătit pentru imagini incendiare cu tine, trebuie să arăţi într-un fel care să facă femeile şi gay-ii să vrea să facă ploaie de bani peste c***ul tău. Şi suntem categorii foarte judgmental când plătim noi.

Deci, sală la ordinea zilei, cosmetică, coafor, creme hidratante de zi şi de noapte, haine mişto. Şi trebuie să întreţii asta.

2. Trebuie s-o ai mare şi tare. 

Motivul pentru care pxla nu are nici o valoare pe piaţă este că prea mulţi purtători o trimit free în stânga şi în dreapta. Am primit patru poze cu diverse organe în mesageria privată pe Insta numai ieri. Am şi eu una luată de pe net, imensă, şi o trimit la schimb, şi de obicei mi se răspunde cu înjurături sau block.

Acum, pentru că pxla e pe toate drumurile,  e extrem de greu să dovedeşti cuiva că a ta e mai specială şi merită plătită. Şi răspunsul e de obicei în dimensiune şi capacitatea de a menţine erecţia ore în şir. E cam surpriza care îi izbeşte şi pe flăcăii dornici de o carieră XXX, cu mica diferenţă că ăia termină scena, iau banii şi pleacă. Tu trebuie să stai ore în şir online, gata de joacă. Şi prin joacă mă refer exact la ce crezi tu că mă refer.

3. Sau ca alternativă, pregăteşte-te să te pui capră. 

Dacă nu te ştii tare-n ciocan, există nişa de bottoms. Adică: îţi iei chestii drăguţe de pluş care să sugereze că eşti un suflet gingaş şi sensibil, aflat în căutarea cuiva căruia să-i spui daddy, şi îţi faci poze de profil mai mult din spate, cu o privire şăgalnică peste umăr.

Dar echipează-te cu nişte dildos şi mă exerciţii de elasticitate cu ele, că altfel va fi jale. Învaţă şi să faci o clismă, că altfel, rişti să… you know. Cearşafuri maro.

Ghinion, nu e uşor să fii Nicuşor.

Trebuie să ai texte. 

Acum, în pandemie, toată lumea şi mama lor s-au apucat de videochat. Mă mai uit pe sites de specialitate. 3.500 de modele online!! 5.000 de modele online!! Ce va face un eventual client să te prefere pe tine şi nu pe restul miilor de alţii?

Calitatea conversaţiei şi sentimentul de conexiune.

Practic, eşti customer care officer, dar îi arăţi şi cucul. Soft skills and hard skills combined.

Începe la un studio 

Trebuie să faci nişte cercetări, să vezi care studiouri lucrează şi cu bărbaţi. Alege unul care are un site, condiţii clare, stipulate şi într-un contract valid, şi un sediu curat, cu camere individuale. Nu te duce în ceva de tip apartament, că rişti să iei o ţeapă.

Într-un studio şmecher, o să vezi ce computere se folosesc, ce echipamente, ce software. Şi după ce îţi faci un buget minim, poţi începe şi pe cont propriu.

***

Dacă toate astea nu te sperie, eşti omul potrivit pentru job.

Sper că ţi-am fost utilă,

Lorena.

 

 

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: