Poze cu dânsa

Salut,

Sunt Lorena Lupu şi am o neînţelegere. Poate sunt depăşită de vremuri, poate tainele erotismului de azi îmi sunt străine, dar un fenomen misterios continuă să mă zgândăre în punctul iraţionalităţii din creier.

Şi acest lucru e reprezentat de tagma domnilor de bine care, pe nepusă masă, în necunoştinţă completă de cauză, îţi trimit hodoronc – tronc o poză cu dânsa.

În vederea a ce? întreb eu.

În vederea dânsei, îmi veţi răspunde voi.

Bun, ok. Deci am văzut-o pe dânsa. Dacă vreodată acel Gigel îmi iese în cale, o să mă uit în ochii lui şi amândoi o să ştim că i-am văzut-o pe dânsa. Şi?

Ce aşteaptă de fapt oamenii care trimit poze cu dânsa? întreb eu.

Ca ălălalt să trimită şi el o poză cu dânsa din dotare? Well, n-o să se întâmple ever. Pentru că viaţa nu funcţionează aşa. Oferta nesolicitată nu este niciodată recompensată şi asta e o axiomă. Decât să-i trimiţi cuiva o poză cu dânsa, mai bine îi trimiţi portofelul. E tot un act expozitiv brutal, dar, în cazul portofelului, se poate întâmpla să ai succes.

Ca ălălalt să geamă şi să ragă: Aaah, Nicuşor, ce dârză o ai, ia un taxi şi ia-mă acuuum că mor în câmp de mohor?

Pe bune, are cineva impresia că ţine?

Ştiu că nu spun noutăţi, dar orice fiinţă cât de cât atrăgătoare, de la 7/10 în sus, are parte de oferte până-i ies pe nas. Uneori, mai multe pe zi. Şi în măsura în care nu îi este stimulat şi ei interesul, începe să-i fie târşă profundă de oamenii care se chinuie să i-o tot propună. Nu, propusul cu dânsa pe tavă nu e un upgrade. Dimpotrivă. E cireşica de pe tortul plictiselii iritate.

Şi partea cea mai tristă e că uneori nici nu ai ce vedea. E chestie mediocră, prost luminată ca să nu se vadă negii, diformă, strâmbă şi profund, dar profund plicticoasă. E ca şi cum ţi-aş trimite eu caietul meu de scriere din clasa I şi aş aştepta o reacţie. Păi care să fie aia:

“Ei, lasă, Nicuşor, există şi lucruri mai triste în viaţă?”

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

12 Responses

 1. George says:

  o simpla poza, fie ea facuta si de cel mai iscusit si mester fotograf, nu v-a surprinde niciodata splendoarea dansei.
  asa cum nu v-a surprinde pe de-a-ntregu’ nici tristetea, disperarea si serantele respectivului trist.
  in schimb, fluturarea din vorbe, fala bine ancorata, si bucuria de-a nu fi mai deloc crezut, in timp, mie personal mi-au
  construit-o (imaginea) mai mare de cat e dansa in realitate.
  bucuria e orgasmica atunci cand interlocutorii (marea majoritate masculi) refuza din toti porii sa-si imagineze macar.
  P.S. cu un scop, catre o duduie, splendoarea se transmite cel mai simplu si mai firesc, prin viu grai.
  cu conditia sa graiasca o alta duduie care s-a-ntalnit cu dansa.

 2. Stefan says:

  “Oferta nesolicitată nu este niciodată recompensată” – aici tin sa te contrazic putin. In contextul capitalismului consumerist, oferta nesolicitata este recompensata, ba chiar prea mult. O groaza de oameni cumpara 2 la pret de una cu toate ca nu le-ar fi trebuit nici macar o bucata. E posibil ca acei tipi sa fie putin debusolati de fenomenul asta ori pur si simplu ei functioneaza pe sistemul adio mama, viata mea e oricum la pamant, nu mai am nimic de pierdut ! *click* send to all :D.

 3. mishu says:

  Wtf? Dansa e pula? Nu pot sa cred, nu e adevărat.. Whaaaat? Ăștia sunt de pe planeta asta? Problema e alta: ăștia vor găsi(intr-un final,dar fără poza înainte 100%) una cu care vor FACE COPII si tot ei îi vor EDUCA… Cum e asta?

 4. Flori says:

  S-ar putea sa existe o explicatie totusi, dar aceasta sa nu fie ca domnul (domnii) cu pricina ar trimite-o pe “dansa” ca sa obtina reciprocitate, ci doar pentru ca exhiband-o (chiar si virtual vorbind) sa aibe (singura, probabil) satisfactia ca te-a fortat sa te uiti…. genul de om ascuns prin tufisuri, seara, pe langa caminele de fete…. Lumea e mare….. 🙂

 5. boemul says:

  păi dacă mă gândisem vreodată să trimit pe undeva aşa ceva… m-a răzgândit textul 🙂

 6. … de fapt…
  FUNCTIONEAZA :D:D:D
  probabil in 1% dintre cazuri…
  dar e suficient pt 99% barbati care oricum n-au pretentii prea mari…

  daca te astepti la “prada” mai de calitate…
  trebuie sa aplici strategii mai inteligente, evident !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: