Cele mai enervante conversaţii

Sunt un om răbdător. Om răbdător fiind, îndur foarte mult povestit megaboring din partea prietenilor mei. Oamenii în general nu judecă unde e limita de captare a interesului în ce aberează şi, în plus, nici nu-ţi detectează “da-mi-aş foc, nu mai am chef de ascultat inepţiile astea” din atitudine, drept care turuie înainte fără milă. Masacrând clipe preţioase, în care puteai face lucruri nobile sau minimum plăcute.

Bun. Se numeşte tribut social şi n-ai de ales, trebuie să tolerezi mult herp-derp, că asta e prietenia. DAR:

există o chestie unde zic stop.

Iar chestia aia e când începeţi să-mi povestiţi conversaţii cu străini pe reţele sociale sau forumuri.

“Băi, şi comentam eu la Pulifrici, care dăduse un status despre binefacerile masturbării cu un castravete în fund, şi intră un idiot şi zice: Băi, eşti prost, masturbarea în cur se face cu banană. CUM SĂ ZICĂ AŞA CEVAAA?”

Cu tastele. Pentru că Facebook e moca, netul ieftin şi şomeria nasoală şi ranchiunoasă.

Să dai o imensă importanţă unui hau-hau oarecare pe Facebook înseamnă să nu ai simţul priorităţii.

Să pierzi timp analizând ce înjura unu care trecea şi el pe acolo înseamnă abuz de această resursă non-regenerabilă valoroasă.

Să pui la suflet ce zice un străin pe care nu l-ai cunoscut în viaţa ta, care nu ştie obiectiv nimic despre tine şi care cel mai probabil dă comentarii agresive să se răzbune pe viaţă pentru propria micime a penisului e de un ridicol greu de descris. Ce zic străinii verdictologi (deci imbecili) se tratează aşa:

-conţine morţi de mamă?

BLOCK.

-conţine doar atitudine arogantă şi figuri de borfaş?

REPLY în care inviţi la discuţie normală şi dacă nu funcţionează, block. Iar dacă chiar te enervează, îţi descarci nervii PE EL, înjurându-l până îi îngheaţă tastatura. NU PE MINE.

-conţine răutăţi pasiv agresive de mătuşă ţâfnoasă?

NU RĂSPUNZI

Atât despre duşmănii de la străini pe Facebook. Şi nu, nu-mi fuţi mie timp cu “Să vezi ce a zis ăla. Oare ce vrea să zică?”

Îl şi văd pe ăla pe o canapea, bând bere din PET şi făcând o labă de fericire că a deranjat pe cineva. Şi acel cineva nu voi fi eu, nici măcar circumstanţial.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

9 Responses

 1. George says:

  gata, mi-am aflat si profilu’, cu care aproape sunt si de acord: pasiv-agresiv, cu scapari dese “de fericire” pe canapea, toate generate de un penis mic si nefunctional.
  si eu, care toata viata m-am laudat ca trebuia sa ma cheme Gheorghe. :)))

 2. ralucahippie says:

  Arguing on the Internet is like the Special Olympics; it doesn’t matter who wins, they’re all retarded

 3. Daniel says:

  😀

 4. Daniel says:

  FB e parfum! Ai tot felul de solutii. Sa vezi cand ti-e ruda si tre’ sa te-intalnest din cand in cand…Dumnezeule! Vorbeste intruna! Critica tot, e expert in tot! Iti e frica sa scoti o vorba, incepe imediat…Imi cer scuze, tocmai m-am intors de la o “sesiune” 🙁

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading