Primadone şi piramidoane 2

Uneori, câte un blogger are impresia că face o mare favoare unei publicaţii scriind despre ea. Cum ar fi acolo. (Hai, că mi-a plăcut bughi mambo rag de la postarea anterioară cu “acolo”-urile lui, deci mă inspir :twisted:)
Bun, până aici, nimic rău. Lăudabil chiar. Pui umărul virtual la susţinerea culturii, foarte frumos.

Orice material, din orice revistă, e scris/conceput/fotoşopat/indesignuit de cineva. Pare o afirmaţie de domeniul lui Captain Obvious, nu? Din câte se vede “acolo”, nu. S-a omis precizarea: “colaj creat de X.” Autorul a reacţionat admirabil: a atras atenţia, politicos, printr-un singur comentariu, că aia e munca lui, nu a personajului colectiv “revista”. Foarte decent, zic eu. Uite ce frumos au ştiut să precizeze alţi băieţi autorul. Da, era să uit, acolo. Dacă nu îl precizau, eu nu mă opream la un singur comentariu. Şi nici nu făceam economie la datini religioase şi organe sexuale. Dar nu a fost cazul – drept pt. care m-am bucurat în sinea mea că există oameni corecţi pe lume şi am mers mai departe.

Buuuon. Dacă cineva v-ar semnala, decent şi laconic, că aţi dat cu bâta-n baltă la faza asta, aţi cere scuze şi aţi adăuga numele autorului la postare. O să ziceţi: Căpitanul revine. Ei bine, realitatea stă altfel, dragi prieteni. Bloggerul în cauză se va da intens cu curul de pământ şi se va căca îndelung pe sine explicând cât e el de atent la surse şi cum îşi permite mitocanul de autor să pretindă că numele lui trebuie menţionat o dată ce-i preiei munca. Acolo. Ce mă-ta-n cur de autor, nu-ţi ajunge că am precizat personajul colectiv Revista? Hai sictir de-aici, băi, pulifrici, când io-s marele blogăr care a catadicsit să te bage în seamă. Nu vezi că tu îmi impui o rigiditate care mie îmi e incomodă? Şi postarea triumfă cu fraza pe care o ştim cu toţii atât de bine de la editurile ţepare care uită că aveau nevoie de traducere alaltăieri: “Aştept citaţie de trimitere în judecată!”. Tot acolo. (Cu menţiunea că bietul autor tăcuse de mult, dar blogărul simte nevoia să se mai dea puţin lovit. Iar şleahta de lingăi în cur e priceless: “o, da, dragă, ce autor impertinent. vaaaaai, oh, uh, îh!”)

Şi, da, cumpăraţi revista La Plic. Nu, nu simt că le fac favoarea lui peşte când spun asta.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. SingurEu says:

  Măcar dacă erai amuzantă.

 2. Lorena Lupu says:

  Prietene, începi să devii din ce în ce mai penibil cu fiecare comentariu. Văd că îţi arde de ceartă.

  Bun, “punctul tău de vedere” relativ şi deci, impermeabil la argumente, e că nu sunt amuzantă. Nu contest asta, pentru că “e un punct de vedere relativ blablabla”.

  Dar: am vreo obligaţie faţă de tine sau alţii să fiu amuzantă? Nu. Mă plăteşti tu să fiu amuzantă? Nu. Şi atunci wtf?

 3. SingurEu says:

  Vezi c-ai greşit mai sus (din nou): nu este impermeabil la argumente. Doar că muie nu este un argument după standardele mele. Poate după standardele blogului ăstuia.
  Vezi ce-l înrăieşte viaţa pe om?

 4. Lorena Lupu says:

  Văd ce-l prosteşte viaţa pe om.

  Contraargumentul, dragă neajutoratule, nu a fost muia, ci:

  SingurEu spune:
  august 3, 2010 la 12:16 pm (Editare)
  Cumva, laşi impresia că orice comentator a poposit aici să-ţi adreseze o cerere. Sau, în fine, comentatorii cu care n-ai glume vechi în program.
  Lorena Lupu spune:
  august 3, 2010 la 12:20 pm (Editare)
  Am glume vechi în program cu tine? Nu. Te tratez de parcă mi-ai adresa o cerere? Nu.

  Acum pe bune: Ţi-ai propus în mod onest şi ferm o banare pe ziua de azi? Nu e mai simplu să ceri, decât să sugerezi?

 5. Lorena Lupu says:

  SingurEu spune:
  august 3, 2010 la 12:26 pm (Editare)
  Dragă, nu polemizăm. Mi-am exprimat un punct de vedere. Nu poţi să spui că o impresie lăsată este greşită, pentru că, în definitiv, tu eşti cea care a lăsat-o. Şi ar fi simplist să spui că sunt prost (bat câmpii). Bănuiesc că ştii ce-nseamnă simplist.
  P.S. Nu, nu mi-am propus încă să te fut. Dacă mă sucesc, te anunţ în timp util.
  Lorena Lupu spune:
  august 3, 2010 la 12:34 pm (Editare)
  Aşa, tu ai exprimat un punct de vedere.
  Iar eu am adus un contraexemplu. Prin urmare, am demonstrat conform logicii elementare că punctul tău de vedere este greşit. (Vezi manualul de clasa a noua.)
  “Nu poţi să spui că o impresie lăsată este greşită, pentru că, în definitiv, tu eşti cea care a lăsat-o” ))))))))))) Asta e bună să candideze la “perla anului”.
  Şi dacă îţi pui creierul în funcţiune, vei deduce că “a bate câmpii” se referă la O AFIRMAŢIE (cea de mai sus) şi nu la PERSOANA TA ÎN GENERAL. Ergo: nu am spus că “eşti prost” (dacă credeam asta, o spuneam), ci ţi-am demonstrat logic că baţi câmpii cu ipoteza ta de mai sus).
  PS: Nu mă interesează dacă vrei să mă fuţi tu sau nu. Nu intri în aria mea de interese.
  SingurEu spune:
  august 3, 2010 la 12:46 pm (Editare)
  Impresia pe care tu o laşi (cel puţin mie) este cea pe am prezantat-o mai sus. Ăsta e punctul meu de vedere.
  El nu poate fi greşit, că nu se referă la un adevăr irefragabil. Nu e ca şi cum aş afirma că Axioma lui Euclid e într-un fel, iar ea ar fi în altul.
  Discuţia de-aici se referă o treabă relativă. M-am exprimat ampulea pentru că mai am nişte treabă pe-aici şi nu mi-am ales corect cuvintele. Ştiu, nu este o scuză!
  Apoi, câmpii se bat când eşti cu totul pe dinafară în legătură cu un subiect oarecum concret. Aici e vorba despre ceva mult prea general: impresia pe care mi-ai lăsat-o din răspunsurile date mai multor comentarii de-a lungul timpului.
  Dacă aş zice că eu cred cu tărie că eşti îngâmfată şi proastă (nu zic asta, evident), consideri că cea mai nimerită replică ar fi ,,Baţi câmpii”?

  Asta a fost discuţia care dovedeşte declaraţia ta de impermeabilitate la contraargumente, pe principiul: “E părerea mea!!!” Deci, tu ai zis că nu accepţi contraargumente, eu doar te-am citat. 😀

 6. SingurEu says:

  Cumva, laşi impresia că orice comentator a poposit aici să-ţi adreseze o cerere (MĂ REFER LA AERELE DE SUPERIORITATE, FIŢELE, AGRESIVITATEA ŞI MUIA PE CARE LE ÎMPARŢI UNEORI CAM PREA UŞOR; DACĂ PĂREREA MEA E UNICĂ ÎN ACEST SENS, ATUNCI MEA PULPA!). Sau, în fine, comentatorii cu care n-ai glume vechi în program (AICI TOCMAI LA FAPTUL CA NU AVEM GLUME ÎN PROGRAM MA REFEREAM).

  Eu cred că e dragoste curată ce-avem noi aici.

 7. Isa says:

  Cred ca le e teama sa nu para ca ai avut tu dreptate :))
  Cred ca SingurEl te vrea.

 8. Lorena Lupu says:

  prietene, afirmaţiile cu ORICE se contrazic prin contraexemplu (vezi acelaşi manual de logică la care le-am trimis anterior).

  Până acum, pe tine (DEŞI NU AVEAM GLUME VECHI ÎN PROGRAM) te-am tratat normal. Pentru că ai comentat normal. Deci, eşti contraexemplul care dinamitează cuantificatorul ORICE.

  Aere de superioritate nu am. Iar agresivitatea şi muia pe care le împart UNORA (deci nu ORICUI) sunt meritate de subiecţi cu vârf şi îndesat. Pentru că în general arăt (cu liniuţe, dacă e cazul) de ce e prost ăla care îmi dovedeşte că e prost.

  Nu, nu e dragoste curată, e cheful tău de a mă trolla azi şi iritarea mea din ce în ce mai mare.

  Isa: Atunci când nu am dreptate, tac draq din gură şi nu deschid discuţia. Ceea ce recomand călduros tuturor. 😀

 9. Isa says:

  chiar daca deschizi discutia, unii nu au bun simt, oricate argumente ai aduce. Daca nici dupa ce omul si-a facut cunoscuta nemultumirea, numele lui nu e adaugat la sursa…e ori lipsa de bun simt, ori incapatanarea de a arata ca s-a procedat bine si corect inca de la inceput. Altfel ce pizda ma-sii e atat de greu sa-l adauge? Oricare ar fi din astea doua, mi-e sila.

 10. Lorena Lupu says:

  pisi mic şi dulce, nu mie trebuie să-mi spui asta. eu ştiu. 😀

  du-te la marcşi pe blog şi spune-le lor.

 11. SingurEu says:

  Ştiu, măi, ca am trollat. Chiar eram curios dacă nimeresc locul. Se pare că n-a fost greu. Dacă te consolează cu ceva, să ştii că n-am făcut-o cu răutate :* .
  În altă ordine de idei, ceea ce am vrut eu să transmit iniţial este detaliat în mesajul anterior. Eu, comentator relativ nou, m-am simţit la fiecare comentariu că păşesc pe teritoriu minat. Mai ales că nu am obiceiul să las comentarii de genul ,,fuarte tare, frate!”…
  În fine! Pot să mai comentez, nu? De ospitatilate nu te mai întreb, că ştiu la ce să mă aştept.

 12. Isa says:

  Am fost.

 13. Isa says:

  Si ce?

 14. Lorena Lupu says:

  singureu: nu ai dat nici un com. de genul “fuarte tare, frate!” dar comentariile de genul “fuarte moale, frate” ţi-au fost tratate normal, când le-ai formulat normal.

  “În altă ordine de idei, ceea ce am vrut eu să transmit iniţial este detaliat în mesajul anterior.” Şi nu la “ce ai vrut tu să transmiţi iniţial” am tot răspuns eu până acum?

  “În fine! Pot să mai comentez, nu? De ospitatilate nu te mai întreb, că ştiu la ce să mă aştept.” Aici eu nu înţeleg. Îmi spui că-s fiţoasă, agresivă şi rea cu ORICE comentator, apoi mă întrebi la ce să te aştepţi. Sper că sesizezi o uşoară contradicţie.

  Prin urmare, te invit să îţi defineşti clar punctul de vedere: Sau sunt fiţoasă şi etc. cu ORICE comentator, (deci ştii la ce să te aştepţi) sau sunt fiţoasă şi etc. cu UNII comentatori (deci nu ştii la ce să te aştepţi). Desigur, asta ar presupune că îţi nuanţezi afirmaţia.

  Isa: Bun. 🙂

 15. SingurEu says:

  Eşti culmea!!!
  Dăăăă! Chiar există o breşă-n pula mea în toată dixcuţia asta şi-mi pare rău că n-am putut să facem în timp real schimbul de ironii potrivit. Dacă nu erai atât de ultradefensivă şi cu muia (pe care nu cu multă dantelărie mi-ai administrat-o), poate chiar reuşeam. Aşa a ieşit fix o pulă!
  Am scris ORICE, dar am nuanţat imediat după! Comentatorii noi. Uoffff! Greu.
  Fiţa asta la care mă refer eu, în plm, e o chestie care nu tre’ să se manifeste activ şi ostentativ împotriva cuiva. Este izul ăla de superioritate care se regăseşte în răspunsurile tale uneori.
  P.P.P.P.P.P.S. Nu te voi mai invita niciodată la Silva Neagră. (Cafeaua e pentru dubioşi jenibili.)

 16. Lorena Lupu says:

  Da, bă, tot eu sunt culmea!! Mă fuţi la icre cu tâmpenii de atâta timp, eu mă chinui să îţi demonstrez argumentat că nu ai dreptate, şi în final tot eu sunt culmea!!

  Prin asta mi-ai demonstrat încă o dată teoria: oamenii care vin cu mârlănia la ei merită “ban” şi muie. Nu explicaţii, nu justificări, nu pierdere de timp.

  Pa şi multă sănătate. Definitiv. Şi PPPPPPS: Stick that Black Silva up your ass.

 17. Isa says:

  Revin. Am fost, si ce? tot nu am inteles care-i motivul refuzului. Si nici nu cred ca-mi pasa, eram dar curioasa. Si chiar, Pulica ce mai face?

 18. Lorena Lupu says:

  singurtu: Când am spus că acest dialog s-a încheiat (după obrăznicia ta de a-mi hali nişte ore – 11.48 – 14.44, pe care nu mi le dă nimeni înapoi! – i really meant it.

  Marş la căcat, pe blogurile de luzări care mă mănâncă de cur indiferent de cum îi tratam înainte să-şi merite muile, şi înjură-mă cu ei! Aici ţi-ai încheiat traseul.

  Scuză-mă, Isa, dar mă enervează acest nene care are impresia că e calificat să-mi dea lecţii de conduită. Şi are impresia că nu am bani de Silva neagră, sau chiar de Guinness, dacă mi se face poftă. Pulică face bine.

 19. Isa says:

  spune-i ca-ti place beck`s lemon

 20. Proctologu' Durerii says:

  Cred ca SingurEu stia deja ca “nimic nu te scârbeşte mai tare decât indivizii (de orice sex), care par disperaţi după tine şi obsedaţi de ideea de a te fute”(sursa: blogul asta, AUTORUL: Lorena), si a vrut sa para ca el nu e disperat. Dar era. Si se vedea.
  Nu a fost de la inceput disperat, dar a devenit pe parcurs.
  De la poza cu tata i se tragea, pariez.

 21. Lorena Lupu says:

  proctologule: şi ştii care-i partea tristă? a început prin a comenta normal (fără lingăveli, fără obrăznicii) şi prin asta şi-a câştigat un anume respect din partea mea. chiar l-am tratat ca atare. de aceea am pierdut trei ore preţioase din timpul meu cu explicaţii.

  dar asta e! a ţinut neapărat să îmi dovedească faptul că nu îl merită, şi că e un cocalar demn de muie – a ajuns la lada de gunoi. Fiecare cu locul lui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: