Şase poze pe care POŢI să nu le faci vara asta

Când dai scroll pe Instagram vara, toate pozele oamenilor sunt de fapt una şi aceeaşi poză. Iar plictiseala mea atinge cote planetare.
Fii omul care îndrăzneşte să fie diferit. Priveşte-te într-o lumină nouă. Nu fi una cu turma. Şi evită următoarele ipostaze, pe care le-a abuzat şi dezabuzat toată lumea, până când au devenit mai expirate decât salamul de soia sau tatuajele pe Alex Velea.

Tu în costum de baie (femeie) / tu în chiloţi (bărbat)

Iar dacă le mai pui şi poză de profil, şi de câte ori îmi comentezi, îmi răsar în ochi o pereche de ţâţe sau de pepţi voinici cu muşchi pă ei, te mai miri că nu pot vorbi serios cu tine.
Iar ăsta e cazul când eşti fizic impecabil.
Când îţi mai şi atârnă diverse detalii anatomice de mături pe jos cu ele, serios: ia sfatul unei prietene. Nu fi Ion. Nu scoate vaca în târg s-o faci de râs.
Nuditatea lipsită de feeling şi de emoţia intimităţii e total medicală, ba chiar stânjenitoare. E de o mie de ori mai interesant pentru mine să visez la mai mult decât să îmi etalezi tot.

Botul de raţă.

Deşi nu mai e popular ca în 2017, botul de raţă încă se menţine solid pe poziţie. Iar eu niciodată nu i-am înţeles misterul şi vraja.
Înfrumuseţează cu ceva botul de raţă figura omului? Oh, god, no.
Îi dă alură şi stil? Au contraire.
Ce promovezi cu el? Cărui serviciu îi faci publicitate? Ce încerci să transmiţi spectatorului?
Iată temă de meditat, data viitoare când scoţi băţul de selfie şi automat îţi plonjează buzele într-un ţugui necruţător.

Tu în luminile apusului de soare

Vai, vai. Afrodita s-a născut din spuma mării, iar Mărioara din a soarelui. Uite ce bunăciune romantică şi intens sexuală sunt eu, cum n-ai văzut nici în genericul de la Tânăr şi neliniştit.
Bonus de artsy şi fartsy: când pe fundalul apusului de soare se proiectează silueta şi, desigur, ţâţe. Ce ne-am face fără ţâţe.

Tu sprijinind Turnul din Pisa, ţinând Arcul de Triumf în palmă sau dând o limbă în vârful conului pe care-l ţine Statuia Libertăţii.

S-a făcut. S-a dat. S-a dat de milioane de ori. E ok. Cine n-are poză ironică cu monument artistic la alegere nu e turist. Sărakule. De ke mai trăieşti.
Acum pe bune: mi se pare mai onestă o poză cu spaţii inedite dintr-un oraş decât una pe care deja am văzut-o pe conturile a 48965467896543367887434590 de alţii.

Tu în câmpul de rapiţă.

Eu înţeleg. Drumul pe autostrada Bucureşti – Constanţa e plin de câmpuri aurii de rapiţă, şi nu există să nu vrei să tragi şi tu o tăvăleală pseudoerotică prin ea, să bălească dârlăul căruia îi tremură mâna făcând poza şi ies 8 mişcate la 10 tentative.
Circula anul trecut gluma aia cu badea Ion: Nu te supăra, fă, nevastă, am ieşit şi io să plivesc rapiţa şi m-am trezit cu câmpul plin de muieri, care mai de care mai crăcită şi mai elongată.
OK. Zicem că am bifat toată lumea rapiţa. Mkay? Alt nutreţ s-o mai nimeri?

Selfie în oglinda din baie.

Cred că ăsta e cel mai obosit clişeu dintre toate. Când cauţi clişeu obosit pe dexonline, hop, îţi apare o poză cu cineva făcând selfie în oglinda din baie. Nu e nimic interesant în articolele tale sanitare, nici în faianţa pe care o stropeşti cu regularitate, de zici că-i grădină de zambile.

Şi bonus:

Limitează pozele cu ochelari de soare.

Frumuseţea chipului omenesc e dată de privire. Orice poză cu ochelari de soare e ca o oportunitate ratată.

Foto: Nadir Visuals.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger