Şi continuarea calmă a textului de ieri

Ăla care scrie, ăla care cântă, ăla care joacă nu-şi doresc să fie prieteni cu ăia care se uită, aşa cum nici nenea care-ţi vinde roşii nu-şi doreşte să te ia acasă: vrea să-ţi vândă roşiile, să-ţi ia banii pe ele şi să se ducă la nevastă şi copii sau la colecţia de filme porno, ce-o fi având el acasă.

Nu, nu ne dorim să ne batem pe burtă, să o ardem împreună, să ne povestim necazuri de familie şi să ne lăsăm cititorii / spectatorii să ne plictisească pe messenger cu toate bullshiturile lor adormitoare. Trist, dar adevărat. Vrem distanţă. Aşa cum pe ăla cu roşiile nu-l invadezi la el în seră, aşa nu vrem nici noi să ne invadezi. Faptul că tu ne găseşti interesanţi nu ne obligă pe noi la AAAAABSOLUT NIMIC. Şi nu pentru că suntem noi aroganţi, ci pentru că orice om care începe să aibă în fantezia lui o relaţie cu tine şi-ţi mai povesteşte periodic cum evoluează relaţia lui imaginară cu tine, FĂRĂ SĂ-L DERANJEZE CĂ TU NU PARTICIPI are ceva sinistru, de genul ăsta:

Acuma, ăla care cântă şi ăla joacă au un ghinion sinistru: le poţi invada spaţiul personal, poţi să le duci salată de boeuf, chec şi colivă, să insinuezi că eşti o gospodină genială şi să speri că într-o zi te ia de nevastă, fără să te prinzi că, după plecare, devii victima unui gang-bang de miştouri de la toată gaşca ăluia.

Dar ăla care scrie are un avantaj suplimentar: nu trebuie să se frece de neinteresanţi decât dacă ţine el neapărat să iasă în public. În rest, îşi poate zidi o tribună imaginară, virtuală, unde să dea one-woman-show de 24 / 7 / 12, fără a fi silit să suporte muianul antipatic al nimănui, dacă nu doreşte.

Deci, după cum ziceam pe facebook acum câteva zile: “Uneori, tăcerea este singura formă de politeţe pe care o pot oferi”. Dacă o postez în timp ce mă fuţi tu la icre cu plicticoşenii, traducerea e următoarea: “Taci în morţii mă-tii de neinteresantul morţilor mă-tii, nu mă obliga să-ţi livrez tradiţionala basculantă de pule!”

Din păcate, unii oameni nu descifrează semne subtile. Că dacă le-ar descifra, ar intra în categoria “oameni cu creier” – pe care, recunosc, îi tratez complet diferit.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Willbury says:

  Misto prestația lui Kim. As putea cumva s-o cunosc ? 🙂

 2. goodman says:

  ultimile tale 2 postari mia descurajat infranandumi elanul creator de ami aduce si io contributia umila la cultura, arta, cartile, poieziile, cantecele, tablourile, filmele, teatrele, statuile si cartile lumii. intr-un cuvant: la intelectualitatile mapamondului. ma oripilez de numai pot la scenariul ca io scriu o carte de sa zicem ~25 de lei si porma sa ma trezesc inundat de bikinei si tzatze mari de fete ce miau cumparat cartea si care ele considera ca io sunt obligat sa le fut. si io no sa vreau si ele sa ma hartuiasca si io sa chem politia si ele sa nu ma lase in pace…..brrrrrrrrr !!!!!

 3. nedormitul says:

  domnişoara lorena, dacă se dovedeşte că goodman este paler, mă pot folosi de lopată?

 4. geany says:

  pentru domnul gheara, protectorul muzei muzicei, cel mai fin ascultator!

 5. ItsyBitsy says:

  Am venit să latru şi eu ca javra proastă şi nemuită. Rog doritorii să trimită muia de rigoare la nicolasss@rocketmail.com.

 6. Beldescovici says:

  Buna ,

  Eu sunt nou aici..

  Vroiam sa-ti spun ca ai doua probleme cu o singura rezolvare in printzip:

  1. o gramada de masculi ce-ti adulmeca miresmele feminine si din aceasta cauza nu prea mai gandesc( judacand pozitiv si anume ca ar avea cu ce unii dintre ei).Aici e si vina ta ptr ca le dai posibilitatea sa viseze..

  2. o mica gasculitza de cocalari care stiind ca nu prea au sanse,se apuca de asa numita bascalie (vezi manelele de mai sus) ce le creaza falsa impresie ca sunt “on board” . Nu prea au priceput ei textul tau dar stiu ei asa feeling-ul celor discutate.

  Solutia ar fi tacerea.Pulimea macane ce macane si se linisteste.

  Toate cele buna va doresc,

  M.

 7. neax says:

  Mary Jane aia e bugetară? Că văd că şi ea are niscai roşii pe tarabă, ca nenea ăla de nu vrea să te ia acasă.

 8. creca says:

  buna, beldescovici.
  ai dreptate, toata lumea sta sa futa.

 9. Beldescovici says:

  Nu mai vorbesc cu voi.Sunteti pe etnobotanice.

 10. goodman says:

  @creca

  nu stiu de ce, da’ io simt intuitiv ca esti genu’ motherfucker ce fute pe mama lui @Beldescovici. sa-ti fie de bine !

 11. goodman says:

  in alta ordine de idei, io zic ca-i cazul sa ne organizam un pic si sa stabilim care ce cum unde cine si pe cine vrea sa futa p’aicishea: baieti la baieti, fete la fete, baieti la fete, fete la baieti, capitalisti la comunisti, comunisti la mortii mamelor lor (noroc Bogdane !), io pe toata lumea, voi toti sa mi-o sugeti. cu subcapitolele: abused(2218)adorable (799)african (814)aged (1563)alien (363)all holes (2378)amateur (329831)american (2677)anal (286214)anal creampie (1411)anal fisting (1072)anal toying (522)anime (5617)anus (636)arabian (2312)army (612)asian (163998)asian schoolgirl (437)asianteen (2718)ass (166862)ass-to-mouth (816)assfingering (410)assfucking (14403)asshole (5988)asslick (2449)audition (1821)…..vampire(268)vibrator (3251)vintage (54919)vip room (887)virgin (2178)vixen (748)voyeur (12427)wife (23910)wild (10611)workout (1375)worship (1524)wrapped bondage (376)wrestling (1005)xmas (1966)young (33497)18 year old (3084)9 year old (510)3d (615)3some (21065)4some (2042)69 (2047)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: