Sunt nevasta cuiva

Ieri trolam eu calm pe site-ul kamikazeonline (aici) când vine un retard şi începe să se zborşească brusc la mine că ştie el cum mi-a dispărut bărbatul. Îl întreb ce bărbat, cum îl cheamă pe cetăţean să aflu şi eu, ăla evită răspunsul şi continuă să bată câmpii injurios, obligându-mă la futere redundantă şi apăsată de mamă, datini şi neam, până când s-a milostivit un admin şi a făcut curat taman când îi explicam cum stilul lui (al retardului) are o singură justificare logică, şi anume sifilisul congenital.

 

Azi, umblam io pe la nişte firme să-mi recuperez banii pe diverse lucrări. Mergeam pe o străduţă îngustă, mărginită de copaci seculari, exact ca-ntr-o compunere de clasa a IV-a cu titlul “Cum mi-am petrecut vacanţa”. Adia un vântuleţ, să nu uit. Şi îmi ies în cale doi pensionari (un el şi o dumneaei). Deodată, încep să mă privească penetrant, sfredelitor chiar; iar el se apleacă la urechea ei şi-i şopteşte, suficient de tare să aud şi eu:

-Asta-i nevasta lu’…

Baba dă din cap, fără să-şi  ia ochii de la mine.

-O ştiu după ochi, continuă moşu’.

Şi continuă amândoi să mă fixeze, până dispar în zare.

———

Ştiu-ştiu, ăla era troll oligofren, iar ăştia, doi boşorogi confuzaţi. No connection whatsoever. Dar eu aş putea scrie acum un roman absurd pe tema asta. Una nevinovată, pe care brusc un oraş întreg o suspectează / acuză / ţine în apropouri vizavi de o căsătorie misterioasă. Treptat, află şi ea despre ce este vorba – iar adevărul o face să se cutremure.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Kalitara says:

  Ador chestia cu” Dacă nu mişcă, îi dau un ghiont. ” 🙂

 2. Lorena Lupu says:

  da. aşa se termină.

 3. Scrie-l, Lorena! Dacă îl faci interactiv, mă bag şi eu!

 4. laland says:

  Crista, nu mai e pentru nimeni un secret ca ai vrea sa fii nevasta unor dame si-atunci ar fi mai util sa te propui drept nevasta de Lorena, decat sa te bagi si tu .

  • Lorena Lupu says:

   băi, am o veste bună: momentan e party de muişti la mine-n spam. ai două opţiuni: te potoleşti din trolat şi rămâi aici sau insişti cu de-astea şi te alături la supt pula pe acolo.

   • goodman says:

    aha, deci d’aia n’a mai aparut bogdan. io credeam c-o pandeste pe ruda aia a lui scapatata la cotitura…cand colo, bogdan in spam cu conhobbystii lui…tztztztz.

    • Lorena Lupu says:

     ba nu, bogdan nu e-n spam. cred că te-a tras pe sfuară: a murit mătuşa Tamara şi acum fute negrese de unul singur, a uitat de tine.

    • goodman says:

     buna asta cu “fute negrese de unul singur”. e greu spre imposibil sa futi o negresa intr-o camera intunecata, mai ales daca negresa nu-i acolo.

 5. laland says:

  nu e catusi de putin trolaj. Pictura ei (admirabila, de altfel) nu ti-a spus nimic?

  • Lorena Lupu says:

   nu stau să pierd vremea interpretând căcaturi de-astea despre oameni, ca ţaţele lipsite de ocupaţie.

   dacă am de făcut interviu cu cineva, da, îl întreb chestii de genul, dar nu din curiozitatea mea personală, ci tot pentru ţaţele lipsite de ocupaţie. mie mi-e mega indiferent ce fut sau ce ar fute oamenii, iar câtă vreme eşti la mine-n bătătură, îţi recomand călduros să-ţi ţii raporturile sexuale cu grija pentru tine.

 6. laland says:

  inca un lacat pe dulap

 7. dadatroll says:

  Hai ca romanu asta la scris deja unu Kaka ala dela Real Madrid.

 8. Matei says:

  stiam…era vorba de mine….

 9. bogdan says:

  Dragă Goodmane, încă nu am ajuns la faza cu negresele la care face referire Lorena (deși nu neg că aș dori asta, mi-a ghicit unul dintre gândurile ascunse). Ieri am avut încă o tentativă de omucidere asupra mătușicii, i-am pus sticlă pisată în chiseaua cu dulceață. Rezultatul, goodmane, a fost acela că mătușa a început să le zâmbească provocator băieților tineri, pe stradă, și să întoarcă capul după ei, holbându-se la fundurile lor.
  Să nu disperăm, la cei 85 de ani ai ei, nu poate să o mai ducă mult. Concluzie este că Arhipelagul Caraibe se
  apropie. Nu te-am uitat.

 10. bogdan says:

  Lorena, poate că e un semn că vorbesc atâtea persoane de căsnicia ta. Nu aduce anul ce aduce ceasul. Cred că ai fi o mireasă superbă.

  Vin și eu la nuntă, dacă e să fie. Mă împrumut la mătușa Tamara pentru banii de dar.

 11. Și? Ți-ai recuperat banii de la firmele alea?

 12. bogdan says:

  Pot să-ți fiu naș.

 13. Nea says:

  Dacă moşii ăia erau vizionari? Probabil că există deja născut un gagiu a cărei nevastă vei deveni. Şi poate că ăia îl ştiau.
  Era un semn

 14. batman says:

  sa-i aduci p-astia la nunta si sa le dedici melodia alora din spam

 15. Lotus says:

  în spatele unor simple coincidenţe se ascund de multe ori lucruri nepătrunse de mintea tinerelor soţii…

  iar dacă acum mai ai îndoieli, când soţul o să-ţi bată la uşă, deja o să ai certitudinea faptului că dacă 10 oameni spun un lucru, înseamnă că ei au dreptate şi tu te înşeli. asta înseamnă până la urmă democraţia.

 16. bogdan says:

  Deci, marea majoritate susţine faptul că Lorena urmează să se mărite. După cum spuneam, o să fie o mireasă frumoasă. Şi o soţie care nu o să gătească şi nu o să spele hainele bărbatului. Acuma, nu poţi să le ai pe toate. Iubire să fie însă.

 17. nedormitul says:

  după cum menţionam şi pe blogul meu, este bine dar este şi rău ca lumea să te ştie căsătorită. aşa cum spunea marele filosof kirkegaard într-o intervenţie pe blogul meu (pe care am şi transformat-o într-o postare), familia este celula de bază a societăţii, citînd o vorbă din bătrîni.
  sigur, vor exista o serie de voci pro şi contra căsătorie şi, totodată, vei fi comentată. dacă nu eşti căsătorită, de ce nu eşti căsătorită (eşti lesbiană, apropo?) probabil femei în vîrstă tradiţionaliste şi cu broboadă pe cap, dar şi persoane care vor comenta că dacă eşti căsătorită, de ce nu eşti cu soţul şi mai mult ca sigur, cum spuneam pe blogul meu, cineva ţi-a spart casa (tot voci tradiţionaliste, dar în alt gen).
  cel mai bine e, în opinia mea, să fii o văduvă bogată, însă toţi bărbaţii buni, adică bogaţi, au murit deja, cîţiva chiar la mine pe blog.

 18. Mister Doooh says:

  Daca nu a cuiva, macar a altuia. Important e sa fii.
  Se risca careva?

 19. Mister Doooh says:

  Gen. Clar. De aia nu se risca nimeni.

 20. bogdan says:

  Eu nu am cum să mă risc. Eu nu-i pot fi decât naș.

  • goodman says:

   ai pomenit a 2-a oara cuv. “naș”. gandesc ca educatia performanta a anilor ’70 ti-a bagat in cap ca nasu’ vede fofoloanca finei decat o data.
   tovarasii educatori si-au batut joc de tine.

 21. catwoman says:

  Mie mi s-a intamplat faza cu telefonul si acuzatiile “Nenorocito, e barbatul meu!”. Mi-a trebuit mult s-o conving pe doamna ca nu doresc sa fiu nevasta domnului:))

 22. sebi says:

  ce????ai tras un vantuletz?

 23. bogdan says:

  @goodman

  Eu aș fi un naș corect. Nu aș face d-astea de care zici.

 24. chiartrebuiesadaunume says:

  e misto de tot asta cu ,,e nevasta lu.,,…si pt ca absurdul sa fie perfect, ar fi amuzant sa descoperi chiar tu intr-o zi ca esti nevasta cuiva, dar sa nu mai stii cui anume…

 25. rock says:

  eee si care ar fi provocarea…ice sa va treziti…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: