Ţaţe bârfind. Peisaj bucolic

Ori de câte ori se menţionează numele meu pe undeva, se adună tradiţionalul sobor de ţaţe (Cosmin Dragomir, Andrei Ruse – şi, spre profunda mea durere, remarc o absenţă – Gelu Vlaşin, de unde deduc că mi-am pierdut sex-appealul, sau poate Vlaşin şi-a găsit în sfârşit o îndeletnicire cu rost) la bălăcărit.

Foarte amuzant, zic. Mai ales că niciuna dintre ţaţe nu a citit vreodată vreun pasaj din cărţile mele. Sau vreun reportaj, interviu, recenzie, sau chiar advertorial semnat de mine în Playboy, în Maxim, în FemeiaPunct, în Flacăra sau oriunde altundeva. Nici unul dintre ei nu realizează că a-ţi menţine un job la o revistă, în această perioadă cunoscută în istorie drept “căderea liberă în gol a presei” presupune să ai ceva mai mult decât un pix.

Bine, nu mă frapează bârfa ţaţelor în sine – mă frapează doar faptul că, de atâta amar de vreme, ţaţele încă nu au găsit altă temă de bârfă. Mă frapează, dar mă şi încântă. Înseamnă că ştiu să stârnesc obsesii puternice şi de durată. Vorba cântecului:

PS: Aceasta este o postare dedicată celorlalte ţaţe de ambe sexe care îmi parazitează blogul, ţaţe anonime şi contrafăcute ca marfa chinezească. Uite, gagici, prilejul să vă adunaţi la un loc cu alte precupeţe şi să faceţi afirmaţii juste şi la obiect despre ce nu cunoaşteţi.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. inebunilupu` says:

  Proza ei daca se poate numi asa ….compunere de clasa8

 2. Lorena Lupu says:

  N-ai înţeles.

  Stai să ţi-o explic mai pe înţelesul tău: Pagina de ţăţeală şi bălăcăreală fără fundament nu e aici, ci acolo. Te trimisesem la surorile tale ţaţe.

 3. valer says:

  Pe unul l-am identificat, era ceva cu tratamentul comentariilor pe un site la care colaborai.

  Dar cu ceilalţi cum te-ai încontrat?

  off-topic
  Ştiu că doar traduci şi nu ai legătură cu partea organizatorică la editura trei, dar de ce naiba o carte face o săptămână, două pe drum p
  nă ajunge în provincie? Paştele blajinilor.

 4. Lorena Lupu says:

  nu, nu colaboram. îi scriam gratuit articole. asta se numeşte pomană, nu colaborare.

  şi, după ce i-am făcut pomană, înţelege să îmi mulţumească ponegrindu-mă unde apucă. mi se pare corect: fă-i unui român un bine şi ăla te va înjura toată viaţa.

  şi, da, la Trei doar traduc. Trec o dată la trei luni să mai semnez un contract. E long-distance love.

 5. al harumi says:

  baga-ti pixu’ si da-i la pierderi.

 6. Lorena Lupu says:

  care dintre pixuri? am mai multe.

 7. Raluca Hippie says:

  De adormită ce sunt, eu citeam “sobor de țâțe”. Și in conscenință eram foarte surprinsă că după aia enumeri tipi.

 8. Geo says:

  Dragostea-i de muuulte feluri…
  Rămâi tare-n… pixuri!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: