Titus Muntean rulzzz

I-am luat un interviu haios şi stropit cu vin alb, în decursul căruia mi se futu reportofonul. (De fapt, reportofonul s-a fost futut la Cluj, la TIFF, unde i s-a rupt clapeta, şi s-a fost dres amatoriceşte cu scotch. De la căldură, scotch-ul s-a fost cedat).

Titus Muntean a scos telefonul mobil şi am reluat interviul de la zero. Şi l-am înregistrat pe mobilul regizorelui. Apoi a trecut o zi.

A doua zi, pe când mă pregăteam să-l sun pe Titus Muntean, să îi reamintesc să îmi trimită interviul nostru pe mail, m-a sunat el. Să îmi relateze că şi-a pierdut cablul de date al Erickson-ului, şi că singura soluţie e un laptop cu bluetooth. Eu mă îndreptam spre Bookfest… i-am promis să îl sun la întoarcere.
La întoarcere , era deja f’o 8, iar eu eram intens alcoolizată de la întâlniri cu scriitori, scriitoare şi editori – a rămas să ne revedem luni seara. Acum.

Acum, sunt on set. Toată echipa de filmare a colaborat la transferul cu succes al interviului de pe Erickson pe laptop. Apoi am stat să căutăm ceva care să “citească” .amr. VLC nu citeşte “amr”.

UPDATE: Am reuşit să convertim .amr în mp3.

UPDATE2: Mergeeee! Ce mişto e la filmare. 😀

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. E de văzut varianta finită… 😀

  Off-topic: Dă-mi o idee de o piscină curată în Bucureşti..

 2. Allan Clar says:

  Totul e frumos cand se termina asa!

 3. valer says:

  off-topic

  Nu eşti singura care a flămânzit la Cluj şi a tânjit după capitală – Alex Leo Şerban era necăjit că nu găsea restaurant deschis în centru după miezul nopţii …

 4. Ei, vezi, asta mă irită: de câte ori afirm eu o chestie, se găsesc o mie de internaci să mă contrazică ofuscaţi, dar pe ALŞ îl cred toţi.

 5. xxl says:

  In urma unei nasteri atat de grele, cred ca a iesit un interviu reusit. Cum ai de gand sa-l botezi? Si, ai grija, nu te mai inhaita cu indivizi din astia futaciosi precum reportofonu’ 😀

 6. Încă mă gândesc la un nume. Iar indivizii futăcioşi nu îmi displac. 😀

 7. Allan Clar says:

  Ce ma amuza raspunsurile Lorenei!

  Sincer.

 8. xxlweblog says:

  Da mai, da unii e periculosi, precum reportofonu’, care se poate “reproduce” la nesfarsit. Mai stii, poate ies copii balbaiti 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger