PDA

Aka public display of affection. Nu am nici o problemă cu asta. Îmi plac îndrăgostiţii care se pupă pe străzi, pe trotuare, pe zebră, pe statui, pe garduri, pe creneluri, pe fântâni arteziene – ba şi eu mă pup pe străzi-trotuare-zebră-etc de câte ori ajung la temperatura de fierbere. Nu văd nimic rău în asta. Pasiunea e cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui om – o zic fără urmă de ironie. Când te excită cineva atât de tare încât să simţi că vrei să-l devorezi pe loc, nu ai de ce să eziţi – viaţa e prea scurtă to get a room. 🙂

În schimb, nu sînt de acord cu promotional PDA. Gen: hai să ne lingem în public, să atragem atenţia trecătorilor. Hai să ne futem în public doar pentru a fi introduşi în seamă. Hai să ne băgăm vibratoare în public pentru a trezi curiozitatea altora. Singurul receptor al PDA ar trebui să fie omul cu care te. În clipa în care PDA devine show, începem să avem o problemă.

O problemă şi mai mare începem să avem când PDA e folosit ca mijloc de prostituţie în media. Iar problema prezintă umflături aproape maligne când prostituţia e făcută de oameni pe care i-ai respectat. Dacă o vezi pe Sexy Nu-ştiu-Care crăcită pe undeva, nu te miri. E în personaj. Dar când vezi aşa ceva, te cutremuri. Te cutremuri pentru că

a) îţi dai seama cât de uşor poţi decădea
b) îţi dai seama că nu poţi băga mâna în foc pentru mintea nimănui
c) îţi dai seama cât de uşor îşi pierd oamenii simţul estetic, mai ales când vine vorba de ei înşişi.
d) îţi dai seama cât de cretini părem noi, publicul, în ochii unor oameni care ne servesc aşa ceva.

Un actor inteligent ştie să îşi facă o intrare de neuitat, zice un mit teatral. Completare: un actor şi mai inteligent ştie când e vremea cortinei finale. De ce să mai ridici un fald, să-ţi arăţi penisul spectatorilor care se îndreaptă fascinaţi spre ieşire? Cât de sărac să fii, încât să recurgi la un asemenea gest disperat?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. lolablau says:

  nebuna periculoasa esti tu. sper sa vada admiratorii tai ce faci. si sa dai link spre comentariul meu care e nevinovat in comparatie cu ce faci tu, vaca imputita si psihopata. am plecat.abia astept sa-ti pocesc mutra aia oribila si cu gura mare:)sa visezi urat.

 2. Lorena Lupu says:

  da, toate comentariile tale sunt nevinovate. 😀 😀

  Domnule ALŞ, aceasta e protejata dvs.?

 3. thecreatrix says:

  vorba lui flori: “hien-o”

  🙂

 4. lolablau says:

  fai, dar tot nu faci impresie buna cu emailul ala spanzurat la vedere. adica esti o tradatoare, o turnatoare fara replica. eu pe toate blogurile am comentat de darie si aia a lui’pro’ daca nu erau batrani nu-i radea nimeni. si tocmai de la tine sa vina critica asta. pai asta era un subiect de carte pt tine, prapadit-o, le luai un interviu…era pe calapodu’ tau. nici macar nu enervezi cu cenzura asta si cu afisarea fara acordul proprietarului de date personale. dar arata ce caracter urat ai. tare urat. ce mai stii sa faci?:)

 5. lolablau says:

  oricum, ma interesez azi, daca poti fi pedepsita:legal, moral, fizic, si la buzunarele-ti paupere.stai aproape.

 6. Lorena Lupu says:

  serios? interesează-te şi de pedeapsa pentru hărţuire, calomnie şi ameninţări la integritatea fizică.

  nu de alta, dar e aberant să ţii predici ref. la moralitate când tu ai venit – şi ai declarat pe celelalte bloage asta – cu scopul de a hărţui şi de a jigni. mai citeşte puţin drept.

 7. lolablau says:

  fai fata,aberezi. eu te-am avertizat, te-am rugat. daca adresa mea de acolo n-a disparut, asta inseamna ca vei suporta consecintele. daca ai fi sters-o mi-as fi cerut scuze si conflictul s-ar fi apalanta. te-ai sfatuit o zi intreaga ca sa vii cu minciunicile astea? credeam ca esti mai citita.ce-ai facut TU e ilegal, si hai sa raspundem fiecare pt. faptele sale. dovada ta e aci. amenintari pe net? o, sunt egal cu zero. dar tu ai comis deja o infractiune. tu stii drept cat stiu iaia de la playboy cum sa iubesti o femeie. nu, nu s-o futi ca numai la asta te gandesti. ai timp sa meditezi pana maine, ultimatum, dar poti lasa asa, esti capoasa. eu ma pregatesc, sa stii. daca pana maine nu dispare aia, vei vedea ce si cum.te-am si rugat, ti-am promis si scuze, daca stergi, daca nu, hai sa vedem. poate esti o amarata de masochista, ai mutra.auzi, fa , pizda batarna( eu glumesc si tu te oftici) vrei sa-ti pun adresa si nr de telef pe blogul meu? maine voi face asta. sa vedem daca tot asa de vioaie esti. te pupici.fara ranchiuna.

 8. Lorena Lupu says:

  da? ameninţările şi calomnia pe net sunt 0?

  După tot acest şir de mârlănii, tot tu ai gura mare?

  OK, să vedem. Publică-mi adresa şi numărul de telefon la tine pe blog. 😀

 9. Proctologu' Durerii says:

  Din albumul “Regurgitatio spontanum” al reputatei pedichiuriste Cristina Mares, parerea mea ca merita extras pe single hit-ul logicii: “nicio problema, eu pe mess nu stau deloc, am mai multe iduri”

 10. Lorena Lupu says:

  Dacă urmăreşti tot demersul, găseşti o tonă de de-astea. Dacă s-ar fi rezumat la cinci perle pe zi, ar fi fost doar amuzantă şi n-aş fi banat-o. Dar nu aveam cum să fac faţă robinetului de spam.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: