Trocuri şi troace

Primesc eu azi un anunţ de casting: cică Oana Turcu vrea hostess mâine la târg, la Romexpo, la standul Ardes. Ducând probabil lipsă cruntă de bani, nevasta celui mai pofticios devorator de căcat al trustului lui Voiculescu oferă plată în produse cosmetice. Jur că înţeleg calicenia, când nici tu n-ai. Dar eu, când nu am bani, nu chem femeie să-mi facă curat în casă, ci îmi fac singură, nu încerc să o plătesc cu răbdări prăjite, if you get my point. Prin urmare, le sfătuiesc pe eventualele catindate la acest casting să verifice totuşi data de expirare de pe eticheta “răsplăţii”.

Şi una cu bărba-su care, de când se crede vedetă, a devenit de o vulgaritate şi mai scabroasă decât înainte: aflasem într-o seară că îl are invitat pe Mihai Mărgineanu, care mi-a dat un interviu haios pentru Playboy acum câteva luni, şi de atunci îl urmăresc pe unde apare.

Ideea de emisiune cu Mărgineanu a tatălui scatofagilor era să înşire fotomodelele în vogă ale momentului, de la Drăguşanu la Pistol, să facă comentarii vomitiv de vulgare şi să încerce să-l corupă şi pe Mărgineanu la acelaşi sport. Spre bucuria mea, Mihăiţă a refuzat să-i facă jocul, spunând despre fetele respective numai chestii decente şi foarte decente.

Slinosul: “Da, înţeleg, ai tu o slăbiciune pentru… OK, trecem la următoarea. Daniela Crudu!”
Mărgi: “Daniela Crudu este o persoană vioaie, tonică, are genul de energie de care oamenii au nevoie la acea oră a dimineţii!” Brancu bosumflat: “Da, şi pe asta o cam placi! Trecem la Nuşcare!”
Mărgi: “Cu Nuşcare am colaborat pt. nu’ş ce eveniment şi şi-a făcut excelent treaba.”
Brancu: “Hăhăhă, ai colaborat. (“colaborat” rostit pe un ton de parcă ar fi zis “făcut sex oral şi anal în acelaşi timp, cu o pulă ramificată”) Deah, ai tu o afecţiune. Trecem la…”
N-avea, bă, greţosule, nici o afecţiune, pur şi simplu refuza să se dâmboviţească şi să se cocălărească alături de tine!

Mărgineanu, iu rul!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. thecreatrix says:

    şi eu aş fi făcut exact ca mărgineanu.

  2. Lorena Lupu says:

    aşa, toţi am fi făcut exact la fel. dar el A FĂCUT-O. 🙂

  3. coramica says:

    Mie tipul mi-a placut la inceput, apoi cand am vazut ca vorbeste numai pt ca nu are ce face, mi-am schimbat parerea. El ca el, dar când o bagă în faţă pe muiere-sa aia insipidă şi fără talent, îmi vine să îl împuşc. Noroc cu telecomanda, că schimb canalul.Şi nevastă-sa, după ce a murit Mădălina Manole s-a găsit sa spună că de ce făcea barbatul Mădălinei cumpărături după ce ea a murit sau cam aşa ceva. De-aia ca să se mire familia Brancu, na!

  4. Memory Sick says:

    nuuuuu!!…
    mi-ai stricat ziua. de fapt eu mi-am stricat-o. tu doar mi-ai dat brânciul de la capătul scărilor…
    m-a pus dracu să o gugălesc pe tanti Oana asta şi am dat peste blogul ei… ei bine, aşa mui siropoase şi beşini de nici măcar 2 lei n-am mai citit cred că din cretacic… mă duc la o bere să-mi revin, fut-o Stalin..

  5. danboeriu says:

    fie-mi cu iertare, da’ who the fuck is oana turcu?! nevasta cuiva? şi ăla cine e?!

  6. Lorena Lupu says:

    unii irelevanţi, dar enervanţi.

  7. o says:

    dupa capul lui brancu toate femeile sunt tarfe, mai putin a lui. Ce as mai rade dk ar prinde-o cu unu in pat, sa vad atunci ce zice…cat despre ardes, cum sa cumpar asa ceva in conditiile in care alifiile alea n-au efect nici macar pe ea? Nu m-as da cu asa ceva nici la p…..

  8. Roxana says:

    Cu scarba imensa am rasfoit si eu blogul acestei doamne.
    Dintr-un post al sau, am aflat cu uimire ca este ceva “Doctor in Istorie “. O fi dupa modelul Elena Ceausescu?

  9. coramica says:

    Cine e doctor in istorie? Madam Turcu?

  10. Lorena Lupu says:

    nu, mama lui ştefan cel mare.

  11. coramica says:

    Bine tu, nu stiam. Azi sunt facultati unde se dau prea usor doctoratele si tot, de altfel. De aceea ne trezim cu tot felul de semidocti

  12. blo says:

    oh, asta nu e aia care a facut poze stand pe buda? parca ea era. in fine, am vazut la un moment dat, fotografii cu noul cuibusor de la mare al familiei, iar in poze in afara de faptul ca era imbracata ingrozitor, gen dansatoare la bara in localuri pentru tir-isti, se mai vedea si ca e urata si grasa. si dupa ipostaze, clar: si proasta.
    cah!

  1. September 23, 2010

    […] Original post: Trocuri şi troace […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading