Un mare “nu” unei pizde proaste

Nu, nu m-am transformat în răspuns automat la idioţenii pe net, dar sunt o fire colerică şi n-am ce face: când citesc o imbecilitate, simt nevoia să scriu despre ea.

De data asta, am citit pe Catchy o tâmpenie. OK, pleonastic. Când nu-ţi plăteşti colaboratorii, nu poţi pretinde să-ţi livreze comori ale intelectului.

Dar de data asta, Catchy a reuşit o tâmpenie ceva mai imbecilă decât restul tâmpeniilor. Despre cum o vită abjectă cu vagin (da, există şi din astea) dă pe loc papucii unui bărbat, dacă acesta are animal de companie.

Pentru că animalul de companie e mereu pe locul 1, înaintea ei şi pentru că o mârâie când nu e stăpânul acasă.

Pe mine mă ştiţi: susţin până la sânge dreptul femeilor la viaţă, educaţie şi căutarea fericirii. La salariu egal pentru muncă egală. M-am certat cu mii de gherţoi (şi mi-aţi văzut lista de block, “mii” nu e o exagerare), pentru că aveau pretenţia să trimită femeia la cratiţă, nu pe baza calităţilor individuale, ci pe baza deţinerii de vagin. Un detaliu anatomic pe care nu ţi l-ai ales şi de care ai dreptul să faci abstracţie, dacă vrei să-ţi bazezi succesul pe muncă, talent şi competenţă, care-s unisex, slavă domnului.

Am încasat injurii de la mii de gunoaie cu penis când am scris despre violenţa domestică, pentru că, vezi doamne, nu exista încă un tribunal care să fi decis violenţa agresorului. Pasămite, când un mascul te face curvă, tot ce-i trebuie e acces la net, când îl faci tu pe el mizerie agresivă, îţi trebuie certificat medico-legal, fotografii alb-negru şi color, raport al poliţiei, verdict de la tribunal şi eventual şi o tăbliţă de lut de la Dumnezeu să ateste că gunoiul e cu adevărat un gunoi.

Acestea fiind precizate, nu pot să trec indiferentă nici când o muiere bubuie de proastă şi are pretenţii aberante. Aşa cum m-ar indigna un articol “De ce să nu te combini cu o femeie care are câine, pisică, porcuşor de Guinea sau urangutan” şi aş scrie despre autorul lui că e un jeg manipulator şi că ar trebui exportat în deşert, să ferim omenirea de el.

În primul rând: cum pula calului să concurezi, tu, fiinţă umană, cu câinele? De ce se presupune că trebuie să fie o competiţie? De ce trebuie să existe un singur loc 1 în atenţia celuilalt, pentru care să te iei la trântă voinicească cu absolut tot ce-l înconjoară?

Dacă gândeşti aşa o relaţie, nici nu e de mirare că bărbatul ăla (sau femeia aia, sau extraterestrul ăla) se scârbeşte de tine ca de şaorma cu de toate şi începe să fugă mâncând pământul.

Un om care nu e doar un morman dezgustător de egocentrism şi băşini infecte ar considera animăluţul ca pe un membru de familie, un liant în relaţie, ceva mic şi pufos cu care poţi face plimbări împreună (dacă e câine) sau cuddling la Netflix sau HBO Go (dacă e pisică).

Ambele animăluţe sunt factori de amuzament în comun, joacă, glume şi veselie. Dacă te duce mintea. Dacă te duce sufletul. Dacă nu eşti un căcat egoist şi competitiv, ci o persoană capabilă să se ataşeze.

Te mârâie câinele când pleacă stăpânul?

Normal că o face.

Câinii, ca şi pisicile, sunt excelenţi cititori de caractere. Câinele ăla te mârâie pentru că vede exact ce lipitoare şantajistă eşti şi vrea să-şi ferească stăpânul iubit de panarama interminabilă şi dezgustătoare care va fi viaţa lui alături de tine.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. jademan says:

  Un cățeluș micuș – micuț e folosit de toată lumea – drăguș și pufulos: Saint-Bernard.

  Mâțele sunt toate la fel, n-ai ce-alege! 😁

 2. jademan says:

  Da’ nici nu trebuie!! E chiar recomandat să nu!!! 🙂

 3. C says:

  Animalele sunt net superioare oamenilor, cel putin sufleteste / la nivel afectiv. Mie mi-a zis mai demult una ca daca ar fi cu mine si as supara-o, m-ar da afara pe usa, cu pisici cu tot (am mai multe). Pana sa ma dea ea afara, i-am aratat eu din start directia “usii” pe care, de altfel, nici n-a intrat vreodata, spre norocul meu. Oamenii care nu iubesc si protejeaza animalele sunt de evitat. Din toate pdv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: