Încă un bloagăr demonstrează că logica e grea şi periodic doare

Zilele trecute, un prieten a sharuit un articol de pe cetin.ro, articol cu care am fost de acord. Dar, cum se întâmplă mereu când ajungi pe un blog, dai click şi pe alte linkuri şi unele te scot grav din sărite.

Grav.

De exemplu, minunăţia asta: “Încă o actriţă demonstrează că actorii sunt de fapt nişte păpuşi stupide”.

Link.

Deci, actorii, da? Actorii în general. Actorii ca grup omogen.

Te întrebi ce i-au făcut lui cetin.ro actorii ca grup omogen. I-au futut mama pe bonuri de masă sau au refuzat s-o fută şi au lăsat-o cu buza, ăhm, umflată?

Întrebarea e retorică pentru că guess what, nu există “actorii ca grup omogen”. Există actori celibatari convinşi ca mine, actori tătici ideali precum colegul meu Bogdan Talaşman, actori bătuţi în cap ca… ei, bine, nu dau nume că n-am chef de zbierete pe blog. actori de o cultură generală impresionantă, ca Jodie Foster, actori generoşi, actori meschini, actori buni, actori proşti, actori care, pe lângă, sunt business men şi women de succes, şi actori care nu reuşesc să trăiască din 5000 de euro pe lună.

Şi mulţi dintre ei contribuie cu sume relativ mari la bugetul statului.

Să tratezi un actor ca pe un cetăţean de rang secund doar prin prisma meseriei e dovada clară că eşti imbecil. Să-i pui pe toţi în acelaşi cârd pentru că o vită oarecare, care, pe lângă faptul că era proastă de bubuia, s-a nimerit să aibă o diplomă pe care scrie că e actriţă, e dovada clară că băuni de imbecil.

Dar să intrăm în articol.

Desigur, este vorba de ultima eroină a antivaxerilor, Ani Creţu de la Vacanţa Mare, şi de aceleaşi imbecilităţi antivaccin pe care le ştim.

OK.

E cumva Ani Creţu purtătoarea de cuvânt a Uniunii Actorilor Români? Au ieşit la interval măcar treizeci – patruzeci de actori români s-o susţină pe antivaxeriţă?

Cum, stai aşa, n-a susţinut-o nimeni din tagma actoricească?

Mai mult, femeia vorbea în nume propriu şi atât?

Atunci, Cetine, poate reprezint mai mulţi actori decât ignoranta asta când te invit să ne sugi pula lung, lent, cu multă duioşie şi privindu-ne în ochi adorator.

(Şi da, aţi ghicit, textul nu zice nimic despre ce legătură e între O PROASTĂ şi ACTORII ÎN GENERAL.)

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Nicu says:

    Subiectul Arhi-Cetin-iubitorul de conserve de Sibiu care isi cara bidoanele de apa din Romania pana in Grecia si mananca mortadella cu painici la 2 euro ca sa economiseasca bani e dezbatut pe larg aici: http://opencube.ro/si-cam-asa-cu-bloggerii/ Enjoy!
    http://cetin.ro/actrita-demonstreaza-actorii-sunt-fapt-niste-papusi-stupide/#comment-1599019

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: