Universul prin prisma pensiei tale

Sloganul pensionarului: “Iliescu a fost bun, maică, ne-a dat în plus la pensie. Banditul chior ne-a luat din ea, deci a fost bandit chior”.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

25 Responses

 1. Redrake says:

  Era o sceneta veche de la inceputul anilor 90 cu Arsinel si Stela Popescu, in care Arsinel era un sot intors acasa dupa ce petrecuse 35 de ani in jungla, iar Stela Popescu spunea despre Iliescu ca i-a marit de 3 ori pensia. Replica lui Arsinel? “Pai si ce faci cu atatia bani.
  Oricum la romani parca le-ar merge mai bine un voievod, ca altfel daca ar fi posibil pentru un presedinte sa nu fie limitat la 2 mandate (3 in cazul lui Iliescu, ca el a fost mai cu mot), l-ar vota in continuare pana la funeraliile de stat.

 2. Emma Banu says:

  bravo , ai pus punctul pe i. tocmai d’aia, ca e chior de-un ochi si nu vede rele decat la ailalti. sa ne alegem cu un bandit echidistant macar

 3. Emma Banu says:

  nu, ca nu traieste cat pentru doua mandate. mai bine DDD si adio si antene.

 4. asdf says:

  cat basism… ntz, ntz, ntz…

 5. para says:

  evident.

 6. Dorin says:

  Cît neam de claritate de viziune! 🙂

 7. Bine Lorena,pt.cum gandesti te iubesc.Madam Simona si-a dat arama pe fata postand un:,,Voi vota.vota DA”I-am raspuns impulsiv si m-a ban-at.Incepe sa semene tot mai mult cu o tata.Totusi,e de mirat car de mult s-a prefacut.Ca e apolitica,echidistanta,etc….

 8. Te bag in pizda ma-tii.Nu intelegi ca mi-e frica?Tremur tot

 9. neax says:

  M-a şocat răutatea şi îngustimea de minte a bătrânilor.
  Hai să zicem că Băsescu le-a luat 30-50 de lei din pensie (nu e aşa, cei mai mulţi au pensii mici şi nu au fost afectaţi). Lasă că inflaţia marca Ponta îi va arde mai mult decât atât. Dar pe niciuna din babele cu care am discutat nu o interesa că lasă viitorul copiilor şi nepoţilor lor (“adoraţi”) pe seama unor penali fără scrupule. Vax.
  Fiul uneia din babe a murit în sărăcie, adus la sapă de lemn de conspiraţii ale unor foşti şi actuali securişti. Credeţi că baba a ţinut seama de asta?

 10. asdf says:

  Ce nu inteleg oligofrenii e ca acum nu s-a ales vreun presedinte…

 11. neax says:

  Acum mi-a picat fitza: Dacă nu poţi să-ţi scoţi cazierul ăla, angajează-te senator, că acolo un dosar penal-două chiar constituie un avantaj la CV. Doar vei fi colegă cu Cătălin Voicu şi alţi 20 de parlamentari cu dosare penale pe rol.

 12. Andra says:

  Frate, eu nu mai inteleg nimic din tara asta. Voi ?

 13. asdf says:

  Eu acu’ mi-am dat seama de ce esti basista… esti ungura!

 14. Sau,mai bine,nu-mi posta mizeria.Multumesc!

  • Lorena Lupu says:

   nenică, hai să facem aşa. nu te cenzurez eu, te controlezi tu, ok? mă bizui pe liberul tău arbitru. iar dacă mai faci vreo aluzie sexuală legată de oameni cărora nu le-ai ţinut lumânarea, ai ban pe ip.

 15. ILUZIA says:

  eu pe vremea lui iliesu aveam douajde ani nu ca acum la baselu batrana. plm…sus iliescu

 16. Iluzio,pe vremea lui ,,iliesu”era o reporterita Rodica numaistiucum.Aia avea orgasm numai vazandu-l..Dar daca aveai doar 20,nu esti tocmai batrana.Poate doar urata?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: