Vlad vă oferă un curs de dans gratuit

Îl mai ţineţi minte pe Vlad, amicul meu dansator fabulos, cel mai bun partener de limonade cu mentă şi de Uludag care există pe acest pământ? În fine, al doilea cel mai bun, că maestrul Cucui e şi mai bun, dar şi ceva mai scump la vedere, de aceea, calculând toate aspectele problemei, îl decretăm pe Vlad ză perfect lemonade buddy.

De ce spun asta? Ca să înţelegeţi de ce îi fac publicitate constantă. Omul mă mituieşte cu apă plată cu lămâie şi mentă, ca pe o divă divină ce sunt.

OK, acum urmează publicitatea: băiatul nostru nu vă cere să-l credeţi pe cuvânt că e profesorul perfect de dans contemporan. Nu vă cere nici să mă credeţi pe mine. Vă cere doar să vă deplasaţi hoiturile leneşe duminică, pe 16 octombrie, la ora 12, până la sediul sălii de dans (centrală, relaxaţi-vă) unde va organiza un curs gratuit. Aţi citit bine, gratuit. Şi veţi descoperi ce anume îl face să fie un profesor fabulos de dans.

Şi veţi afla şi ce este acela Uludag.

Mai multe info la mail danscontemporan@gmail.com.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. SilviuB says:

  Nu stiu sa dansez. Plm..

 2. Marghioala says:

  Do you hike much?

 3. goodman says:

  “băiatul (Vlad) vă cere… doar să vă deplasaţi…gratuit…fabulos de dans”

  …sa ma imbrace in niste colanti semitransparenti care sa-mi puna in valoare genitalu’, sa-mi ajute spagatu’ atingandu-mi din “intamplare” sexu’, repetand la nesfarsit miscari cu lipeala si frecangeala, sapunire reciproca la dusuri…

  deci @danscontemporan@gmail.com: tu nebuno, tu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading