Ajutaţi-mă să aleg un logo!

În curând, vom avea o foarte frumoasă şi dusă cu pluta revistă online, pentru care o să am nevoie de voi. Şi de gusturile voastre rafinate.
Deci: ne ajutaţi să alegem între? Dacă da, ziceţi şi de ce vi se pare că e aşa şi nu altfel.

1. logo 1-page-001

2. logo 2-page-001

3. logo 3-page-001

4. logo 4-page-001

5. logo 5-page-001

şi 6. logo 6-page-001

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

36 Responses

 1. ILUZIA says:

  mie imi place detasat prima. Imi da impresia ca in spatele ei se intampla/afla ceva si imi vine sa ma duc mai aproape sa vad ce. Cele din mijloc arata precum cartea de vizita a unui consultant financiar iar aia cu inima roz ca o invitate pt donare de sange.

 2. Mihai Zabet says:

  http://i105.photobucket.com/albums/m234/mihaizabet/thecityvibes_zps45941e73.jpg

  [URL=http://s105.photobucket.com/user/mihaizabet/media/thecityvibes_zps45941e73.jpg.html][IMG]http://i105.photobucket.com/albums/m234/mihaizabet/thecityvibes_zps45941e73.jpg[/IMG][/URL]

  e o idee daca vrei nu neaparat pentru logo 🙂

 3. Dana says:

  1 si 4.1

 4. Mihai Zabet says:

  fotografia imi apartine si cred ca este una dintre cele mai reusite
  uite aici pe deviant 🙂

  http://anthonypeterdich.deviantart.com/art/awaiting-111245971

 5. 6, hands down. Because: 2014, nu 1990… 😀

 6. papadia constipata says:

  6.( in mare parte prin excluderea celorlalte…) si pentru ca are un feel de motion, poate fi plasat usor cam pe orice fundal fara grija culorilor care nu se potrivesc, e usor de incadrat si amplasat cam oriunde in pagina, nu e incarcat si transmite cam ce vrea sa transmita( sau asa inteleg eu)…si e si in trend:)

 7. Mihai Zabet says:

  cand am spus ca foto imi apartine am facut precizarea asta ca sa nu crezi ca am luat o fotografie aiurea de pe net e importanta precizarea zic eu – deci in concluzie – poti sa o folosesti pentru revista daca vrei – daca nu / poti sa-i dai ignore 🙂

 8. 4. e fain şi roşu 😛

 9. bogdan says:

  Dap, de acord cu papadia, si eu le-am exclus pe celelalte. Un logotip trebuie sa poata fi folosit in mai multe locuri – print, carti de vizita, pixuri, afise etc. Logotipurile text nu se preteaza deloc la variante cu fundal, daca le pe pui pe altceva pui cu fundal cu tot si arata rau. Celelalte cu fond alb sunt pur si simplu urate, de anii ’90.

 10. Sectia papusi, spitalul 9 says:

  1 sau 6.

  1 pentru că e disco şi e misterios, colorat si te duce cu gandul la uşile alea mate prin care ghiceşti că e ceva acolo, în spatele lor, dar nu ştii ce.

  6 pentru că e dizzy, parcă e fumat! 🙂

 11. Marius Enache says:

  lorena, oricare din varianta 2 din seria cu fluturasi scuze nu am timp sa elaborez marius

 12. jademan says:

  3.3 😀 Sau 2.

 13. Petre Nicolescu says:

  Lorena, tu vrei păreri pe bune? Văd că lumea vorbește numai la mișto pe aici.

 14. MareArtist says:

  Cea mai atragatoare si potrivita mi se pare cea de la punctul 3, nr 3. Prima e dragutica, dar parca ii lipseste ceva. Bafta multa! 🙂

 15. Tazmanian DeMoon says:

  1 cu font Baskerville Old Face și centrat textul.

 16. Adi Cristea says:

  Ala cu chiloteii tanga, numarul 5.

 17. Tudor says:

  De la a treia imagine varianta 3. Cred că e cea mai modernă, în trend cu site-urile importante de tech din lume şi cu revistele de jurnalism de tip long-form.

  Eu mă gândesc cum ar arăta pe afişe logo-ul, că probabil o să tot aveţi perteneriate media. Dacă va fi o revistă exclusiv pentru femei se potriveşte şi imaginea 5.

  Sper să alegeţi 3.3!!!

 18. hjjhjhjhj says:

  http://www.designzzz.com/text-tutorial/final600.jpg – pe o schema de culori reci, mov-albastru. vibe, maica. i rest my case

 19. Anton KOVACS says:

  3.3
  Pur si simplu pentru ca arata cel mai bine.

 20. Ana.D. says:

  Îți citesc blogul de ceva timp, deși până acum nu am lăsat niciun comentariu. Pentru cazul în care și cititorii tăcuți îți sunt în target, și pentru că e un mod simbolic de a da ceva înapoi pentru că îmi face plăcere să-ți citesc textele, uite fiecare ce-mi inspiră:
  1. Fundalul, genial. Semi-întuneric, un gard și întuneric beznă. Să fie chiar beznă, sau…? Poate e blogul ăsta de vină, dar aș putea să jur că sunt siluete, și că una tocmai îi cotrobăie celeilalte prin pantaloni! (Problema majoră e că ce-mi vorbește cel mai mult e fundalul, nu textul… Iar un logo cu fundal e ceva mai puțin versatil). => senzație, da; dar nepractic.
  2. Simple can be good, dar parcă mă uit la mostre de vopsea pentru pereți. nu bun.
  3. Culori feminine, dar liniile drepte din triunghiul care amintește de v-ul din “vibes” nu-mi par deloc fragile, ba din contră. Dacă e o revistă de/pentru femei, femeile alea know what they want and know how to get it. E o imagine pe care pot să o vad inscripționată cu succes pe absolut orice. Are potențial! A treia parca are cea mai multă forță, dar parcă aduce un pic a logo de automobile de lux (which is not necessarily a bad thing).
  4. Conținutul poate să dea sens formei. Cu tine drept conținut, inimioara asta stilizată (să fie inimiă, să vie un V din nou?) inspiră feminitate fără să sugereze sirop, miorlăială și copilărisme. Dintre cele trei variante, prima are scrisul prea mic, pare meschină, sau se ascunde. În a doua, I love the big “vibe”. The vibe intrigues me. The city… not so much. Deci eu simt că accentul pica fix pe ce trebuie. Nice! A treia parcă ar fi un logo pentru ceva hand made (ceșcuțe pictate, or something), e cam cumințel și așezat. (Din nou, ușor de aplicat pe orice fundal.)
  5. Prea povești-cu-zâne și slipici. Nu e cazul.
  6. The fuzziness and dizziness work. Ceva vibreaza. Din cauza plasării culorilor, îmi imaginez că, văzut cu ochelari 3D, textul ar ieși în relief (=> different lenses reveal new meanings). Dar din cauza acelorași culori I get an instagram vibe, cu filtrele lui tâmpite și spiritul de turmă cu care vine la pachet. Mixed feelings about this one, dar mai degrabă spre bine.
  I hope it helps 🙂

 21. Petre Nicolescu says:

  Cînd nu te poți decide pe un logo/machetă, e semn clar că, fie toate sînt excepționale și ți-a pus d-zeu mîna-n cap, fie sînt mediocre și niciunul nu s-a detașat de celelalte. Primul scenariu nu se întamplă niciodată, nici la BBDO-uri.

  Observ că lumea le votează la ochi, sau după ureche. Mai întîi selecția se face după alte criterii, abia la final, cînd alegi dintre cele corecte, te apuci și selectezi după criterii estetice.

  Ca s-o scurtez, propunerile 3, 4 și 5 pleacă de la o premisă total eronată: un V stilizat (Vibes) însoțit de diferite reproduceri ale numelui revistei. În primul rînd, nu Vibes e important, nu starea, emoția de una singură, ci starea-emoția orașului. Taie cuvîntul CITY, scrie orice alt cuvînt în locul lui și logo-ul devine un logo generic, numai bun de refolosit.

  Cineva scria că ‘propunerea 6, pentru că 2014’. Are you joking? Deși intentia e ok și vrea să sugereze vibes, randarea finală e yesterday news. Este în stilul popart ’70-’80, cu canale de culoare C și M mișcate. Nimic fresh, nimic modern, nimic 2014. Și mai e și urît, dar asta e doar impresia mea și nu se pune. Aici discutăm obiectiv 🙂

  Primele două logo-uri se bazează strict pe font, ceea ce e ok, font susținut de un background dinamic. În primul rînd, cînd faci un logo (chestiune care să confirme identitate, unicitate, bla bla) bazat pe font, asigură-te că nu folosești un font standard (Futura – cazul 2, primul îmi scapă). Fă-i ceva fontului ala, fute-i o linie, taie-i un colț, dă-i o șansă. Fă-l al tău. Plus că alții au lucrat luni de zile la designul lui, nu se cade să îl trîntești ca și cum ai transpirat lucrînd la el. În al doilea rînd, logo-ul trebuie să funcționeze în orice situație, reprodus pe diferite medii, în color sau alb negru. Convertește var1 sau var2 în alb-negru și obții o spălăceală gri care nu are nimic de-a face cu “vibes”, iar cu “oraș” nu mai vorbesc. În general, un background într-un logo e chestiune de amatori. Nu se face așa ceva.

  E foarte greu să privești obiectiv o lucrare/reproducere tangentă cu arta, care prin definiție e subiectivă. Nu trebuie să alegi un logo, doar pentru că trebuie să alegi ceva. Poți să nu alegi nimic.

 22. R. Jeana says:

  imi place prima. Nu stiu si nu pot sa iti zic de ce. Pur si simplu, dragoste la prima vedere :))))

 23. sindog says:

  4 .al doilea rand

 24. bogdanturlea says:

  pentru online 2.
  pentru print 6.

 25. Lorena Lupu says:

  Vă mulţumesc mult pentru păreri. Fie că sunt de acord cu ele sau nu.

 26. Mihaela says:

  5.

 27. violeta says:

  2

 28. LIVIU CRISTESCU says:

  mie nu-mi face cu ochiul nici una. pot să vin cu o propunere? cînd? joi seara e bine?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading