Faceţi cât mai mult bine!

De câte ori un tânăr sau o tânără vă cere ajutorul, şi nu vă e imposibil să-l oferiţi, daţi-i o şansă. Şi nu i-o daţi cu aroganţă şi cu nasul pe sus; chiar mergeţi pe mâna lui. Dacă e un drum greşit, veţi observa la timp şi vă veţi opri. Dar există superşansa să descoperiţi un om foarte, foarte talentat, pe care vi l-a scos Dumnezeu în cale să vă arate că lumea e un loc frumos şi bogat.

Puneţi-vă la dispoziţia oamenilor tineri cu toată încrederea. Şi veţi vedea: sunt ocazii când cel căruia i s-a făcut adevărata favoare în respectiva combinaţie nu e tânărul genial. Ci chiar voi.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. Adi Cristea (Paisie) says:

  Conita mea, sa va dea domnul Bodisatva sanatate!
  Apropo de facerea de bine, stiti, desigur, ca esenta ei e facerea de mama. Insallah!

 2. Una says:

  E simplu cu binele, usor, fluid.
  “Dacă e un drum greşit, veţi observa la timp şi vă veţi opri.” Eh, acolo-i provocarea, ca de te opresti, n-ai facut nimic

 3. Roland says:

  Sunt trei variante, ori il ajuti, ori iti e indiferent, ori ii pui piedica. Majoritatea suntem indiferenti, si majoritatii nu i se cere ajutorul.

  Iar daca ajungi sa ceri ajutorul unui om, o faci ori din interes, ori din admiratie.

 4. Placinta Vlad says:

  Buna ziua,
  Dorim sa aducem in atentia d-voastra prima platforma de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense din partea magainelor online -www.salveazaoinima.ro Prin acest mesaj venim cu rugamintea daca doriti sa puneti un banner sau link pe blogul d-voastra pentru a ne fi mai usor sa promovam acest proiect.Suntem siguri ca numai impreuna putem face lucruri frumoase.
  Asteptam cu interes raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com sau ma puteti contacta la nr de tel.0752.753.540-Placinta Vlad-Presedinte Asociatia “Salveaza o inima”
  Va multumesc din inima!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading