Faceţi cât mai mult bine!

De câte ori un tânăr sau o tânără vă cere ajutorul, şi nu vă e imposibil să-l oferiţi, daţi-i o şansă. Şi nu i-o daţi cu aroganţă şi cu nasul pe sus; chiar mergeţi pe mâna lui. Dacă e un drum greşit, veţi observa la timp şi vă veţi opri. Dar există superşansa să descoperiţi un om foarte, foarte talentat, pe care vi l-a scos Dumnezeu în cale să vă arate că lumea e un loc frumos şi bogat.

Puneţi-vă la dispoziţia oamenilor tineri cu toată încrederea. Şi veţi vedea: sunt ocazii când cel căruia i s-a făcut adevărata favoare în respectiva combinaţie nu e tânărul genial. Ci chiar voi.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. Adi Cristea (Paisie) says:

  Conita mea, sa va dea domnul Bodisatva sanatate!
  Apropo de facerea de bine, stiti, desigur, ca esenta ei e facerea de mama. Insallah!

 2. Una says:

  E simplu cu binele, usor, fluid.
  “Dacă e un drum greşit, veţi observa la timp şi vă veţi opri.” Eh, acolo-i provocarea, ca de te opresti, n-ai facut nimic

 3. Roland says:

  Sunt trei variante, ori il ajuti, ori iti e indiferent, ori ii pui piedica. Majoritatea suntem indiferenti, si majoritatii nu i se cere ajutorul.

  Iar daca ajungi sa ceri ajutorul unui om, o faci ori din interes, ori din admiratie.

 4. Placinta Vlad says:

  Buna ziua,
  Dorim sa aducem in atentia d-voastra prima platforma de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense din partea magainelor online -www.salveazaoinima.ro Prin acest mesaj venim cu rugamintea daca doriti sa puneti un banner sau link pe blogul d-voastra pentru a ne fi mai usor sa promovam acest proiect.Suntem siguri ca numai impreuna putem face lucruri frumoase.
  Asteptam cu interes raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com sau ma puteti contacta la nr de tel.0752.753.540-Placinta Vlad-Presedinte Asociatia “Salveaza o inima”
  Va multumesc din inima!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: