Apostolii bunătății

“De ce sunteţi atât de răi cu ăia care refuză să se vaccineze? Aţi încercat cu duhul blândeţii? Aţi încercat un ton matern, calm, suav, duios, feminin – btw, DE CE NU EŞTI MAI FEMININĂ, LORENO? că nu binevoieşte pwla mea, insert name – să le spuneţi că ar fi cazul să înceapă să ţină cont de binele public şi să se ducă în morţii lor să se vaccineze, f*-le în c* muma aia proastă care i-a făcut atât de idioţi?”

Oops. Pe final, mi-am ieşit din personaj.

Unii simt nevoia să facă pe apostolii blândeţii şi ai creştinismului milostiv acum, când e ambuteiaj de ambulanţe în curtea fiecărui spital covid, când bolnavii se bat pe ultimul pat la fiecare secţie de urgenţă şi când inclusiv goarnele conspiraţioniste, ca boul ăla de Kovacs Erno, cu o mutră de maimuţoi cu IQ subunitar, boceşte în presă şi în ventilator că ăvai, nu cred cât de prost am putut să fiu.

Ţin să reamintesc acestor duioşi apostoli că prima jumătate din 2021 a fost sub egida blândeţii şi a laissez – faire-ului. Vaccinarea a fost pusă la dispoziţie, dar nu forţată, cine a vrut s-a dus, iar cine a scris despre faptul că s-a vaccinat a primit găleţi de excremente de la mii de dobitoci siniştri care te făceau sclavul lui Bilgheits şi al lui nu mai ştiu cine plm, purtătorul semnului satanei, conectatul la reţeaua matrix a lu’ dracu-lacu şi aşa mai departe.

Nu ştiu cum se face, dar n-o vedeam pe Geta duioasa angajându-se în dialog cu ăia şi povăţuindu-le milostenie.

Aşa cum, în general, scenariul e următorul.

Vine dobitoc sinistru, bocăncibil peste bot, şi începe să latre inept. Tu îi iei în p toţi morţişorii mă-sii care a permis să ajungă la vârsta adultă un asemenea bou. Apare Geta duioasa sau Vasilică atotcucernicul şi începe: “Vaai, Loreno, dar cum poţi vorbi aşa cu boul?!

Păi cine pewlicica mea a început? Boul cumva? Şi atunci de ce mă freci la melodioară pe mine? Nu vezi că prin asta îl încurajezi pe bou să fie bou în continuare şi reduci din autoritatea punerii la punct?

“Da, dar tu trebuie să fii o doamnă în orice context!”

Nu, în plm, nimeni nu decide ce trebuie eu să fiu, în afară de mine. Iar eu decid să fiu doamnă cu cine o merită, cu cei respectuoşi, amabili şi corecţi, şi javră cu cei care sunt javre. Că dacă ăia guiţă cât de nasol e să fie cineva javră cu tine, poate unii ajung la abilitatea de a-şi reevalua comportamentul. Alţii nu, şi pe ăia îi voi băga repetat în morţi de mamă, iar şi iar, până se cară şi îşi manifestă jăvrismul cu alţii.

Vă povesteam de un hater extrem de persistent, care intra să mă frece la icre over and over, de mai multe ori pe zi, ani în şir. Prin multă băgare în morţi de mamă c***ă, l-am făcut într-un final să se care. Şi scrolam într-o zi peretele de Facebook al unei vedete. Cine era top mâncător de c, aberând toxic şi împroşcând rea voinţă?

Fix haterul pe care îl gonisem.

Deci, individul atâta ştia şi atâta putea. Dându-i înapoi măcar o parte din toxicitatea pe care o împroşca el peste lume, AM FĂCUT LUCRAREA DOMNULUI NOSTRU.

Cam aşa şi cu antivaxerii agresivi, ăia care râd pe la postări cu bolnavi întubaţi şi îşi tot deapănă teoriile conspiraţioniste.

Ăia trebuie băgaţi în p mamelor lor atât de adânc, încât să se nască cu o lună mai târziu şi să schimbe zodia, poate nimeresc una mai puţin dobitoacă.

*

Dar mai sunt şi antivaxerii blajini, ăia care nu înjură, ăia care te iau cu libertatea lor, cu dreptul lor de blabla, cu opţiunea lor.

Când vine vorba de decizii individuale, CARE NU AFECTEAZĂ PE ALŢII, cum ar fi dreptul la avort, corect. Tu urmează să creşti plodul timp de minimum 18 ani, să bagi bani fără număr şi muncă zilnică în el, tu decizi dacă îţi asumi responsabilitatea sau nu, nimeni altcineva.

Şi dacă ne gândim cum ne afectează ca societate, e preferabil să-l avortezi decât să-l naşti, să-l laşi la casa de copii sau în colţul străzii, şi să ajungă încă un infractor care supravieţuieşte dând altora în cap.

Dar când vine vorba de decizii CARE AFECTEAZĂ PE ALŢII, dă-te-n morţii tăi cu libertatea ta. Libertatea ta de a deveni purtător de virus, de a-l transmite altora din jur, în special celor bătrâni, copiilor sau bolnavilor severi care pot muri că eşti tu un idiot încăpăţânat şi egoist. Libertatea ta de a umple spitalele şi de a contribui la criza sistemului medical. “Păi nu e dreptul meu să umplu spitalele?” a întrebat ieri o antivaccinistă în secţiunea mea de comentarii.

Când ai opţiunea să nu le umpli, mai ales în contextul în care deja sunt supraaglomerate, E O DOVADĂ DE EGOISM CRAS ŞI PROSTIE CU STRIGĂTURI SĂ ŢIPI CĂ E DREPTUL TĂU SĂ LE UMPLI.

Şi nu în ultimul rând, libertatea ta de a fi bolnav şi a umple spitale cot la cot cu alte mii de idioţi încăpăţânaţi forţează autorităţile să pună noi şi noi restricţii, care duc în faliment mii de businessuri şi, dat fiind că aceste businessuri sunt conectate prin tranzacţii cu alte businessuri, un colaps economic general.

Şi în asemenea momente, şi cu asemenea miză, nu, în morţii mă-tii, nu vii să-mi predici tot mie despre duhul blândeţii.

MARŞ

DRACU’

DE PROST

ŞI

VACCINEAZĂ-TE.

Prima jumătate a anului a demonstrat că duhul blândeţii e ineficient.

Să fiu eu legiuitor, aş face aşa.

 1. Obligativitatea vaccinării, cu amenzi zilnice de 3000 de lei pentru nevaccinaţi, exceptând bolnavii cronici ale căror boli ar putea fi agravate de un component al vaccinurilor.
 2. Amenzi începând cu 100.000 lei pentru orice postare antivaccinistă
 3. Amenzi începând cu 50.000, cu “vai, eu nu sunt antivax, dar e dreptul meu să fiu indecis”. Nu, în p mă-tii, nu e. Ai avut un an întreg să te documentezi, informaţia e gratis online, e treaba ta s-o găseşti sau s-o asimilezi, te decizi sau plăteşti.
 4. Paza care îţi ia temperatura în orice magazin sau birou să îţi refuze accesul dacă nu poţi prezenta dovada vaccinării, sau dovada că ai vreo boală cronică de la punctul 1.
 5. Obligativitatea plăţii tratamentului Covid, dacă eşti nevaccinat şi ai făcut boala de prost, exceptând bolnavii de la punctul 1.
 6. Obligativitatea plăţii tratamentului, plus amendă începând cu 100.000 de lei dacă eşti Erno Kovacs.
 7. Banii din aceste amenzi se reinvestesc în sistemul de sănătate şi sub formă de granturi în HORECA şi instituţiile culturale publice şi private.

La pariu că, în cel mai scurt timp, am avea o rată de vaccinare, o reducere promptă a cazurilor grave şi libertate de circulaţie ca-n vest?

Unde nu poţi civiliza cu duhul blândeţii, civilizezi cu amenda, şi o ţară ca afară nu se poate obţine decât luând banii prostului, iar şi iar, până se deprinde să acţiioneze neprost.

“Vai, dar ce dictatoare ai fi, Loreno”.

Unde democraţia nu face decât să-l încurajeze pe prost în prostia lui, IAR ACEST LUCRU AJUNGE SĂ SUFOCE SISTEMUL DE SĂNĂTATE ŞI ECONOMIA, se impune o mână fermă şi nişte morţi de mamă aferenţi.

Sorry, NOT sorry.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

19 Responses

 1. Morbo says:

  Majoritatea nevaccinatilor nu o sa “umple spitalele” (apropo, sa construiasca spitale si sa aduca doctori din alte tari, daca nu sunt destui aici) . 1% din morti au sub 40 de ani.
  Daca ai da legile alea, ai avea pe AUR la putere. Ca daca cineva e pus sa se vaccineze , se vaccineaza, dar uraste si mai mult pe cel care l-a pus.
  Exista intotdeauna optiunea emigrarii, cui nu-i place ca majoritatea e nevaccinata. In Danemarca sau Portugalia e foaere frumos, de ce nu?

 2. Morbo says:

  Si daca cineva are reactii adverse nasoale dupa o vaccinare obligatorie , il despagubesti tu? sau ii aduci eterna recunostinta, pa, la revedere?
  Oricum, orice obligativitate trebuie sa vina cu posibilitatea de a da ulterior in judecata producatorul sau statul. Altfel esti doar un sclav. Si sclavii mai fac rascoale.

  • Nicu says:

   Morbo, fiecare postare a ta pute a antivaxx. Ești un lătrău care rumegă aceleași idei inepte, la nesfârșit. Eu pe nevaccinații ii bag in morții mamei lor și abia aștept să se reglementeze vaccinarea obligatorie, să guițați in neant. Vă urăsc visceral, în egală măsură. Dobitoace sinistre ce sunteți.

   • Morbo says:

    Incredibil, dar, cum am mai zis, sunt vaccinat. Bine, probabil o sa zica ca e expirat in cateva luni si atunci imi voi lua locul intre antivaxxeri.
    E bine ca urasti 14 milioane de romani. You need to get laid or something. Sau…emigreaza. Stricati zen-ul nostru, al oamenilor chill (vaccinati si nevaccinati)

 3. Radu says:

  Ai mare, mare dreptate Lorena.
  Dar pe noi nu asta ne intereseaza, ci ca dobitocii sa se vaccineze.
  E o regula antica militara care spune ca adversarului TREBUIE sa-i dai o portita de fuga/de a se preda, altfel risti sa lupte cu toat fortele din disperare si nu asta-ti doresti.
  Prostului fudul nu-i poti cere sa recunoasca public ca a gresit, e important sa-i arati ca e incercuit si sa-i prezinti cat de penibil si prost e, dar fara a-i da pe fata sentinta asta, ca e prost.

  • Morbo says:

   Mariti CASS-ul la pensionari si la cei peste 50 de ani, vedeti ce vaccinare peste 90% o sa fie in grupele alea de varsta, alea “umplu spitalele” (de ce sa cheltuiesti bani degeaba pe vaccinarea copiilor sanatosi? ca sa aiba pfizer profit mai mare din impozitele noastre? concentreaza-te pe grupele din populatie de unde vine problema, ffs). Si nici nu o sa poata striga nimeni de drepturile omului, o anumita marime a pensiei sau a impozitelor si contributiilor nu poate fi intrerpretata ca incalca drepturile omului. Vin cu restrictii la teatru, restaurante etc de parca nu se poate trai fara alea. Si mai si put a incalcare a libertatii. Asa ca the worst of both worlds.
   Arsul la buzunar pe motivul unei contributii necesare mai mari la CASS pt ca reprezinti un risc potential mai mare de spitalizare din cauza varstei corelata cu nevaccinarea ar fi un mod perfect de “obligare” la vaccinare. Si repet, nu ar fi o incalcare a nici unei libertati. The best of both worlds.
   E atat de evident incat incep sa suspectez autoritatile ca nici nu vor sa se vaccineze lumea. Sau pun in balanta rezolvarea asta cu supararea votantilor din segmentele alea ale populatiei. Da, dar cu asa o solutie nu o sa superi pe altii pe care-i superi acum.
   Anyway, dar faceti-va in toate felurile unii pe altii. Sigur va duce la un rezultat fericit…

   • Lorena Lupu says:

    Şi copiii sunt grup de risc, mai ales pentru versiunea delta.

   • Ana G. says:

    @Morbo,vorbești ca să nu adormi?! Eu am aproape 63 de ani, sunt vaccinată. Iar despre reacții adverse… Am avut, dar și nepoțica mea de 2 luni a făcut febră după un vaccin. Deci, despre ce vorbim, în afară de a arunca vina pe o categorie de vârstă? Să spun că sunt decanul de vârstă(lucrez încă) într-un colectiv tânăr, dar sunt singura vaccinată și au râs de mine luni în șir pe tema asta?

    • Morbo says:

     aha, acum e aruncatul vinei? iar cand e vina aruncata pe un nevaccinat tanar e ok? pai nu ei umplu spitalele. contribuie, dar nu decisiv.
     vorbim de efecte adverse, ca e super dubios sa vii si sa ceri cuiva sa se simta rau pt “binele public”. nu se face asa ceva. daca se face, va veni si “reactia adversa” la vot si in strada.

  • Lorena Lupu says:

   ai şi tu dreptate. eu sunt un temperament coleric şi nu mai am răbdare să fiu strateg.

   • Morbo says:

    si eu sunt, dar nu vreau razboi. si nu din ala pe net in comentarii, din ala adevarat. s-a razboit lumea pt fleacuri ca religia sau alta ideologie, aici e ceva mult mai intens.

 4. Vio says:

  Sunt un bou sinistru şi am venit să scot mugete inepte.

 5. Catalin says:

  Dacă ii înjuri și ii faci de căcat pe cei nevaccinati cine are răutate aici? Tot cei nevaccinati?
  Explică-i și mie un lucru, dacă vaccinul este asa de bun 100% sigur de ce vaccinați se pot îmbolnăvi din nou? La ce ajuta vaccinul?
  Daca vaccinul anticovid e sigur atunci de ce oamenii vaccinati ii marginalizata și ii ataca pe cei nevaccinati? De ce va e frica? Ca doar aveți vaccinul făcut.
  Vaccinul antigripal dacă îl faci nu mai faci gripă, dar dacă faci vaccinul anticovid poți sa faci boala oricând. Care e logica?
  Stiu ca nu îmi vei răspunde la ce te-am întrebat și ma vei lua la mișto și ma vei înjura, și asta o vei face nu pentru ca as fi un om prost, ci pentru ca nu ai argumente destul de bune 😁 și nu știi cum sa explici niște chestii. Fiecare ce are în suflet aia transmite, și eu nu te urăsc cum ma urăști tu pe mine 😘. Cu ce te ajuta faptul ca ma urăști doar pentru ca încă nu m-am vaccinat?
  Daca ai argumente răspunde-mi la întrebările pe care le-am pus asa din bun simț, dacă nu vei răspunde și ma vei lua la mișto înseamnă că nu ai argumente și din lipsa argumentelor te iei de oamenii nevaccinati și ii urăști, doar pentru ca nu ai argumente și dovezi ca vaccinul este bun și sigur.
  O zi frumoasa iti doresc în continuare și toate cele bune 🤗

  • Lorena Lupu says:

   Cum la ce ajută? Dintre cei care înfundă spitalele, 70% și ceva sunt nevaccinați, dintre cei care mor, peste 80% sunt nevaccinați.

   Vaccinul nu e perfect, dar îți ridică suficient de mult imunitatea să nu faci boala în forma ei gravă și să nu mori ca prostul degeaba.

   “Știu că nu hau hau”. Rezervă-ţi proiecţiile de idiot iritant pentru famulie şi apropiaţi. Eu discut normal cu ăia care discută normal, bag în pizdă de mamă strict nesimţiţii, pisălogii şi pe ăia care “ştiu” lucruri despre mine, aka îşi servesc propriile supoziţii drept certitudini.

   Ba da, eşti un prost, şi ba da, ştiu să explic lucruri, şi atâta timp cât tu introduci negativitatea şi toxicitatea în interacţiune, tu eşti cel cu hate-ul.

  • Lucia Anghel says:

   @Catalin Ai dreptate si pe deasupra firmele.producatoare au cerut imunitate, deci price pateste omul de la vaccin, ei nu isi asuma raspunderea (de sigur ce e, au cerut imunitate).
   Deci, omul isi asuma reactii adverse, dar de luat virusul si dat mai departe, tot pot s-o faca.

 1. October 9, 2021

  […] Taman de aceea scriu texte ca ăsta. Taman de aceea spun că antivaxerii ar trebui amendaţi la sânge. Pentru că încăpăţânarea […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: