Arest la domiciliu pentru un suspect de viol??

Am citit acum știrea și mi s-au tăiat genunchii.

Un individ de 32 de ani trăia în concubinaj cu o doamnă. Doamna respectivă avea o surioară de 13 ani. Individul AR FI sechestrat timp de 8 luni fetița și, în tot acest timp, AR FI supus-o perversiunilor sexuale.

Cazul a ajuns la Tribunalul din Brăila, unde judecătoarea Cristina Coarnă – o femeie!!! – a decis să nu plaseze suspectul în arest preventiv, ci în arest LA DOMICILIU.

Atenție, domiciliu. Adică locul în care a sechestrat și a violat fetița. Locul în care își făcea mendrele.

Justificarea judecătoarei:

Faptele inculpatului, deși reprobabile nu sunt de o așa gravitate încât să fi generat o rumoare socială de amploare, o reacție a societății din care să rezulte că oamenii consideră faptele sale ca punându-le în pericol viața, existența în vreun fel. Nu au existat ieșiri în stradă, proteste în presă.” 

Deci, să lipseşti de libertate şi să violezi repetat o fetiţă nu e aşa mare lucru, dacă nu există şi reacţia societăţii.

Păi, oameni buni, hai să generăm reacţia societăţii.

S-o facem şi pe femeia asta – subliniez, femeia asta – să proceseze că a îţi pierde inocenţa în mod forţat la 13 ani e ceva DEOSEBIT DE GRAV.

Mie, una, mi se pare trist şi tragic că am ajuns în situaţia de a explica altor femei că violul e o faptă extrem de gravă şi traumatizantă. Violul în orice formă a lui. D-apăi violul unui minor.

Să condiţionezi gravitatea unei fapte de reacţiile opiniei publice – adică ce debitează această individă – e incalificabil în sine. Cum să subordonezi actul justiţiei faţă de opinia publică? Şi atunci, pentru ce mai există legi?

Poate că acest articol nu e la fel de bine structurat şi de argumentat ca altele. Îmi cer scuze. Dar când aud că un individ sechestrează şi violează un copil şi e lăsat la vatră pe criterii de gura lumii, văd roşu în faţa ochilor.

Protestul în presă e ăsta. Şi mă jur pe ce am mai sfânt, aş ieşi în stradă mâine, cu tot cu astm. Pe drapel ar scrie: Excludeţi-o pe Cristina Coarnă din magistratură!”

Dacă a demonstrat ceva în motivaţia ei, e faptul că nu are discernământul necesar pentru un judecător. Şi dacă îi pasă aşa tare de gura lumii, hai să-i dăm o rubrică de gossip într-un tabloid. Acolo, nu-ţi trebuie creieri.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

  1. E.o. says:

    Pot sa vad niste linkuri, ceva? Poate e fake, ca majoritatea stirilor de acest fel.

  2. Nicu says:

    … si asa stii ca ai ajuns la capatul mizeriei umane. Ca justitia noastra colcaie de scelerati, fara discernamant, complet dezumanizati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading