“Ăsta vrea să ţi-o tragă”

Am scris zilele trecute un articol despre discordia falsă şi exacerbată între bărbaţi şi femei, când o societate sănătoasă şi normală poate funcţiona doar în măsura în care cele două sexe învaţă să se respecte reciproc, să coopereze echilibrat, să se accepte în friendzone fără să facă o criză stupidă de orgoliu pe tema asta şi, pur şi simplu, să se lase unii pe alţii să trăiască.

Din păcate, un factor de tensionare a acestor relaţii normale sunt alţi bărbaţi. În general, proştii toxici care nu sunt capabili ei înşişi de o interacţiune firească şi de bun simţ, şi atunci caută să le strice şi pe ale altora. O mizerie dezgustătoare care a circulat pe net anii trecuţi a fost sfatul absolut imbecil: “Nu fi prieten cu femei”, care le sugera tinerilor neexperimentaţi că dacă o femeie nu se culcă cu tine, trebuie exclusă social, tratată oribil, ignorată şi umilită, pentru că… aşa o să se simtă total sedusă şi probabil o să se răzgândească sau ceva. Deşi, honestly, în secunda în care unul începe să te trateze brusc oribil, fără motiv întemeiat, sexul e exact ultimul lucru pe care ţi-l inspiră, şi asta v-o poate confirma orice femeie cu respect de sine.

Rezultatul comportamentului “Nu fi prieten cu femei” e în faptul că foarte multe tinere fete au devenit extrem de reci, neîncrezătoare, distante, şi refuză orice tip de interacţiune. Desigur, în mintea proştilor tot ele sunt de vină, nu toxicitatea abordării de tip “Nu fi prieten cu femei”.

Dar sfaturile de kkt cu care se asmut proştii unii pe alţii să tensioneze relaţia bărbat – femeie sunt subiectul altui text. Azi ne vom concentra pe remarci imbecile cu care proştii distrug interacţiuni normale şi induc şi în alţii starea de silă, ură şi jenă neasumată care caracterizează existenţa lor inutilă.

Azi: “Ăsta vrea să ţi-o tragă”.

Cum se manifestă: într-o interacţiune firească, socială, neutră, între un bărbat şi o femeie, intervine un căcat cu ochi şi enunţă ceva de genul: “Ăsta nu dă doi bani pe tine şi vrea să ţi-o tragă.”

Dacă nu are de a face cu minimum un combatant vaccinat la mârlănie, reuşeşte să apese două butoane de panică deodată.

Primul buton de panică, evident, e al femeii care, posibil, şi-a petrecut o bună parte din viaţă gonind rahaţi toxici care căutau să i-o tragă. Nu ca interlocutorul decent şi politicos, ci ca zdreanţa slobozită care s-a intromisionat în conversaţie. Poate omul normal cu care discutai normal nu e interesat să ţi-o tragă, sau chiar dacă are o apreciere pentru farmecul tău fizic, îşi asumă că nu e cazul şi aveţi alte priorităţi fiecare. Dar mârletele prost şi infect care vine cu asta garantat da. De aceea şi impulsul de a sexualiza brusc discuţia.

Al doilea buton de panică e al bărbatului decent, care, pe de o parte, are o doză sănătoasă de vinovăţie legată de faptul că e atras random de cel puţin 50 de femei pe zi, fără vreo intenţie să meargă mai departe cu vreuna dintre ele. Şi care, pe de altă parte, intuieşte butonul de panică al femeii sătule de ipostaza de vânat hăituit şi nici nu ştie dacă poate miza pe încrederea ei în bunul lui simţ.

Ce facem când apare brusc în conversaţia noastră normală rahatul cu ochi care caută să ne stingherească brusc prin cele mai instinctuale temeri ale noastre?

Răspunsul este:

Îl înfruntăm. Şi anume, îi facem relativ clar faptul că hămesirea lui sexuală, care îl face să vadă sex în interacţiuni fără nici o legătură cu sexul, e doar problema lui, nu şi a noastră. 

Aşa cum nemâncaţii văd peste tot doar mâncare şi vorbesc doar despre mâncare, nefutuţii văd peste tot doar sex şi discută doar despre sex. De aceea, genul ăsta de căcaţi slinoşi, când în sfârşit nimeresc pe una suficient de naivă, de slabă şi de complexată s-o aburească să se combine cu nişte mizerii de teapa lor, devin cei mai geloşi şi absurzi boufrenji de pe faţa pământului. Pentru că ei realmente pornesc de la exemplul propriu şi proiectează asupra altor bărbaţi disperarea de a se cupla, gherţoiala agresivă, incapacitatea de a vedea în femei omul, nu cumulul de celule din jurul unei găuri umede şi mentalitatea dezgustătoare de prădător care îi defineşte pe ei.

Evident, instinctul sexual e prezent şi în restul lumii, dar nu se manifestă aşa. Te uiţi la multe femei pe stradă, admiri ce e de admirat şi mergi mai departe. Ai colege şi prietene drăguţe, nu îţi displac, dar apreciezi mai mult ce reprezintă ele ca oameni şi ca interlocutori. Ai o chelneriţă cu ţâţe imense la restaurantul unde mănânci meniul zilei, te uiţi admirativ la ea, dar ştii că dacă te adaugi la haita de javre care caută s-o ciupească de fund, îţi scuipă şi ţie în ciorbă, cum le face ălora. Şi tot aşa: multe femei atrăgătoare, ştii că sunt atrăgătoare, că nu eşti chior, discuţi cu plăcere cu ele, dar nu ai nici o intenţie să-ţi complici viaţa inutil căutând să extragi ceva poate veni cu implicaţii greu de controlat.

Pe faptul că instinctul sexual e prezent şi în restul lumii se bazează mizerabilul când vine cu “ăsta vrea să ţi-o tragă”. Ce nu ştie el este că a) existenţa instinctului sexual nu e totuna cu a băli imbecil după toată lumea b) existenţa instinctului sexual nu e totuna cu a hărţui imbecil pe toată lumea.

Şi atunci, metoda e să te detaşezi şi să acuzi.

Nu, tu nu eşti ca ăsta. Dacă erai ca ăsta, te purtai ca el şi îţi luai muile cu căcat pe care şi le ia el. 

Faptul că ăsta vine cu tentative lamentabile de a strica o comunicare normală vorbeşte despre el, nu despre calitatea comunicării voastre.

Nu lăsa insinuările lui să te afecteze şi mai ales, nu-i permite să te triggerească. Fii conştient(ă) că dă glas doar unei nefuteri personale cronice, iar asta NU are legătură cu tine.

Nu intra în joc. 

Dacă începi să negi brusc: Nu, nu vreau să ţi-o trag, e ca şi cum ai trata ipoteza drept validă. Ce ai de făcut e să laşi prostul să ştie că locul lui în interacţiune nu se acordase in the first place.

“Care e problema, Mihăiţă, te-au banat ăştia de pe Pornhub?”

Şi cu cât prostul se va înverşuna în insinuări – pentru că asta fac proştii, e singurul combustibil care-i face să trăiască –  ţine-l într-un roast relaxat şi superior despre cum e obosit de labă, cum îşi bagă în seamă mâna dreaptă doar dacă vrea să i-o tragă şi cum e foarte trist să-ţi extragi impresiile despre oameni din filozofia profundă a capodoperei cinematografice “Blonde fierbinţi fac anal zgomotos”.

Nimiceşte idiotul cu un zâmbet. Eşti mai bun decât el pe toate planurile şi te poţi distra de cum se zbate să mai găsească ceva de măcăit. Savurează-i umilinţa. Fă-l să se ruşineze de propria nimicnicie.

Şi aşa, îi vei induce relaxare şi persoanei cu care discutai.

*

Poate că răzbunarea e arma prostului, dar sunt cazuri când o pot folosi şi inteligenţii.

 

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram. Sau, mai nou, devino parte a comunității mele pe Reddit.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. Isocrate says:

  Dragă Lorena, zicala “Ăsta vrea să ţi-o tragă” se trage din adevăr, pentru că de multe ori așa și e. 7 Miliarde jumate de oameni, de-acolo se trag.

  “Incapacitatea de a vedea în femei omul” a “rahatului cu ochi” de care vorbești e egală cu incapacitatea TA de a-l vedea pe “rahatul cu ochi” ca om.

  Sfatul acela de “Nu fi prieten cu femei” se trage exact din faptul că pentru un bărbat, să fie “prietenul” unei femei (adicăta cum ar zice mârlanu, fără sefs) e o investiție brutală, funestă chiar. Cost/ benefit analysis = 0. Adicăta să fie efectiv un tampon. Acele beneficii pe care tu crezi că le oferi într-o relație de prietenie cu sexul opus sunt FIX FALUS, adicăta 0 barat. Dar nu ai de unde să știi asta, pentru că relaționezi doar cu tipi care dintr-un motiv sau altul nu vor să te agaseze cu -bleh- adevăr. Ok, îmi scobesc ore din timp ca să vin să-ți car o mobilă, să-ți ascut cuțitele, să-ți ascult cuminte narcisismele și te distrez cu glume, să-ți dau pozitive false ca apoi tu să mă ajuți cu……. ???

  Sfatul de nu a fi ÎN GENERAL prieten cu femei se referă la faptul că fiecare persoană ar trebui să aibă o funcție definită în contextu vieții tale, iar comportamentu tău trebe să fie corespunzător. Ca regulă jenerală, unele funcții nu-i bine să se confunde. Ca și chestia aia – copilu tău are nevoie de un părinte care să-l educe, nu de un prieten adult cu care să chicotească. Același șpil. Animalu masculin are nevoie de o femeie cu polaritate (segsuală sau nu) care să îl pună sub destulă presiune cât să evolueze. Are nevoie de o “amică” așa cum ai tu nevoie de un asistent social. Mersi, dar… pentru ce?

  “Ăsta vrea să ţi-o tragă” – LOGIC. Ce altceva să vrea să facă??

  “să se accepte în friendzone”? – pretinzi asta de la un sex care trăiește și evoluează în competiție perpetuă? Hai mă, e biologie de clasa a 9-a. Ok, tu te-ai “accepta” într-o relație de lungă durată cu obligații dar fără beneficii pentru tine? Mda. Pentru un bărbat friendzone înseamnă că a pierdut cursa aia biologică arsă în măduva ADN-ului lui, și doar narcisismul intrinsec feminin se găsește să contrazică asta. “Ei, tamponu n-ar trebui să se simtă ofensat că e folosit și aruncat sumar la gunoi, ar trebui să fie bucuros că l-am găzduit în poșetă, că i-am dat cu generozitate privilegiul de a-mi atinge trecător ființa mirifică!”

  Ok boss, mersi. Prefer să fiu un prezervativ (la propriu, nu la figurat).

  “Şi aşa, îi vei induce relaxare şi persoanei cu care discutai.”

  Nup, așa vei face momentul și mai inconfortabil pentru că ai exacerbat o prostie ce nici nu merită atenție. Pickup skills 101. Un MASCUL ALPHA GORILIAN adevărat nu își pierde vremea cu macaci (nici măcar cimpanzei, hai poate babuini dar depinde de situație).

  Cu drag,
  un prezervativ toxic

  • Lorena Lupu says:

   Dar fix asta ești, un prezervativ toxic. Îmi spui că aoleu, ei văd în femeie omul și reciproca e problema, apoi te contrazici de zor și treci la a te pișa cu jet pe orice are o femeie de oferit uman.

   Păi să-mi bag toată pula în morții tăi până la maimuță, jegule bolnav. Căcații lihniți și nefutuți ca tine oricum nu au nimic de oferit nimănui, decât altor căcați lihniți și nefutuți. Jeguri obsedate de japcă sexuală ce sunteți. Mă piș pe competiția voastră bolnăvicioasă, mă piș pe masculinitatea voastră total inutilă și pe figurile voastre slinoase.

   Cine nu e INTERLOCUTOR REAL, nu are de ce să-mi piardă timpul.

   Pledoaria asta lungă despre cum amiciția, ajutorul, loialitatea, susținerea și orice altceva are un prieten de oferit sunt egale cu zero dacă prietenul se nimerește să fie femeie e exact motivul pentru care slobozurile ordinare ca tine nu merită titulatura de oameni.

   Și tot căcatul jegos de tine are tupeul să abereze despre narcisismul NOSTRU? Al cui e narcisismul în ce descrii tu, vomă?
   Să tratezi uman un om care te ajută la nevoie echivalează să fii tampon, în morții mă-tii de lătură ordinară?

   La curve și la videochat cu voi, să plătiți scump fiecare secundă de pizdă, dacă numai aia puteți aprecia, și în rest marș la căcat, până muriți depresivi și singuri în șanț, acolo unde meritați să muriți. Mizeriilor.

 2. Isokrate says:

  “să plătiți scump fiecare secundă de pizdă”

  QED. Iaște narcisismu la care mă refeream ^^^.
  Adică al gunoiului scârbos şi vomitiv de mine care nu ştie să aprecieze nimic altceva.

  Am rîs. Cu î din i. Mulțam.
  Pentru că sunt prea prost să mă prind că vomele pseudoumane ca mine sunt de plâns.

  P.S. nu sunt bolnav sunt cu analizele la zi
  Gunoi prost fiind, nu mă prind că boala care mă defineşte e dincolo de banale analize.

  • Lorena Lupu says:

   Păi da, căcat cu ochi, dacă declari că numai asta te interesează şi nu respecţi nimic în rest din omul respectiv.

   E greu, nu, lătură umană greţoasă?

   Narcisismul e exclusiv la vomele ca voi, care nu puteţi trata uman alţi oameni. Iar asta e o boală gravă, care nu se reflectă în analize.
   Hai, marş în morţii mă-tii de pe blogul meu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: