Bărbaţii şi morala

Nu ştiu dacă aţi remarcat-o pe asta, dar nu există libidinos mai scârbos şi mai greţos decât moralistul.

Orice moralist care intră în dialog cu un ton didactic şi pedant, fals-superior (apropo, în ţara viselor mele, aş pedepsi falsa superioritate cu castrarea, să mai liniştim din obrăznicia nejustificată), explicându-ţi de ce modul în care te scobeşti tu în nas cu mâna stângă e etic greşit şi violează regulile dreptei credinţe, de vreme ce îndreptarul specifică în mod clar mâna dreaptă – după cum ziceam, orice astfel de propovăduitor de cuminţenie se transformă într-un obsedat sexual cu o imaginaţie de marchiz de Sade pe pastile când începe să-ţi povestească ce ai merita tu (apogeul răului, în viziunea lui) să ţi se facă. Regizorii de filme porno plâng în pumni, vizibil depăşiţi de situaţie. Ron Jeremy se recunoaşte învins şi se apucă de agricultură. Henri Miller se trezeşte din morţi şi începe să scrie literatură pentru copii.

Când delirul unuia duhneşte a onanism cronic, şi reflectă toate imaginile bolnave de atâta abstinenţă care i se perindă prin creieraşul stătut, minimul lucru pe care ar putea să i-l ceară cineva scârbit de ipocrizie ar fi să nu mai ţină predici moraliste. Pe bune. Există deja o biserică creştină care pledează pentru generozitate, dar numai dacă generozitatea e dinspre tine spre ea. Nu mai avem nevoie şi de cazuri individuale.

De fapt, între nefututul oficial asumat, care înjură femei pe net pentru eterna lui incapacitate de a ajunge în patul uneia, şi cu care ai un istoric de conversaţie de genul:

Gore: Sal, eshty frumyyy. Vrey sa mergem la un suc?

Gore: Te *inimă inimă inimă*

(three hours later)

Gore: Mortzii matii de curva toate sunteti la fel futuvan gura.

 

…şi moralistul devenit predicator ca să nu admită că nici o femelă vie, umană sau animală, nici măcar pistilul plantelor nu se uită la el:

Vasile: ma tot uit la pozele tale

Vasile: ar trebui sa-ti fie rusine, esti de o vulgaritate de nedescris

Vasile: sigur esti o curva

Vasile: ai merita batuta cu pula peste gura

Vasile: si slobozita peste ochi

Fata: Mersi de complimente, Vasile. Şi mama ta e o doamnă.

 

…aşadar, între mostra 1 şi mostra 2, eu nu văd nici o diferenţă. Văd bărbat singur şi fără perspective de aşternut, ofticat pe orice poartă fustă, în ideea de “curva dracului e aia care doar cu alţii.

Oops, ba văd o diferenţă. Măcar Gore e sincer.

…..

Dragi agresori-verbali-de-oameni-care-nu-ştiu-că-existaţi,

Citiţi aceste două mostre. Semnalizează ele altceva decât intensa prostie şi lipsa cruntă de dragoste în viaţa bovinei emitente? Nu. Vă aduc ele mai aproape de patul cuiva, să vă mai descărcaţi şi voi tensiunile? Nu. Impresionează ele pe cineva trecut de 16 ani (vârsta la care încă ai impresia că lătratul unui bou sau al altuia are vreo legătură cu tine, nu cu insatisfacţiile boului în cauză)? Nu.

De unde rezultă că bântuitul noaptea pe reţele sociale nu rezolvă şi nu compensează pentru lipsa unei vieţi sexuale echilibrate. Ce nu înţeleg eu e un lucru: când anuntul.ro e doldora de doamne care-ţi oferă tot tacâmul, ba chiar şi şerveţelele, la un preţ convenabil, de ce îţi pierzi vremea agresând verbal femei normale? De ce să te chinuieşti povestind uneia cu lux de amănunte cât e de curvă, în scurtul timp până la block, în loc să cauţi pe cineva care îşi asumă demn acest statut şi îl tarifează corespunzător?

Oops, dar eu sunt un om eficient.

Şi nu în ultimul rând:

Axioma Lorena Lupu: O predică moralizatoare doldora de feromoni neconsumaţi e la fel de penibilă ca o predică despre diete susţinută de o obeză cu opt burţi.

În ţara viselor mele, ambele s-ar pedepsi cu ghilotină.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

9 Responses

 1. jademan says:

  Răspunsu’ la partea cu ‘de ce’-urile dinspre final: ‘de săraci?’. 😀

 2. Dozator says:

  Asta-i ca fabula cu vulpea si strugurii acri. Nefututul si tatele bengoase.

 3. liviudrugus says:

  Etica este pentru unii un set de reguli de urmat (obligatoriu! altfel nu ești etic…). Din păcate, majoritatea școlilor susțin și promovează această tâmpenie. Pentru mine, toate personajele implicate (Lorena, eu și toți comentatorii trecuți și viitori) au discursuri/ opinii/ atitudini/ comportamente etice. Etica este suma opiniilor despre ce cred unii și alții despre ”cum este bine să”, sau ”cum este bine să nu”. Moraliștii sunt persoane limitate care vor să limiteze și pe alții, dar… asta e moral(itate)a lor… Fiecare se com/po(a)rtă cum îi tună lui mintea, dar comportamentul lui nu este nici imoral, nici amoral și nici neetic. Dar asta nu ne împiedică deloc să-i spunem lui X că (nu) ne place ceea ce (nu) face. Cu nuanța că nici lor nu le place chiar tot ce (nu) facem noi. Și asta se aplică la orice, nu numai la futut… sau la dialoguri pe teme apropiate.

 4. pederanger says:

  Morala? Nu exista nici o morala cand nici pula nu se scola!

 5. Mike Oak says:

  pula de mi s-o scula
  morala iti voi arata!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading