Slăbeşte zece tone pe canapea şi cucereşte femei fiind un porc

Bântuiam eu pe Youtube, din clip în clip, căutând ceva de râs, când drăcuşorul internetului m-a dus la categoria mea preferată. Cum care e? “Femeile preferă durii macho, care le ignoră nevoile”.
Văd mitul ăsta repetat cu atâta încrâncenare. Cu atâta disperare. Cu atâta insistenţă. Nu-i găsesc echivalent, cum am mai povestit, decât în “Slăbeşte zece tone mâncând ciocolată şi zăcând pe canapea într-o poziţie orizontală preferabil cu cracii-n sus”. Se numeşte wishful thinking şi se bazează pe negarea cu încăpăţânare a realităţii. “Dacă cred foarte tare că roata e pătrată, se va adeveri”.

Diferenţa e că “Slăbeşte zece tone…” nu presupune să agasezi şi să iriţi alte persoane. Stai la tine pe canapea, te minţi singur cu talent şi nu deranjezi pe absolut nimeni.

Apoi m-am gândit: dacă aceşti puleţi au atâta succes la femei, unde le sunt fanele? Unde e lista aia interminabilă de femei disperate, scurse, în limbă după ei, gata să fie abuzate şi umilite?

Uite la blogul lui Otravă. Nu ştiu dacă mai există. Dar o vreme, îl sharuiau toate tipele din lista mea. Rubrica de comentarii era plină de tipe mai tinere, mai în vârstă, mai din popor sau mai din elită, mai cu greşeli gramaticale sau fără, toate cu “Ce norocoasă e iubita ta!”
Cum se face că aceşti faraoni nu au la comentarii decât un sausage fest cu virgini şi divorţaţi acriţi şi, din când în când, câte o muiere la ciclu, care se lasă provocată de inepţii şi-i face troacă de porci?
Uite la blogul lui Cabral, care a avut mereu retorica asta de tip “femeia e fratele nostru”. OK, pe Cabral îl ajuta şi silueta de panteră neagră din tinereţe. Puhoi de femei, “te iubim”, “te dorim”, “că ca tine nu găsim”.

Eu, să fiu bărbat şi să vreau sex, aş da atenţie şi acestui aspect. Una e să se laude cineva că are un harem; şi e cu totul altceva să VEZI haremul. Momentan, singurii care par să se excite la “ce dur şi arogant sunt eu” sunt alţi masculi. Posibil gay pasivi în negare. “O, da, sigur, fii dur şi arogant, că ne plaaace”.

Îl mai ţineţi minte pe un ins pe nume Ogrean nu ştiu cum, care a enervat tot Facebookul cu un status cum că femeia ar trebui să răspundă la viol cu supunere totală sau ceva de genul? Nici eu. Dar mi l-a amintit ieri o prietenă.
“L-am văzut ieri pe Ogrean.”
“Cine plm e Ogrean?” am întrebat eu, înjurându-mă că nu ţin pasul cu toţi artiştii noi care apar peste noapte.
“Ăla cu femeia care trebuie să stea pasivă la viol.”
“Băi, pula mea, am chestii interesante de ţinut minte, nu-mi ocup hardul cu din astea”.
“Corect. Voiam doar să-ţi zic e că e cât o juma de buletin, săracul. Dacă îţi pui mintea şi ai un morcov în plus în bucătărie, îl violezi tu pe el”.
Am stat, m-am gândit.
“Nici să am o plantaţie de morcovi cât întregul teritoriu al României, n-aş găsi acel morcov care să merite astfel pângărit. Gândeşte-te că undeva există un copil nevoiaş cu carenţă de vitamina A”.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Maxxwell says:

    @Lorena Lupu: Nu vreau sa credeti ca, pentru faptul ca sunt barbat, tin partea lui Alexandru, insa, din punct de vedere juridic, el are dreptate.
    La fel ca si el, detest barbatii care dau in femei, insa, in acelasi timp, pot privi si obiectiv aceasta speta:
    1. Omorul este fapta prevazuta de art. 188 si 189 din Noul Cod Penal – aceste doua infractiuni se savarsesc intotdeauna cu intentie ca si forma de vinovatie;
    2. Intentia de a omori pe cineva trebuie demonstrata de catre organele de urmarire penala conform tuturor probelor administrate in dosar si nu doar in baza simplelor afirmatii ale victimei – inteleg ca femeia din speta este absolut socata de faptul ca “iubirea lovit-o, dar ceea ce pentru ea a fost tentativa de omor (subiectivismul dat de iubirea pentru acea persoana o poate determina sa creada acest lucru) poate ca in realitate nu a fost decat fapta de loviri si alte violente (art 193 C.p.) sau vatamarea corporala (art. 194 C.p.). Nu contesc in niciun fel cele de relatate de aceasta doamna, ci doar prezint cum se vede obiectiv speta. In acest moment nu se cunoaste decat partea dumneaei de poveste. Logic este sa stim si partea lui, ceea ce este aproape imposibil sa se intample, insa autoritatile in materie sigur o vor afla atunci cand il vor chema la audieri.

    • Lorena Lupu says:

      femeia a fost la iml şi a depus plângere la poliţie. face tot ce trebuie să demonstreze şi asta. dar dincolo de demersuri legale, mi se pare perfect justificat să povestească exact ce a trăit şi cum a trăit ce a trăit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading