Care e faza cu numărul de telefon?

Am auzit de niște relationship influenceri de pe TikTok. Niște gigei cordiți care erau plătiți de boufrenji geloși să le testeze prietenele. Adică: influencancerul se băga în seamă cu numitele domnișoare și dacă le obținea numărul de telefon, se considera că fata a fost infidea, tiktokărul își lua banii și mai și publica discuția, s-o umilească public pe respectiva, și prietenul avea medalie de încornoratul lunii sau ceva.

Needless to say: dacă ar fi investit în relație banii dați influenkărului, amorezul torturat de incertitudini ar fi avut ceva mai puține motive să conteste loialitatea duduii. Sigur, nu le înțeleg pe cele care treceau testul: de ce să aloci timp și energie unui lurker patetic care te expune unui bou precum influencariciul?

Dar partea care mă lasă tablou e alta. De când e numărul de telefon un semn de infidelitate, respectiv un trofeu de pus pe răboj, de zici că i-a furat bikineii sau ceva?

Zilele trecute, ascultam radio Zu în mașina unui taximetrist. Și presta un repăr penibil, ăla cu Banii vin, banii pleacă, Să nu-i dai lu’ aia că ți-i toacă. (Și succes cu laba, minte seacă, adaug și eu un vers.) Printre versuri, era următorul: P….zda ta are numărul meu de telefon.

M-a izbit aceeași uimire. Nu mai spuneee. Așa, și? O fecundezi pe respectiva duduie prin 5g sau cum? O penetrezi cu tenacitatea fibrei optice? Și eu am o agendă de vreo 400 de numere, și jur pe Mântuitorul nostru Iisus Christos că majoritatea covârșitoare sunt contacte profesionale, împărțite pe căprării: pe actorie, pe literatură, pe publicitate, pe evenimente, pe muzică, pe etc. Și unii sunt pur și simplu amici. Extrem de puțini sunt interese de genul acela, și de obicei, aceste numere de telefon se șterg automat dacă trece interesul. Subliniez: extrem, dar extrem de puțini.

Probabil, dacă întreb în jur, fac și eu rost de numărul de telefon al repărului și o să fiu printre p… Nu e ca și cum ar însemna ceva. Încă un nume în agendă. Not a big deal.

Reiau întrebarea: de unde, și în ce univers a ajuns numărul de telefon așa o mare dovadă că ai fi înfrânt-o la puncte pe madam și că poți proceda ca Bulă din banc: Mărie, tu faci ce vrei, dar eu aici te trec tufută?

Probabil că jumătate din București are numărul meu de telefon. Așa, și?

De câte ori sună o voce de gigel, ușor insinuant, hihihihăhă, bunăă, dragă, ce mai faci, întreb cu cel mai glacial și tăios ton posibil: Bună ziua, cu cine am onoarea? Iar dacă încearcă să se eschiveze, o țin ferm pe Îmi cer scuze, tot nu mi-ați clarificat cine sunteți / Tot nu v-ați prezentat / Tot nu v-ați spus numele, surdă la glumițe, hahauri și diversiuni.

Apoi îl iau cu Care e scopul acestui apel, iar dacă aflu că Nici unul sau Nimic serios, ok, îmi cer scuze, timpul meu e prea valoros pentru lucruri neserioase, jap, închidem apel.

La al treilea telefon din ăsta libidinos și insinuant de la același individ blochez numărul.

Nu, nu e ca și cum, dacă unul are numărul meu de telefon, are și cheia magică la centura mea de castitate, și nu înțeleg de ce oamenii de azi se comportă ca și cum așa ar fi.

Am numărul de telefon al administratorului de la maică-mea din bloc. Nu, nu vreau să-l tuf. Am numărul de telefon al vecinei din vechiul bloc unde am stat cu chirie. Nu, nu vreau s-o tuf. Am numărul de telefon al defunctului Alex Leo Șerban. Nu m-am îndurat să-l șterg. Și vă e clar că nu.

De când numărul de telefon a ajuns o formă de act sexual și de ce?

Oricum, pentru mine genul de dobitoc care face procese de intenție pe număr de telefon e jet / eject / bâști din start. Numai un șomer pârlit, numai un loser fără conexiuni sociale și profesionale poate interpreta sexual schimbul de contacte.

Altfel, cartea de vizită, binecunoscuta carte de vizită, unde ai adresă de birou, telefon, mail ce o fi, în viziunea ăstora? Profil de Tinder?

Nu, dacă ai numărul meu de telefon nu înseamnă mare lucru. Și nu înseamnă că ai obținut mare lucru. Sună-mă la ora nepotrivită, cu atitudinea nepotrivită sau cu intențiile nepotrivite și te voi dezvăța să pui egal între numărul de telefon și sex pe tot restul viețișoarei tale.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

8 Responses

 1. Nicu says:

  Stiu ca e offtopic, insa m-a impresionat cazul tanarului din comunitatea LGBT care s-a sinucis azi: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/distrus-ca-familia-nu-ii-accepta-orientarea-sexuala-rafael-s-a-aruncat-de-la-etajul-20-cui-i-a-lasat-un-ultim-mesaj.html
  Ar trebui facute niste campanii de awareness pe la noi, pentru ca tinerii astia se confrunta cu un bullying infernal din partea familiei si a societatii.

 2. Minca Dan says:

  Un numar de telefon este doar o “poarta”, insa pentru a o putea deschide ai nevoie de o “cheie”. Aceasta este adevarata provocare. Poate ca nu este usor sa obtii numarul insa folosirea lui este adevarata provocare. (asta cand nu vorbim despre numarul instalatorului sau gen…)

 3. anca says:

  1. baiatul ala cu “banii vin banii pleaca ” (zeu) cred ca acolo face misto fix de ghiolbanii care folosesc textele respective (“pxda ta are nr meu”, “ma stie garda”, “daram casa si fac alta”). eu am considerat-o o critica si o parodie, nu un elogiu, apologie.
  2. obsesia cu nr de telefon o au si femeile. m-a sunat intr-o zi o voce feminina agresiva in ton, spre isterie “de ce are iubitul meu nr tau de telefon?!” “habar n-am. intreaba-l pe el. cum iti permiti sa ma deranjezi si interoghezi pe mine cand nici nu ma cunosti?” dupa ce mi-a spus cine e iubitul ei, l-am identificat ca era un tamplar care trebuia sa ajusteze un raft al bibliotecii… drama! sper ca am lamurit-o si eu ca iubitul ei e incompetent (raftul a iesit ca dracu’) si ca ea e o idioata isterica.

  • Lorena Lupu says:

   Dacă nenea e tâmplar, e evident că va avea clienți de ambele sexe. Doh.

   • anca says:

    poate conform inteligentei, educatiei si experientei de viata a d-rei geloase, cu un tamplar poate sa comunice doar un barbat pe motive legate de tamplarie, ca doar barbatii au in capacitate sau in fisa postului din gospodarie chestii de astea, iar femeile doar ce e legat de leganat copii, mancare si curatenie… eroare

    • Gabriel Dumitru Mihai says:

     “O femeie care înșală poate fi recunoscută după două lucruri. Dar nimeni nu le știe”
     Proverb mongolez

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: