Ceaiul verde, o minune pentru sănătate

Anticii chinezi au descoperit ce minunăţie este ceaiul verde, atent selecţionat şi uscat cu grijă, şi câte efecte fabuloase poate avea asupra organismului dumneavoastră. La cât de creativi erau anticii chinezi, mă mir cum de nu le-a dat prin cap să-l fumeze.

Eu am descoperit asta în propriul meu trailer, când a trebuit să fumăm ceva care să nu-i oripileze foarte tare pe oamenii buni care ne-au împrumutat casa. Că nouă ne trebuia musai casă cu podele în tablă de şah, nu aşa, orice casă. Şi, neştiind ce să fumăm, să arate a mărie ioană, am spotuit eu în bucătărie o cutie de ceai verde, am rupt un pliculeţ, l-am rulat într-o foiţă de tutun şi… aţi văzut.

La jumătate de minut după ce fumaţi ceaiul verde, vă apucă o euforie caldă şi jucăuşă. Brusc, vă arde de orice tâmpenie, sunteţi cei mai cooperanţi şi afectuoşi oameni din univers, dar totodată perfect lucizi. O bucurie să vă aibă omul prin preajmă. Şi aveţi energie, bună-dispoziţie, chef, simţul umorului, concentrare… iar a doua zi, nu există withdrawal.

Acum, că mi-a comandat medicul să las energizantele şi să trec pe ceai verde, am făcut asta. Nu neapărat cum ar fi gândit-o el, ce-i drept. Dar starea mea de spirit este asta:

Revin cu impresii şi despre ceaiul negru.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

12 Responses

 1. gicha says:

  Nu vreau sa dau sfaturi si nici sa schimb obiceiuri. Energizantele , cafeaua ,tutunul ceaiul negru,verde…. nu fac decat sa ascunda oboseala si neputinta. In loc sa te regenerezi tu te minti si te hranesti cu iluzii pana cand cazi in genunchi. Cel mai bun energizant munca si viata organizata combinata cu multa dragoste. Vorba proverbului,, dupa ce le amestec bine bat si f.. ca masina de cusut,,

  • Lorena Lupu says:

   du-te bă în pula mea cu viaţa ta organizată şi cu dragostea ta.

   când ai de tras pule la ţiplă opt ore, ca operaţie fixă, merge cu viaţa organizată. când iei bani pe ce creezi, şi tre’ să naşti mereu ceva nou şi surprinzător, nu.

   sugi o mie de pule cu sfaturile tale băbeşti de retardată care s-a măritat la 16 ani şi are impresia că deţine secretele universului doar pentru că a spălat chiloţi şi a plivit cepele din ogradă toată viaţa – şi în cazul ei a funcţionat.

   data viitoare când mai ai impresia că poţi da sfaturi de viaţă unui om care trăieşte din ce inventează, nu din ce reface, ai ban. că eşti pe cât de obraznic în neştiinţa ta arogantă, pe atât de prost. şi nu, faptul că ăla care deşartă fantezii sexuale tâmpite e agramat nu te face mai deştept, nici măcar prin comparaţie.

   • gicha says:

    Stiam ca asa o sa raspunzi. Eu am fost mai tampit ca tine. La fel vb si eu despre cei care mi-au dat sfaturi (eu am spus ca nu dau) Din partea mea fata draga fumeaza paie ,bea cafea si ce crezi tu ca te face mai interesanta pana pleznesti.
    Pacatul este ca se va duce in pamant o pizda buna si o sa creasca numarul de foci(statistic vb)

    • Lorena Lupu says:

     Nu interesantă, boule, că tot n-ai înţeles. Productivă e cuvântul pe care-l căutai.

     Dacă voiam să “mă fac” interesantă şi atât, făceam filme porno. Believe me, le-aş fi făcut foarte interesante. Şi mi-ar fi solicitat infinit mai puţini neuroni.

    • gicha says:

     Ms. pentru ,,productiva,, Recunosc ca mi-a fost teama sa-l folosesc. Exista riscul sa zici ca ma refer la ,,produs,, total eronat Tu esti o frumoasa Doamna care munceste si produce din greu. Cand imi zici,,boule ,,nu trebuie sa strigi asa in gura mare sa auda toata cireada. Imi pierd prestigiul de taurina castigat dupa atata futut de tastatura.

     • Lorena Lupu says:

      Problema cu insistenţa e că devine foarte, foarte, foarte iritantă.

      Uite, comentatorul neax, că tot îl avem prezent. Dă un comentariu, maxim două dacă e ceva de râs, şi pleacă. E ca musafirul bun care vine, bea o cafea sau două beri şi se retrage la timp.

      Pe tine, însă, te uită Dumnezeu comentând. Eşti ca musafirul enervant care vine, stă-stă-stă, tu deja te speli pe dinţi să-i baţi apropouri că are şi el casă, şi ăla nimic. Musafirul definit atât de bine de Caragiale prin replica: “Tu mai stai, Ziţo?”

    • gicha says:

     Ok plec! Cautam usa. Poate nu ai produs ca lumea in cartile tale ca sa vezi ce ,,4,,litere iti trag. Daca nu mai apar inseamna ca citesc cartile tale Poti sa o ei drept <>

   • gicha says:

    in materie de futut viata a demonstrat ca indiferent ce extremitate futi(cap sau cur )tot aceiasi productivitate ai. !-2 prosti pe an(9luni)fiecare cu romanul vietii lui sau 1-2 carti pe an scrise pentru primii

 2. neax says:

  Eşti pe aproape, dar mai e un pas:
  Ceaiul (verde, negru) se fumează, dar nu în plămân. Se bea ţigarea (preferabil pipa): Adică tragi fumul în stomac. Pe lângă alte efecte, pe care nu ţi le mai spun, mai e unul. Poţi intra într-un loc unde fumatul e interzis şi, după ce schimbi câteva cuvinte cu cei de acolo, poţi slobozi din stomac un vălătuc de fum. râgâind discret. Mai vorbeşti niţel, apoi mai scoţi încă jumătate vălătuc.
  O să-ţi iasă şi porecla: Lorena-Balaurena

 3. Geo says:

  Afurisit de ascutita limba ai !!! gg (Oricum, un an mai bun si, daca se poate, mai productiv in carti !)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading