Cetăţean amendat pentru că a lăudat PSD-ul

Vasile Apolodor Flocea din comuna Prăpădeştii de Deal a fost amendat luni cu 300 de lei de către Departamentul de Poliţie din localitate, pentru că ar fi postat cuvinte de laudă la adresa Partidului Social Democrat din România.

Într-o frumoasă zi de joi, 14 mai 2017, Vasile Apolodor Flocea, în vârstă de 43 de ani, divorţat, cu nevasta plecată în Italia şi cu două topoare în gospodărie, ar fi adresat pe o cunoscută reţea socială mai multe cuvinte călduroase şi pline de iubire la adresa partidului şi a măreţului său conducător.

Vecinii spun că Vasile Apolodor Flocea era într-o accentuată stare de ebrietate. “Fută-l soarele, că numai bat mere pe drum! Dacă s-ar asfalta cărările pe care mere el bat, am ave din aia, cum îi zice, fras… infras… infrasupt… drumuri!” a declarat Georgeta Buduroaie, vecina împricinatului.

În postarea pentru care a primit amendă, Vasile Apolodor Flocea îşi arăta nestinsa iubire faţă de PSD şi loialitatea de câine, gata să voteze şi mort pentru partidul său iubit.

Cel care a depus sesizarea la organele ordinii publice a fost Grigore Potolitu, vicepreşedintele filialei locale a PSD. “Considerăm că una din valorile fundamentale ale partidului nostru este modestia, de aceea, orice compliment cât de mic ne lezează în demnitatea noastră bazată pe valori tradiţionale şi sănătoase”, a arătat liderul într-un comunicat de presă.

“Ce, bă? Amendă? Căutaţi bani prin casă şi dacă găsiţi, să-mi daţi şi mie”, a declarat Vasile Apolodor Flocea, intervievat de televiziunea locală Prăpăd TV, înainte să pice din nou cu capul pe masă, îmbrăţişând cana cu ţuică.
În apărarea lui Vasile Apolodor Flocea a sărit şi un binecunoscut om de televiziune: “Cred că acestui cetăţean onest i le lezează dreptul la liberă opinie. Avem dreptul să lăudăm pe cine vrem noi, fără să ne temem de consecinţe.”
Între timp, postarea cu pricina a obţinut 6789 de likes, 345 de shares şi 6757 de comentarii temperamentale. “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Nu-mi lua iubirea dacă pleci” şi “Să mori de dragoste rănită” sunt numai câteva dintre opiniile exprimate de prietenii virtuali ai bărbatului.
Ştire în curs de updatare.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. pentru binele societatii as propune un proiect de lege care sa reglementeze strict activitatea pe “feizbuc” La 5 laicuri consecutive, urmate de add friend plus mesaj privat de genul “buna ke faky? pupik vreii sa esim la o kafea sa ne kun mai bn?” sa se considere laba facuta si sa se aplice sanctiuni .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: