Cinci motive pentru care vrei să ai Trollywood în bibliotecă

După cum vede oricine cu ochiul liber (chiar şi cel maro), trei sferturi din sumă s-au strâns într-o săptămână. Iaca. Dar până nu se strânge TOATĂ suma, nu vei scăpa de futerea mea la icre. Drept care, dacă vrei ca blogul ăsta să redevină instrumentul tău obişnuit de fun & games, nu ai de ales. Va trebui să precomanzi Trollywood.

Dar iată cinci motive înţelepte şi mature pentru care îţi doreşti intens şi cu năbădăi, chiar dacă nu ştii încă, să deţii această carte.

1. Va fi mare şi groasă.
Prin urmare, dacă te înşală iubitul sau iubita, îţi intră un hoţ în casă sau dă cineva să te violeze cu bestialitate, scoţi Trollywood şi îi aplici una peste meclă. Toate păcatele oponentului îşi vor găsi pedeapsa.

2. Vei părea intelectual(ă)
Bine, nu cu coperta asta. Dar faceţi ca bunicul meu.
Bunicul meu cumpăra ziare – ştiu, o raritate în zilele noastre, dar puteţi încerca şi cu pliante de Carrefour – şi îmbrăca cu grijă coperţile cărţilor.
Apoi, luaţi un post-it şi scrieţi mare cu un marker, să vadă melteanul de pe rândul opus al metroului: “HONORE DE BALZAC – COMEDIA UMANĂ”. Nu, nu vă complicaţi cu Google, e o carte groasă şi serioasă. Nu ca asta.

3. Vei râde mult.
“Vai, Lorena, zăceam pe patul de moarte, în cea mai adâncă şi neagră depresie, dar blogul tău m-a scos, ca o macara a spiritului omenesc”.
Good. Acum cumpără cartea.
Nu ca să mă recompensezi, doamne fereşte. Ştim doar că mă-ta ţi-a cumpărat internet cu mine-n superofertă, deci noţiunea de a recompensa un furnizor de content e greacă veche pentru tine.
Dar poate te mai nimereşti o dată pe patul de moarte şi-n cea mai neagră depresie, şi pentru că Dumnezeu nu bate cu parul, o să aibă Telekom o disfuncţionalitate. Nu vei avea net, să profiţi de macaraua spiritului omenesc, şi o să rămâi la fund.
“La fundul cui, Lorena?”
Nu contează. Ideea e să te asiguri pentru penele de net ale lui Telekom. Ia-ţi macaraua spiritului omenesc acum. Cumpără Trollywood.

4. Poate într-o zi mă satur şi îmi şterg blogul
Şi, din nou, rămâi fără macaraua spiritului omenesc.
Dacă ai Trollywood, cartea, nu-ţi pasă. Pot să-l şterg şi mâine. Tu râzi pe sub mustăţi, pentru că ştii că eşti asiguripsit(ă).

5. Cartea o să fie cu font negru pe filă albă şi nu va cădea de la trafic
“Lorena, ţi-a căzut blogul.” “OK, din generoasa ta donaţie promit să-mi cumpăr un server numai al meu.” (Răspuns sarcastic, pentru că aceşti clienţi nemulţumiţi că ciorba e rece sunt cei care nu donează niciodată. Ei trăiesc cu impresia că Telekom îmi dă procent din abonamentul lor la net, drept care, trebuie să-mi pese din oficiu de ei.)
“Lorena, urăsc să citesc alb pe violet”. Atunci nu citi. Te pun eu să mă citeşti? “Dar eu vreau să te citesc”. Cool. Atunci citeşte-mă fără mofturi.
Dar, pentru că nu-mi bat niciodată joc de omul care dă banul, cartea va fi prietenoasă cu ochiul tău (chiar şi cu cel maro, dacă vei decide să mă sacrifici instinctelor tale primare), te va avea în capitolul de “mulţumiri cititorilor noştri responsabili, datorită lor autorii noştri au avioane private”, şi îţi voi scrie ceva extrem de sexy şi de personal acolo unde scriitorul obişnuit dă autograf.

Hai, pisi. Ştii că mă vrei. Ştii că nu poţi să-mi rezişti. Ştii că o să râzi până dimineaţa cu mine. Scoate cardul şi intră cu curaj aici.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

6 Responses

 1. Silvana says:

  im your biggest fan, Lore. Ai face bine sa-mi trimiti un exemplar.

 2. Lorena Lupu says:

  Cum povesteam mai sus. Intri pe http://hyperliteratura.crestemidei.ro/Trollywood?locale=ro, faci precomanda, alegi modalitatea de plată, iar cartea îţi va fi livrată exact ca celorlalţi cumpărători.

 3. Ella says:

  Draga mea, dragă, de trei ori dragă, io imi iau amărîtul ăla de salariu peste câteva zile. Dacă fac comanda atunci ,mă bagi si pe mine în gaşca celor privilegiați cu autograf ? Mă mai calific?
  No, dacă nu nu-i bai! Io tot o să mă bucur de carte. Mulțam’ !

  • Lorena Lupu says:

   Da. Toţi cei care o precomandă până pe 1 octombrie au mesaj personalizat şi sunt trecuţi în capitolul de mulţumiri. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading