Cronică la Batman

Aici. Unde explic, pe scurt, de ce Christopher Nolan e la fel de important pentru personajul Batman cum a fost Rocco Siffredi pentru Tarzan.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

7 Responses

 1. scorchfield says:

  Ador X-urile, nu l-am văzut în schimb pe Joker!

 2. Agent Postac says:

  Nu vezi la televizor decât oameni sonaţi la cap care strigă de dimineaţa până seara,dictatură,dictatură,dictatură. Au uitat de mineriade,de Crainiceanu -Frumusanu,de Iliescu ,de Hrebenciuc. Oameni spalati pe creier de ANTENE – de Felix,de sclavul Gâdea,de sclava Dana, de idiotul de Radu Tudor sau idiotul Ciutacu, de sclavul Ciuvică, aceşti idioţi cu pretentii de intelectuali, – respiră cum le dictează Felix,se culcă cu ochii şi urechile lipite de antene, se trezesc cu Sneker jidanul pripăşit şi belesc ochii până târziu în noapte la maimuţoiul de Mircea Badea.

  Ne-a făcut de căcat peste tot javra asta de Ponta. Romanul nu e prost. Aici se va vedea cine e de stanga si cine e de dreapta. Cine voteaza DA, e de stanga, e din pulime si de partea pulimii. Cine nu se prezinta sau spune NU, e de dreapta, boier , aristocrat, de partea valorilor si a ierarhiei.

  Poporul român nu e oaie- să ordone nişte borfaşi – DEMITE-L, iar poporul să se execute. Veţi vedea. Nu vor avea nici 3 milioane de voturi uslamiştii.

  O gaşcă de puşcăriabili,o coterie ,o breaslă vor să dea în instituţiile statului,o mână de curve oploştite în ANTENE incită la dărâmarea statului de drept. Nu e vorba de a fi pro sau contra lui Băsescu. Băsescu e în plin mandat, problema e simplă, suntem pentru un stat de drept sau impotriva lui. Eu nu voi participa la o asemenea mascaradă de 2 lei – voinţa poporului, glasul poporului, singurul glas care se aude şi singura dorinţă e a puşcăriabilului Felix.

 3. Don Mitel says:

  Tocmai de asta nu mi-a placut mie trilogia asta. Nolan a insistat sa injecteze filmele astea cu opiniile sale politice. Asa ca il avem pe Bane, socialistul-monstruos-cu-accent-nedefinit care conduce o armata de dubiosi-clar-din-clasele-sociale-inferioare care scandeaza lozinci fasciste. Filmul are umor dar nu stiu daca e cu intentie. E un fel de cosmar burgez hiperbolizat, genul de chestie exagerata de dragul umorului pe care ai gasi-o intr-un sketch de-al lui Colbert. Pe de alta parte nici nu e surprinzator, tipul care l-a creat pe Batman era deasemenea un republican convins.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: