Cu ce te afectează direct parașutele, băi, dilimache?

Ieri am expus mentalitatea extrem de abuzivă a lui Mihai Bendeac și, evident, 90% dintre cititori, femei și foarte mulți bărbați, au fost de acord. Notă: mă bucur nespus că mă fac înțeleasă și printre bărbați. Scopul expunerii publice a unor focare de misoginism și toxicitate nu e ca să mă dau eu apostolul virtuții, ci TAMAN pentru ca voi să nu vă lăsați influențați de ei și de mentalitatea lor.

Dar au fost și câțiva idioți care s-au apucat să debiteze despre panarame care duc vieți de lux. Dafuq? Exact ca în cazul lui Mihai Bendeac, mi s-a strâns stomacul și m-am întrebat cine plm e limbricul ăsta și de ce îl f*** apăsat grija despre viețile unor femei necunoscute.

Nu femeile, nici măcar feministele, sunt vinovate de această animozitate modernă și neîncredere între sexe. Exceptând un 5% nebune radicale care vin să te facă târfă după ce tu descrii cum ai expediat cu o glumă un gogu care încerca să te agațe pe stradă. Dar noi, femeile, vedem nebunele radicale și nu ne lăsăm influențate de ele in the first place.

Spre deosebire de sute de mii de bărbați, ok, mulți dintre ei băieți, care pun botul la textele manosferei, ale unor influenceri misogini și ale extremei drepte. Și încep să se poarte josnic și incalificabil cu femei din viețile lor reale.

Se pare că, într-un număr foarte mare de bărbați  – nu în toți, dar în foarte mulți – există o ură instinctivă față de femei, și această ură are nevoie doar de un vorbitor la portavoce ca să prindă curaj și temeinicie să se manifeste.

Când o femeie vorbește cu dezgust, teamă și silă despre masculi abuzivi, bătăuși și violatori, e clar de unde vine. Fie că i s-a întâmplat ceva groaznic, fie că are prietene cărora li s-a întâmplat, fie că își poate imagina cât de cumplit ar fi să i se întâmple.

Ți-e clar în ce mod îi face rău o astfel de experiență.

Când un bărbat se apucă să abereze despre parașute, curve, ștoarfe, nu vezi în ce mod e afectată direct existența lui. Ce îi iau respectivele doamne? Boii de la bicicletă? Nu-ți plac curvele? Nu te duce la curve. The end.

Cumva, nici măcar nu ar trebui să fie treaba ta ce fac niște femei care nu au o relație cu tine. Da, cutăreasca ți-a jurat iubire eternă și ai prins-o că-și dădea mesaje private cu alt gigel? Nasoool. Urât. Dureros.

În schimb, viețile femeilor cu care n-ai NICI O TREABĂ nu te privesc în niciun fel și, în momentul în care te apuci să aberezi, frecvent în necunoștință de cauză, despre ele, îți faci coming outul ca idiot abuziv și periculos. Cum plm să le faci curve pe baza concediilor de pe Instagram sau a faptului că își afirmă independența?

Și hai să zicem: ok, cazul specific X e escortă în Dubai, drept care,vede lumea și are un Instagram de poze fabuloase din toate colțurile lumii. Cu ce îți afectează ție direct interesele, calitatea vieții și căutarea fericirii faptul că X trăiește cum crede de cuviință? Te plătesc pe tine clienții mai puțin cumva, să ai motive să o vorbești de rău?

Ați văzut cum a escaladat speech-ul lui Colo în clipul viral. Mergea una pe stradă, în fustă scurtă. Maaamă, merită violată cu picioare în gură și scuipați, pentru că sigur îi place șarpili. Stai, ce??

Majorității femeilor – mă refer la cele heterosexuale – le place penisul, pentru că asta e orientarea lor. Asta nu înseamnă nici că îl vor de la absolut oricine trece pe acolo, nici că datorează timp și atenție oricărui prost, nici că merită genul acela de abuz fizic.

*

Dar genul ăsta de aberații dau un alt semn femeilor. Le spun ce partener îngrozitor, ce nebun cu zurgălăi ai fi tu într-o relație.

Dacă ăsta aberează așa despre femei pe care NU le cunoaște și care NU îi datorează nimic, îți dai seama câte suspiciuni tembele, câte discuții fără sens, câte răbufniri idioate de orgoliu, câte joculețe de supremație și alte muisme de genul va face cu o persoană asupra căreia are ascendentul unui commitment?

Cine are nervi de toate rahaturile astea? Nu e mai simplă singurătatea?

Numărul mare de femei single dintr-o societate e reflectarea directă a modului în care din ce în ce mai multe refuză să aloce timp și energie unor psihoze de împrumut.

În loc să fii atât de obsedat de curve, boarfe și ștoarfe, nu mai bine te concentrezi să fii tu o persoană mai bună și un partener demn de păstrat într-o relație cu o femeie normală?

Mulți mi-au comentat pe YouTube că stai, în momentul în care debita despre cum ar viola o minoră, Colo era ÎNTR-O RELAȚIE FERICITĂ DE MAI MULȚI ANI.

Cu atât mai grav. fraților. Cu atât mai grav dacă ești într-o relație stabilă, și tu tot la violuri stradale cu minore te gândești. Și tot la curve, boarfe și ștoarfe, și modul în care acestea merită umilite.

Înseamnă că femeia normală de acasă nu te satisface. Sau nu poți acorda energie sănătoasă unei relații armonioase și pozitive, care  să te împlinească uman, pentru că focusul tău e pe curve, boarfe și ștoarfe.

A cui e problema în acest caz?

Nu a lor. Ele își văd liniștite de business, and cousin, business is a-booming.

Problema e a ta. Persoana frustrată, obsedată și torturată de ffff de grijă ești tu.

Am avut relativ puține relații stabile și lungi, pentru că sunt genul de om care nu se echilibrează decât în singurătate, și la un moment dat, nevoia mea de singurătate se punea de-a curmezișul nevoii de intimitate a celuilalt. Dar în timpul acelor relații, un lucru care NU mă interesa deloc era ce fac alții în viețile lor intime. Nu mă interesează în general. Dar când eu aveam o persoană pe care să mă concentrez, restul universului putea să facă gang bang sub geam și tot nu-mi păsa.

Cât de grav e faptul că, deși sunt în relații, acești oameni tot la curve, boarfe și ștoarfe meditează obsesiv?

Asta ne spune că ei, de fapt, nu de o relație normală au nevoie. Ci de o  relație toxică cu o curvă-boarfă-ștoarfă, pe care să-și poată da frâu liber impulsurilor patologice distructive, pentru că au scuza perfectă în faptul că ea e curvă-boarfă-ștoarfă.

În mod normal, dacă una se dovedește a fi neloială, un om normal se desparte. Și MOVES ON WITH HIS OR HER LIFE. Ok, suferi, plângi, muști din pernă, te dai cu capul de perete că ai fost fraier, dar, în cele din urmă, ajungi să te detașezi și să-ți vezi de ale tale.

Cretinii de genul nu VOR să se detașeze.

Așa cum muierile încremenite în poziția de victime eterne ale vieții și ale împrejurărilor rămân până pe patul morții într-o relație imaginară de abuz cu unul care le-a bătut acum 30 de ani, chit că ăla între timp n-a mai vorbit cu ele de 25, așa și ăștia fixați pe curve. boarfe și ștoarfe sunt înțepeniți mintal într-o relație imaginară cu o pretinsă curvă, pe care nici n-o cunosc, dar căreia îi atribuie viețile pe care ei nu sunt în stare să și le construiască.

Asta explică următoarea speță, de exemplu:

Individ. Îmi comenta extatic fiecare articol. Cea mai deșteaptă, cea mai creativă, cea mai logică.

Next, individ în mesagerie privată: Ești foarte frumoasă, nu vrei să ne cunoaștem?

Tu: Cred că e o neînțelegere. Scriu ca să mă exprim ca artist și creator, nu să agăț.

Individ: Ești o curvă nenorocită și o arogantă și o pseudovedetă și o…

Tu chiar nu ai timp de genul ăsta de delir și dai un block.

Peste trei ani, îți faci cont pe Instagram. Același individ: Aaaa, ai venit și aici, curvă nenorocită și arogantă și etc?

(zici că veniseși la mă-sa pe tarla, sau ceva.)

Dai un block și acolo.

Peste alți doi ani, faci vlog pe YouTube. Același individ, același discurs.

Și tu te întrebi:

A trecut atâta timp. Ce e greșit cu persoana asta, că n-a reușit să move on din poziția de mascul lihnit căruia o femeie care nu-i datora nimic i-a refuzat avansurile??

Dacă citim atent istorioara, eu nu i-am greșit cu absolut nimic individului. Dimpotrivă. Am creat content de calitate, cu care l-am distrat, pus pe gânduri și informat. Nu sunt cu nimic responsabilă de decizia lui de a emite altfel de pretenții și nu am de ce să satisfac aceste pretenții.

Exact așa cum toate aceste curve, boarfe și ștoarfe nu i-au greșit cu absolut nimic masculului obsedat de viața lor intimă. Ele își văd de treaba lor și de lucrurile care le aduc bucurie.

În loc să îți concentrezi energia în a le lătra ca un câine turbat, nu mai bine vezi în ce moduri te poți construi pe tine ca om?

***

Dacă îţi place acest blog, fii un partener la menţinerea lui.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

10 Responses

 1. Valentin V says:

  Dar când una, nu curvă, se bagă în viața ta, ce înseamnă? 😀

  • Lorena Lupu says:

   ce înseamnă şi când se bagă un gigel nesolicitat. “ţine-ţi lecţioarele pentru cei care s-au înscris la curs”.

 2. Morbo says:

  pai problema lor, declarata de multe ori, e ca contamineaza femeile “normale” sa fie si ele feministe, curve (e un mix de chestiile astea in capul lor)

 3. Morbo says:

  aceeasi justificare ca la homofobie, de fapt
  ca se duce dracului lumea si ei nu o sa-si mai gaseasca o femeie buna (ca de aia nu-si gasesc:) nu din cauza asreptarilor nerealiste si/sau a felului lor de a fi…)

 4. Ana G. says:

  Foarte frumos și obiectiv scris! Respect, Lorena.

 5. Iulian says:

  Ca să fiu avocatul diavolului, motivul pentru care unii sunt deranjați de ”curve” este motivul pentru care femeile sunt deranjate de săraci: https://nypost.com/2019/09/06/broke-men-are-hurting-american-womens-marriage-prospects/ 😛 (hm, merge să postez link?)

  • Lorena Lupu says:

   Nu văd nicăieri femei porcăind şi căutând să marginalizeze bărbaţi pentru că sunt săraci. So?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger