Cu copilul la protest

Guest post de Adi Mocanu

Context: Conform ştirilor, primăriţa Bucureştiului, Gabriela Firea, a promis amendă cetăţenilor care vin cu copiii la protest. 

Stimată doamnă Firea, sau preferați poate Pandele,

Știu, recunosc în dumneavoastră frustrarea javrei care, deși e cu botul și labele pe os, se trezește cu o haită de șobolani care vin să-i răpească ciolanul.

Da. Noi suntem şobolanii. De ce?

Merităm acest apelativ deoarece, până acum am stat ascunși prin cotloane, de frica javrelor și a mâțelor. Da’ uite că foamea ne-a scos la lumină. Da, foamea de dreptate și adevăr.
Te apuci dumneata să ceri instituțiilor să mă amendeze pentru că îmi iau copilul în piață? Păi de ce cucoană? Îl hrănești tu? Îl educi tu?

Aaah, da. Te temi că îl educ să fie curajos și demn? Te temi că am început să îl învăț să lupte pentru Dreptate și Adevăr? Ei bine, da! Asta fac.

Și știi de ce? Pentru că nu îl vreau sclavul beizadelelor tale. Pentru că eu cresc un pui de OM, nu o viitoare lichea.

Semnează: Părintele unui viitor OM liber.

 

Notă: AMR 7 zile. 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

  1. Muie Firea! Daca tot eram p’aici

  2. Ely says:

    Acesta e un site de oameni indoctrinati si fara educatie politica sau de alta natura. Mi se pare firesc sa nu iti iei copii la proteste, iar daca nu ai cu cine sa ii lasi, stai acasa. Orice om cu o farama de minte isi poate da seama ca la orice protest lucrurile pot degenera. La concerte s-a intamplat sa moara oameni calcati in picioare iar tu iti duci copilul la un protest cu mii de oameni, unii pasnici, dar si foarte multi violenti si care cauta scandal. Vedeti precum calul si orice face un membru psd, fie ca e o masura buna sau rea, antagonizati. Nu aveti habar de democratie, sunteti niste fascisti oricum!

    • Lorena Lupu says:

      nu, păpuşel. îndoctrinaţi şi fără educaţie politică sunteţi voi, cei care v-aţi lăsa jefuiţi la drumul mare, dacă interesele partidului o cer.
      voi n-aţi citit ordonanţa. noi da.
      iar când legea e bună, tăcem. numai că de data asta legea e rea, foarte rea. Şi gluma e că e rea şi pentru voi, nu doar pentru noi. Practic vă apărăm şi vouă curul, iar voi ne înjuraţi pentru asta.

  3. Nautilus says:

    Erau nişte redneci din cei care sunt bronzaţi natural, sub soarele Indiei, cu generaţii în urmă. Categoria care nu face avort, nu foloseşte contracepţia şi îşi botează copiii Saul, Estera sau Iosua. Fiindcă au atât de mulţi copii încât au epuizat deja sfinţii Noului Testament.

    Dacă interesele partidului le-o cereau, vedeau roşu precum taurul la coridă când îl atingea cineva cu o floare pe Trump. Mugeau de parcă i-ar fi găurit matadorul cu sabia: “homosexualii, ateii, urbanii, corporatiştii, curvele, escortele şi alţii pe măsură nu-l suportă pe Trump, orice măgărie face el, îl pleznesc!”

    (Erau prea mulţi şi periculoşi ca să-i întrebe cineva: dar Trumpălăul de ce nu se poate abţine de la măgării?)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading