Cum faci o femeie să zâmbească

Dintr-un motiv greu de înţeles, o parte dintre bărbaţi vor două lucruri mari şi late de la femei: să zâmbească şi să le trimită poze cu sâni.

A doua problemă e uşor de tranşat: NU trimite poze cu sâni nimănui niciodată, dacă nu ai o carieră care ţine de nuditatea sânilor. Altfel rişti oricând să le primească tac-tu şi mă-ta în mesaj privat pe Facebook, sau să le găseşti publice pe grupul de Facebook Utopia, comentate şi miştocărite de o haită de loseri.

E un motiv pentru care joburile de performer porno sunt plătite. Nu le strica ălora piaţa, că nici ăia nu vin să facă contabilitate în locul tău.

OK, acum să trecem la subiect.

Cum faci o femeie să zâmbească?

Simt nevoia să mai divaghez un pic: de ce există totuşi clişeul ăsta că o femeie trebuie obligatoriu să zâmbească? Ca muta la castraveţi? Ca Veorik la raftul de bureţei? Ca Iliescu la meandrele concretului? De ce trebuie perpetuu să sugereze că e amabilă, disponibilă, dornică să placă, gata să se arunce cu boltă de la etajul zece pentru aprobarea ta?

Poate că în forul sufletului nostru mic şi negru ne doare în cui de aprobarea ta şi nu ne interesează câtuşi de puţin să ne placi, dacă nu ne respecţi în primul rând.

Expresia normală a chipului omenesc este cea neutră. Albă. Când ai o zi obişnuită, fără mari probleme şi fără mari bucurii, omul normal e calm şi straight-faced.

Asta ca să lămurim de ce nimeni nu trebuia să-ţi zâmbească a priori.

OK. Şi totuşi. Cum facem femeile să zâmbească:

A) Spune o glumă.

Funcţionează şi la bărbaţi, apropo.

B) Fă-le un cadou.

“Vai, Lorena, abia a trecut pâlcul 14 – 24 – 1 – 8, nu mai fac un cadou până la Crăciun.”
Lol.

C) Oferă-te să le ajuţi cu ceea ce fac.

Veneam de la supermarket cu două pungi grele. Şi căutam cheia să descui uşa blocului. A venit un tip, a deschis, mi-a luat pungile grele şi le-a pus în faţa liftului. M-am pomenit că-i zâmbesc total neplanificat şi neimpus.

D) Întreabă-le despre o problemă pe care ştii că o au şi ASCULTĂ.

Bine, aici o parte din oameni sunt introvertiţi şi o să-ţi spună că e problema lor, nu a ta. Dar restul vor avea surpriza faptului că îţi pasă şi îţi vor zâmbi.

E) Adoptă un căţel şi scoate-l la plimbare.

Căţeii se vor băga cu botul sub fustele tuturor doamnelor şi îţi vor atrage mai mult zâmbet feminin decât şapte mii de cascadorii ineficiente. Bonus: sunt o companie agreabilă şi în restul timpului.

Cum NU faci femeile să zâmbească:

-spunându-le să zâmbească
-certându-le că nu zâmbesc
-întrerupând pe una care are o problemă cu “Uită şi zâmbeşte”.
-insinuând că sunt mai simpatice când zâmbesc.
etc. etc. etc.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: