Cum să ai succes REAL la femei

Manosfera şi alt right le-au făcut un rău de nedescris bărbaţilor. Le-au sugerat că timpul şi atenţia oricărei femei LI SE CUVINE, că e perfect în regulă să arunce bunele maniere pe geam şi, cumva, să se plângă tot ei că femeia nu e doamnă când le fwte dumnezeii lung în ripostă şi că basically, trebuie să fii cât se poate de stresant lşi de enervant, şi la un moment dat, ţi se cedează. Şi că feminismul e duşmanul lor. Ceea ce e fake. Chiar şi o feministă feroce vrea la un moment dat o iubire ca-m filme.

Asta, prieteni dragi, e reţeta dezastrului. Soră bună cu cărţile de succes în amor pentru femei care promit că, dacă fâlfâi frumos din gene, te vei trezi că te cere un miliardar de nevastă.

Aşadar, cum aveţi succes la femei? Iată paşii simpli.

Înainte de toate, verificaţi disponibilitatea femeii.

Dacă tu dai like la 567 de fotografii ale unei femei care e deja într-o relaţie, sau care nu caută o relaţie, femeia o să zică: Ce pwla mea structuralistă vrea lăbarul ăsta? Dacă dai acelaşi număr de likes la fotografii ale unei femei care e îndrăgostită de tine, îi provoci orgasm de la distanţă.

Concret, acelaşi gest tâmpit şi iraţional poate fi yuuuuck, ce mizerie sau OOOOH DAAAAA ACOLO, în funcţie de nivelul de incandescenţă al femeii faţă de persoana voastră.

De aceea, nu începeţi să faceţi ca popcornul în cuptorul de microunde de cum o vedeţi.  Cât încă nici nu ştie de ce ar fi cazul să vă bage în seamă. Pentru că aia e MOARTEA DEFINITIVĂ ŞI IREVOCABILĂ A PASIUNII.

În primă fază, o naturaleţe calmă, sau o politeţe amabilă, în funcţie de stilul personal al fiecăruia, e the way to go.

Şi în acest stadiu, înainte să daţi în foc ca o cafea uitată pe aragaz, VERIFICAŢI ATENT DACĂ FEMEIA E ÎN CĂUTARE SAU NU. Evaluaţi-vă realist şansele. Poate nu e, şi e perfect ok. Adeseori, treaba e aşa. Maricica nu e în căutare acum, dar poate fi peste trei luni. Dacă tu încerci să creezi ceva ce nu există acum, cu tot dinadinsul, insistând aiurea, nu obţii decât yuuuck, ce lăbar muist slinos libidinos oligofren bătubil cu şlapul peste bot.

Respectaţi boundaries-urile femeilor care nu vor un hookup cu voi sau nu vor un hookup în general.

Vrei să te combini cu o tipă, dar ea te refuză. E frustrant. CREDEŢI-MĂ, ÎMŢELEG. E înnebunitor de frustrant şi tinzi s-o iei personal. Ştiu, pentru că eu sunt genul de om care iniţiază hoookup, şi ştiu cât de chinuitor de enervant e să nu se lipească treaba. Te simţi zero ca atracţie, te întrebi ce faci greşit, şi îţi vine să o insulţi.
Dar NU o insulta.
Orice om are dreptul la limitele lui personale, la “da”-urile şi “nu”-urile lui, şi când tu eşti cu basca-nmână în faţa lui sau ei, decizia e la celălalt şi NU avem dreptul s-o forţăm.
Şi ce faci?
Te retragi demn şi fără scene pateticoide.
O femeie va respecta infinit mai mult un bărbat care îi spune: Înţeleg, e dreptul tău să alegi ce vrei tu, îţi doresc tot binele, decât pe unul din categoria:

“Singurică, frumy?”

“Not yo mama’s business.”

“Eşti urâtă şi proastă, şi oricum nu te-aş f…”
Da, ai f…, că de aceea ai şi deranjat-o, o ştie şi ea, iar ipocrizia asta urâtă de loser îi ucide orice formă de potenţială atracţie acum şi pururea şi-n vecii vecilor amin.

Dacă se arată deschisă şi comunicativă, încercaţi să vă prindeţi de tipologia de om.

Ăia care spun că nu înţeleg ce vor femeile încă nu s-au prins că femeile sunt diferite şi ce a mers la Ana poate să nu meargă la Maria şi invers. Femeile sunt diferite, dar fac parte din două ramuri principale: cele cu iniţiativă şi cele care vor să ai tu iniţiativă, să se simtă dorite.

Cele cu iniţiativă lansează ele provocări, glume cu două înţelesuri, apropouri, practic te iau pe sus. Cu astea te descurci şi singur, tot ce trebuie să faci e să nu spui prostii prea mari.

Cele care se vor dorite au nevoie de un pic mai multă atenţie, de mai multă răbdare şi diplomaţie. Apoi, mai sunt şi cele care vor să se asigure că li se oferă o relaţie, nu sunt folosite o dată şi le uiţi numărul de telefon, iar acestea, de obicei, vor amâna sexul până când sunt sigure.

Şi ce faci să nu te frustrezi?

Ţine cont de faptul că o femeie, mai ales una lipsită de experienţă şi supusă presiunii sociale, are mult mai mult de pierdut decât tine. Mai ales în oraşele mici şi comunităţile religioase, unde să fie cu unul o săptămână şi apoi să o lase ăla e ruşine de nu se poate şi o bârfesc toate ţaţele. Nu te poţi numi domn dacă nu iei în calcul modul în care gesturile tale afectează reputaţia femeii pe care o placi.
Dacă vezi că o fată e relationship oriented, nu-ţi bate joc de sufletul ei degeaba. Dacă vrei şi tu o relaţie, oferă-i o relaţie, iar dacă vrei doar hookup, gândeşte-te la modul în care răneşti o altă persoană şi nu face promisiuni pe care nu intenţionezi să le ţii.

Oferă mult contact fizic nonsexual.

Spre deosebire de bărbaţi, care se simt excitaţi de vizual, ca dovadă că videochatul e o mare industrie, femeile se simt excitate vizual doar de modă şi farduri. Încă nu a existat un dick pic care să aducă un date hetero. În schimb, punctul sensibil al fetelor e mângâierea.  De-asta au păpuşi, animale de pluş, animale de companie, halate de casă din materiale moi şi 4689 de perniţe în pat. Arma ta secretă este mângâierea fizică. Cu cât mai nevinovată, mai inocentă, mai paternă, mai fraternă, mai lipsită de slinoşenie, cu atât mai eficientă.

ATENŢIE.

NU înainte să se stabilească acel raport reciproc de intimitate, unde vă e clar amândurora că ar putea fi ceva. Dacă îţi dă seen la mesaje, dacă nu zâmbeşte la glume şi dacă se spală pe cap de câte ori o inviţi în oraş, e o idee extreeeem de proastă să devii touchy – feely cu ea.

Cum spuneam: acelaşi gest yuck – yuck – yuck pentru o femeie care nu e atrasă e oooh, daaa, aşaaaa, când femeia e în punctul în care nu mai poate după tine.

So. Dacă simţi că te place, mângâie-o pe păr, pe umăr, pe obraz, pe spate. Cu cât tu o faci mai nevinovat, cu atât ea o să vrea mai mult. Cu cât o faci mai greţos şi mai cocalar – style, cu atât devii repulsiv.

Ştii care e principala nemulţumire a femeilor legată de bărbaţi? Că nu le mângâie decât când vor să le fwtă. Fii cel care mângâie să exprime tandreţe.

Cunoaşte-o.

Mulţi tipi văd o femeie drăguţă şi încep să se dea mari. Nimic mai plictisitor. Dă-te mic. Discută cu ea subiecte non-invazive şi descoperă cum reacţionează, ce o face să râdă, ce o face să se retragă în cochilie şi ce o bucură. Descoperă persoana. Şi atunci, şi complimentele vor suna sincer – nu va fi aceeaşi vrăjeală obosită pe care ai administrat-o la 20 de femei pe Facebook, care ţi-au dat block.

Fii o experienţă pozitivă şi incitantă.

Pune-ţi problema: Eu, să fiu femeie, aş ieşi cu mine?” Dacă turui clişee misogine şi remarci caustice de lăbar frustrat, probabil că nu. Dar dacă o zi mergeţi pe lac cu barca, în altă zi în drumeţie la Sinaia şi în altă zi la un curs de dans de societate, care implică să ţii femeia în braţe fără să pară că faci asta deliberat – ai varietate, ai şi tu experienţe palpitante şi are şi ea de cine să se îndrăgostească.

Creează încredere.

Cu cât pari un bou judgmental şi plin de opinii tranşante despre femei, cu atât păsărica se usucă şi se retrage la depou. Cu cât eşti mai degrabă dispus să râzi şi să glumeşti în legătură cu chestii, şi să le accepţi cu naturaleţe, cu atât femeia se va simţi mai relaxată să-şi deschidă sufletul şi să-ţi povestească cum fura napolitane în copilărie sau whatever.
Ştii ce creează intimitate între oameni? Conexiunea sufletelor. Acest lucru nu se poate mima, nu se poate forţa şi nu se poate şantaja. Dar blândeţea şi o îmbrăţişare caldă şi calmă fac minuni.

Povesteşte despre fantezii sexuale, dar fără să pară că-i ceri.

“Mi-ar plăcea să-mi sugi pxla” sună naşpa. Oricum ai fraza-o. Are un risc grav de ripostă la modul “Să ţi-o sugă mă-ta”.
Dar dacă îi povesteşti, în timp ce o ţii în braţe, cum a fost prima oară când ţi-a supt-o cutăreasca şi descrii senzaţiile cu amănuntul, tot ce simţeai când te lingea în cercuri şi aşa mai departe, cu aceeaşi inocenţă, de parcă ai povesti sinopsisul de la Piraţii din Caraibe, nu există femeie îndtăgostită care n-o să vrea să egaleze, ba chiar să depăşească acele senzaţii.

Multe femei sunt îndelung controlate de părinţi abuzivi, neamuri închistate şi diverşi alţi boi, taman de aceea, tonul de poruncă le erectează un hate boner de nedescris. Pe de altă parte, sugestia, insinuarea, fineţea nasc în ele dorinţe şi senzaţii.

Ştii că o femeie îndrăgostită petrece trei ore la telefon cu prietenele, analizând emoji-ul cu care ai încheiat mesajul de noapte bună, şi de ce ai pus inimioară şi nu şi pupic?

Cere încurajare.

OK, asta e armă cu două tăişuri, că poţi da de femeile care cred că bărbaţii ezitanţi sunt slabi şi proşti. Dar sunt cele care, dacă le spui că te sperie ce simţi pentru ele şi că ţi-ar plăcea să-ţi arate ele ce să faci, se vor simţi mai mult decât încântate să te liniştească şi să te acopere de dragoste.

Lasă loc de dor.

Asta, desigur, depinde şi de dinamica dintre voi. Sunt oameni care-şi dau reciproc 457890 de mesaje pe zi şi le place.
Dar de multe ori, exagerarea e duşmanul pasiunii. Dacă are deja 15 mesaje de la tine la ora trezirii, rişti ca impactul să fie: Maaaamăă, ce disperat lihnit şi nef… În ce Turkish delight m-am băgat?

Mai bine un pic de mister şi de spaţiu, decât cep la butoiul de “orice prostii îmi fată mintea”. Ştiu, e greu. Dar schimbaţi un pic rolurile. Dacă una vă povesteşte din prima seară cu câţi şi-a tras-o şi în câte poziţii, dacă vă pisează mărunt şi agasant, vi se culcă definitiv.

Şi, ca bottomline: decât să cauţi să-ţi cedeze, caută să-i inoculezi dorinţă. Oamenii nu sunt şi nu vor fi niciodată proprietăţi. Dar pot deveni pasionaţi.

***

Dacă îţi place acest blog, ai avut vreodată intenţia să-l susţii dar ai tot amânat, acum ar fi un moment foarte bun.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading