Dau sfoară

Dar nu şi săpun, să nu cumva să înţelegeţi greşit aluzia. Deci, sfoară: vineri, 25 iunie, la ora 19.00, la Old School Pub (Casa de Cultură a Studenţilor), se face ediţia a doua a lui “Blitz Show”.

Ce e “Blitz Show”? Fratele mai mic al “Ringului de Vorbe”. Concurs de improvizaţie poetică, geniu de moment şi idei creţe. Bineînţeles că voi participa – nici măcar nu am stat pe gânduri când a venit vorba. Am şi eu nevoie de provocări, ca fiecare.

Dacă vreţi să ne notaţi / votaţi / cotaţi, vă aşteptăm cu sufletele la gură. Şi cu buzunarele pline de copiuţe, să curgă improvizaţia mai natural.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. coramica says:

  Haha, sfoara-ntara si nailon in strainatate? Vacanta mare, mai stii>?

 2. Cristina says:

  Stiu ca nu vrei sa auzi de mine, nu te atac cu nimic, nu imi dau nici o parare….Am vazut zilele astea un videoclip dragut, poate il stii, poate nu, ideea e ca m-am gandit automat la tine cand am vazut clipul asta. M-am gandit ca poate o sa iti faca placere sa te relaxezi ascultand si privind. Enjoy!

  P.S. : Inainte de a da delete ai macar rabdare sa vezi ce e, pentru ca nu am obiceiul sa trimit clipuri aiurea. O saptamana frumoasa!

 3. razvan says:

  ha, ai castigat a doua oara. bravo! Dar nu spui cum a fost ca nu am gasit pe nicaieri insight.

 4. Lorena Lupu says:

  păi mi se părea de prost gust să mă laud singură. aşteptam insight-uri de la martori.

 5. Blitz says:

  Gata Razvan si cu primul insight.
  Felicitari inca odata Lorena! 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: